Acum este 30 Apr 2026, 02:40

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 615 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii iunie
MesajScris: 01 Iul 2010, 16:22 
Neconectat

Nume forum:1
Cum stii tu, Monica sa ne ghicesti in suflet, dar mai ales gandurile fiecareia.
Brandusa este un alt goblen preferat al meu, mai ales ca este pereche la Bucurie de copil.
Multumesc, gargarite TTT pentru acest premiu frumos, pentru toate cuvintele voastre frumoase la adresa noastra, dar cel mai important: multumim ca existati.

Sonia, tie iti multumesc din nou pentru ceea ce ai facut, de a renunta la premiul tau. Esti o gargarita cu inima mare.

Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 16:40 
Neconectat

Eu am ramas fara cuvinte. Am tot asteptat sa vad daca Adoratia Pruncului imi va reveni mie, dar sa primesc si Lacrima cu Mir este peste asteptarile mele. Va multumesc Creatoare TTT, multumesc, Monica si multumesc, participantelor la concurs. Nu ar fi fost posibil fara participarea voastra. Va felicit pe fiecare in parte pentru reusitele voastre. Cine nu lucreaza, nu stie prin ce emotii treci la fiecare concurs avand alaturi gargarite harnice care pot schimba in orice clipa situatia si clasamentul. Pentru mine este un mod de viata la care nu as renunta in nici un caz. Chiar si acum cand aceste doua luni de vara le am ocupate cu activitati importante pentru mine si familia mea o sa incerc sa nu dezamagesc pe nimeni.
Va imbratisez si va trimit mii de zambete si pupicuri pe raze de soare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 19:23 
Neconectat

Draga Admin, mai facut iara sa plang de bucurie.
Acele cuvinte au venit din inima, si tot din inima pleaca spre voi o mare stima pentru voi acel colectiv unit.
Ati adus un zambat, o bucurie, va multumesc ca sunteti asa dragi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 19:40 
Neconectat

Gargarite TTT, inca o dovada ca sunteti minunate si de pretuit! Felicitari pentru gestul vostrul de a oferi cate o Lacrima cu mir gargaritelor participante!
Gargaritelor, imi pare rau ca nu am votat, de abia acum mi-a sarit in ochi topicul, dar va felicit acum pentru creatiile voatre.

P.S. Ar fi frumos si interesant sa vedem in acelasi topic serialul vostru cu Lacrima cu mir.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Iul 2010, 17:20 
Neconectat

Draga Admin,
vreau sa-ti multumesc, din suflet, pentru gestul tau. Am primit Lacrima cu mir intr-un moment, al vietii mele, plin de incercari si de despartiri de persoane dragi. Prea multe despartiri si prea multe incercari. Chiar ma intrebam daca daca Cineva, acolo SUS, ma mai iubeste. Darul tau cred ca este raspunsul la intrebarile si la indoielile mele. Voi lucra acest goblen cu credinta si-mi voi cere iertare pentru indoielile mele.
Vreau sa-l ofer cadou soacrei mele, care acum trece printr-o adevarata incercare dupa o operatie la san, o persoana minunata, cum rar mi-a fost dat sa-ntalnesc.

Dragi Gargarite,
Chiar daca n-am fost alaturi de voi pana la sfarsitul concursului, nu v-am uitat si va iubesc in continuare. Cu gandul am fost mereu alaturi de voi. Felicitari castigatoarelor si tuturor participantelor.
As vrea sa multumesc firmei TTT pentru acest colt de liniste si de refugiu. Ma bucur ca faceti parte din viata mea si va multumesc, inca o data, pentru tot.
Multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 615 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: