Acum este 30 Apr 2026, 04:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 615 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii iunie
MesajScris: 01 Iul 2010, 14:09 
Neconectat

Nume forum:1
Felicitari tuturor participantelor la acest concurs, dar mai ales castigatoarelor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 14:34 
Neconectat

A fost o placere sa concurez alaturi de voi. Felicitari castigatoarelor si gargaritelor TTT ca fac posibil acest gen de concurs. Sonia, din nou felicitarile mele!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 14:48 
Neconectat

Gargaritelor, am un of si as dori sa-l postez aici.
Am observat in ultimele luni ca unele gargarite au gasit o modalitate de a-si mari punctajul la concursul dedicat goblenului, si anume, acela de a lucra mai mult inainte, apoi postat ca fiind lucrat in luna din curs (cea a concursului). Ceea ce nu au luat in seama gargaritele este faptul ca fotografia are niste date originale care sunt permise a fi vizualizate. Poate ca nu as fi postat asta acum, daca luna aceasta (iunie) una din gargarite a postat un model de goblen ce a fost lucrat in luna aprilie; mai mult, nici nu a stiut cum sa ascunda acest lucru, ducand la banuieli. Mi-a lasat un gust amar, am fost intrigata si nu am putut sa ocolesc acest fapt.
Sper sa nu mi-o luati in nume de rau si totodata mi-as dori sa nu existe vreun reply. Mai mult, imi doresc ca aceasta sa fie considerata o atentionare pentru gargaritele ce stiu ca au gresit si sper ca pe viitor sa nu mai existe astfel de situatii. Nu uitati ca va furati singure caciula.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 14:52 
Neconectat
Site Admin

Premiile acestui concurs sunt urmatoarele:

Locul 1 – Olteanu Rodica – 3.80 Adoratia pruncului
Locul 2 – Balan Daniela – 7.85 Primavara din nisa
Locul 3 – Patrascu Lenuta – 6.87 Rapsodie de vara
Gargarita lunii - Dragut Raluca – 2.85 Brandusa
Premiul moderatoarei – Hanganu Andra Sonia – 3.79 Lacrima cu mir

Rodica, stim cat de mult ti-a placut acest goblen si ne-am gandit ca daca tot esti in adoratia Amirasului, sa-ti trimitem si noi ceva care sa rezoneze cu aceste clipe in care te incarci de bucuria de a fi alaturi de nepotel. Asa ca, iata surpriza: Adoratia pruncului l-am reportat pentru acest premiu.

Dani, cunoastem bucuria ta de a te incarca de flori, asa ca ti le trimitem si pe cele din nisa.

Lenuta, din baza de date rezulta ca acest goblen nu exista in ladita ta si atunci ne-am zis ca trebuie sa-ti aducem si rapsodia de vara ca sa completezi anotimpurile.

Ralu, stim ca esti minoritate in casa, asa ca ti-am mai adus o fetita care are rolul sa-ti faca si primavara cu florile ei, pe terasa ta.

Sonia a ales ca premiul ei sa fie impartit in doua. O jumatate catre Ralu si o jumatate catre o alta gargarita draga ei.
Sonia, noi am ales sa ai si tu un simbol pentru reusita moderarii acestui concurs, dar si pentru gestul tau (de a-ti imparti premiul) ce ne-a emotionat.

Aici ar trebui sa pun un punct. Numai ca, emotiile trezite de cuvintele voastre de la Ganduri pentru Gargaritele TTT, ne-au adus mai mult decat o lacrima de bucurie, motiv pentru care fiecare participanta la acest concurs primeste o Lacrima cu mir.
Sincer, laudele fara merite nu sunt pe placul nostru, dar in ceea ce ati scris, am simtit, dincolo de cuvinte, o traire reala si plina de bucurie pentru arta pe care o realizam. Va multumim pentru toate emotiile ce le-ati adus in inima noastra.

Olteanu Rodica – 3.79 Lacrima cu mir
Balan Daniela – 7.95 Ikebana cu orhidee
Popa Alina - 3.79 Lacrima cu mir
Costea Andreea Georgiana – 3.79 Lacrima cu mir
Dosinescu Cristina – 7.95 Ikebana cu orhidee
Gliga Mihaela - 3.79 Lacrima cu mir
Patrascu Lenuta – 3.79 Lacrima cu mir

Dani, intrucat tu ai deja in ladita modelul religios, am ales sa iti timitem orhideele (report de la concursul pentru titlu).

Va felicitam si va dorim mult spor la goblenat.

Echipa de la Rogoblen

P.S. Va rugam nu uitati sa ne scrieti adresa din Romania pentru livrarea premiilor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 15:03 
Neconectat

Monica, am lacrimi pe obraz. Sunteti minunate!
Cealalta jumatate a premiului Soniei a ajuns, de fapt la mine, dar nu l-am prezentat din doua motive: am asteptat sa fie Ralu cea care il posteaza prima, si apoi, lipsa timpului.
Asadar, Lacrima cu mir exista in ladita mea, daca se poate, as dori si eu tot o Ikebana cu orhidee.
Adresa, aceeasi, a surorii mele.
Inca o data multumiri minunatei echipe.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 15:05 
Neconectat

Inca o data, m-ati lasat fara cuvinte. Nu pot decat sa va multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru noi si pentru ca va ganditi la fiecare in parte. Din premiile acestei luni se vede inca o data atentia pe care o acordati fiecarui cuvant pe care il scriem pe forum.
Rodica, stiu cat de mult ti-ai dorit acest model asa ca ma bucur de doua ori mai mult.
Felicitari tuturor si multumim inca o data.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 15:15 
Neconectat

Va multumesc frumos, pentru cadoul pe care mi-l faceti.
Acele cuvinte, adresate voua gargaritele TTT, au fost sincere si din inima.
Ma bucur ca existati!
Pupici si multa sanatate tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 15:21 
Neconectat

Admin scrie:
Sonia, noi am ales sa ai si tu un simbol pentru reusita moderarii acestui concurs, dar si pentru gestul tau (de a-ti imparti premiul) ce ne-a emotionat.
Multumesc din suflet pentru premiu.
Pupici dulci si o imbratisare calda zboara catre fiecare membru al echipei Rogoblen.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 15:57 
Neconectat

Felicitari! Sa va bucurati de modele primite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 16:15 
Neconectat

Olariu Ioana scrie:
Gargaritelor, am un of si as dori sa-l postez aici.
Am observat in ultimele luni ca unele gargarite au gasit o modalitate de a-si mari punctajul la concursul dedicat goblenului, si anume, acela de a lucra mai mult inainte, apoi postat ca fiind lucrat in luna din curs (cea a concursului). Ceea ce nu au luat in seama gargaritele este faptul ca fotografia are niste date originale care sunt permise a fi vizualizate. Poate ca nu as fi postat asta acum, daca luna aceasta (iunie) una din gargarite a postat un model de goblen ce a fost lucrat in luna aprilie; mai mult, nici nu a stiut cum sa ascunda acest lucru, ducand la banuieli. Mi-a lasat un gust amar, am fost intrigata si nu am putut sa ocolesc acest fapt.
Sper sa nu mi-o luati in nume de rau si totodata mi-as dori sa nu existe vreun reply. Mai mult, imi doresc ca aceasta sa fie considerata o atentionare pentru gargaritele ce stiu ca au gresit si sper ca pe viitor sa nu mai existe astfel de situatii. Nu uitati ca va furati singure caciula.

Onuta, daca asa s-a intamplat vreau sa imi cer scuze. Nu mi-am dat seama si nu imi dau seama nici acum, dupa ce am revazut fiecare postare, la care dintre gargarite te referi. Imi pare rau ca s-a intamplat asta si ca acest concurs ti-a lasat un gust amar.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 615 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: