Acum este 11 Aug 2026, 02:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 10 Oct 2010, 09:55 
Neconectat

Nume forum:1
Maria Nistor scrie:
Cum inca nu s-a hotarat tema, am o idee sa fie o provocare cu 3 teme.
1 - peisaje,
2 - portrete,
3 - flori.
Am dat un exemplu, temele pot fi si altele in functie de preferinte, asa o sa fie dificil ca fiecare Gargarita sa nu aiba in ladita un model. Sau trei teme, la care sa se participe cu acelasi model.
OK, ideea initiala a provocarii, asa cum s-a desfasurat in trecut, a fost ca n gargarite sa lucreze acelasi model, sa se impartaseasca impresii din timpul lucrului, etc. Recunosc, aceasta a fost si ideea mea cand m-am gandit la acest concurs. Este adevarat ca intre timp au aparut atatea schimbari in vietile noastre din cauza crizei si este la fel de adevarat ca nu toate gargaritele isi pot permite sa cumpere un anumit model doar pentru a participa cu el la concurs.

Haideti sa decidem urmatoarele:
1. daca dorim sa pastram provocarea in forma initiala sau daca dorim o provocare cu o anumita tema/teme.
2. daca este provocare cu teme, care sunt acestea. Aici, te rog, Monica sa ne spui si parerea ta, precum si daca se va putea asigura un fel de premiere (fie modele de goblen, fie alte modalitati de a aminti gargaritelor ca au fost in aceasta provocare).
3. Dimensiunile goblenului (aproximativ) si numarul de culori (aproximativ). Eu propun sa fie modele neincepute, ca sa nu fie discutii.
4. Daca dorim sa continuam concursurile de cusut goblen sau daca se renunta la acestea pentru a facilita premierea cu goblenuri a finalistelor. Poate nu era locul meu sa propun acest lucru, dar ma gandesc la solutii si pentru a facilita la TTT orice fel de premiere.
5. Perioada de derulare a provocarii.

Haideti sa decidem asupra acestor lucruri, fiindca timpul trece foarte repede si acusi este sfarsitul lunii. Ideal ar fi sa se inscrie la concurs doar cele dintre noi care isi doresc sa fie alaturi de alte gargarite, nu doar pentru a castiga ceva. Cred ca acesta este spiritul gradinii noastre si nu as vrea sa se piarda din vedere acest aspect.
mateescu alina scrie:
Si eu as vrea sa particip dar daca nu am ce coase am sa ma lipsesc.
Lin, este dureroasa afirmatia ta, iti cunosc situatia si sunt intru totul alaturi de tine. Dar nu este obligatoriu sa participam la toate concursurile, imi cer scuze ca iti spun acest lucru. Daca o sa vrei sa participi, este OK, daca nu vei avea aceasta posibilitate, iarasi este OK.

Acestea fiind zise, eu va urez o duminica placuta in continuare. La Iasi este o vreme foarte urata, ca peste tot in tara, cred.

Pupici,

Oana, propunem sa ramanem cu un concurs lunar, cum este cel moderat de Cristina, luna aceasta, iar Provocarea sa continue asa cum a fost si in trecut. Castigul este al vostru, intrucat asa cum ai mentionat, lucrand toate la acelasi goblen, apare imbunatatirea stilului de lucru, descoperirea a noi trucuri pentru a coase ma repede, dar si o emulatie placuta (nu vor exista discutii referitoare la complexitate etc.)
Fie ca va place sau nu ideea, fie ca o veti aplica in acest format sau nu, TTT va avea ceva pus deoparte (cu riscul de a nu mai putea sa sponsorizam alte forumuri) pentru gargaritele din gradina noastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2010, 10:01 
Neconectat

Oana, eu cred ca pe perioada provocarii ar trebui sa renuntam la concursurile de cusut goblen. Asa timpul nostru liber (si asa destul de putin) l-am dedica in intregime provocarii si, asa cum ai spus si tu, ar exista o modalitate de premiere a gargaritelor participante-castigatoare in provocare si le-am da si un ragaz gargaritelor TTT.

Cristina, gargaritele TTT nu au nevoie de ragaz cand este vorba de gradina Gargaritelor.
Nu este obligatoriu ca toate gargaritele sa participe la Provocare. Cele ce nu au disonibilitate, pot participa la concursul lunii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2010, 10:01 
Neconectat

Acestea sunt raspunsurile mele:

1. Nu as vrea sa fie provocarea in forma initiala si nici cu o anumita tema. Asa cum am mai spus, fiecare sa fie libera sa aleaga ce vrea sa coasa, din ladita.
2. -
3. Dimensiuni minime goblen: 20 x 30, culori minime: 30. Sa fie si modele incepute, nu cred ca o gargarita trebuie sa renunte la ce are in lucru, daca se incadreaza in cerinte, doar pentru a putea participa la provocare.
4. Daca se va oferi cineva sa modereze si acel concurs, eu as fi pentru continuarea lui.
5. Doua luni.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2010, 10:21 
Neconectat

Raspunsurile mele:
1. Eu sunt pentru o provocare fara limite la tema. Fiecare gargarita poate alege ce model doreste respectand un numar de culori si centimetri precizati dinainte.
2. Daca am opta pentru o provocare cu teme, ar insemna sa inlaturam unele gargarite (poate o gargarita nu isi permite modelul X, poate o alta gargarita nu se regaseste in temele Y, etc.) . Iar eu cred ca unde sunt mai multe gargarite este mult mai frumos.
3. Participarea la provocare sa se faca cu un model neinceput. Numarul de centimetri sa fie minim 400, iar numarul de culori minim 20 (dar cred ca aceste coordonate pot varia in functie de perioada provocarii; cu cat este mai mare, cu atat mai mare sa fie si numarul de centimetri, implicit si numarul de culori)
4. Eu prefer sa ne axam doar pe provocare (mai mult sau mai putin, si aceasta provocare este tot un concurs de goblen, nu?).
5. Doua luni.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2010, 11:41 
Neconectat

Lin, sunt de-acord cu tine.
Eu particip deoarece incerc sa termin de cusut printesa. De cusut nu voi reusi sa cos repede ca multe alte gargarite .
Cred ca sunt off topic. Imi cer iertare Monica.
Pupici tuturor.

Off-topic si eu:
Georgeta, stii ca exista o provocare cu Printesa desertului si ca mai sunt gargarite ce nu l-au terminat?
Poti participa la ambele concursuri, in cazul in care goblenul tau se potriveste si cu tema de la provocare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2010, 11:56 
Neconectat

Lin, in gradina noastra nu exista diferente de varsta biologica. Nici eu nu sunt in varsta, dar nu este aceasta ideea. Asa cum spui, suntem toate egale.
Cat despre propunerea ta, cu riscul de a-mi sari in cap multe fete, recunosc ca m-am gandit si eu la acest lucru (o sa spuneti ca dupa batalie multi viteji s-arata). Mi se pare doar un simplu fair-play din partea celor care castiga. Cam atat am avut de spus legat de acest aspect.

Pupici,

Oana, punctul meu de vedere este ca tot ce conteaza in concurs este emulatia (fiecare gargarita, pe rand, a mentionat aici sau in alte topice, mai de curand sau in alte ocazii ca nu premiul este motivatia inscrierii la concursuri pe froum).
Daca stacheta nu este foarte sus (ridicata de Rodica, Karmen, Dani si celelalte gargarite premiate cel mai des), nivelul concursului scade. Interesul vostru, din ce am vazut noi, pana acum) este sa tindeti sa va perfectionati.
In plus, nu mi s-ar parea echitabil fata de cele care sunt fruntase ca, brusc, sa fie eliminate din concurs pentru ca sunt mereu cele mai bune. Mie, personal, mi s-ar parea un afront sa fiu eliminata pentru ca sunt cea mai buna si, sincer, mi-ar parea rau ca vreuna din gargaritele din aceasta gradina sa simta asa ceva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2010, 12:01 
Neconectat

Daca am inteles bine cele zise de Monica, la concursul provocare o sa existe doar un singur model de goblen nu?
Atunci eu sunt foarte curioasa ce model o sa fie ales si sper sa fie un peisaj. (Hi, hi, hi!)
Pupici tuturor.

Deea, va exista un insemn al acelei provocari. Cauta in gradina dupa cuvantul provocare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2010, 12:46 
Neconectat

Costea Andreea Georgiana scrie:
Atunci eu sunt foarte curioasa ce model o sa fie ales si sper sa fie un peisaj. (Hi, hi, hi!)
Eu as participa cu mare drag cu Toamna de basm (dar as mai avea alte doua peisaje daca cu acesta nu se poate).
Gargaritelor, eu cred ca ar trebui sa alegem o tema, apoi fiecare din noi sa expunem cu ce am fi dispuse sa participam. In functie de numarul "cererilor" la un anumit model, acel model sa "castige". Majoritatea este triumfatoare, nu?
Sau, sa facem in felul urmator daca nu este prea complicat: fiecare din noi isi alege o tema (pana la data x - 2 - 3 zile perioada de alegere), apoi tema care are cele mai multe cereri este castigatoare. In urmatoarele 2- 3 zile, gargaritele sa spuna cu ce goblen sunt dispuse sa participe la provocare (goblen din tema care a fost aleasa inainte). Modelul cu care putem intra in provocare este acela care are cele mai multe cereri. Si asa cred ca nu vor putea exista discutii (sper).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2010, 12:47 
Neconectat

Sandulesei Oana scrie:
Lin, in gradina noastra nu exista diferente de varsta biologica. Nici eu nu sunt in varsta, dar nu e asta ideea. Asa cum spui, suntem toate egale.
Cat despre propunerea ta, cu riscul de a-mi sari in cap multe fete, recunosc ca m-am gandit si eu la acest lucru (o sa spuneti ca dupa batalie multi viteji s-arata). Mi se pare doar un simplu fair-play din partea celor care castiga. Cam atat am avut de spus legat de acest aspect.

Pupici,
Oana, sunt de aceeasi parere cu tine. Asa putem fi mai multe castigatoare, nu?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2010, 12:51 
Neconectat

Provocarea imi place, mai ales ca ne scoate din rutina concursului lunar.
Eu zic ca ar trebui sa se axeze pe un singur model. Asa cum spunea si Monica, nu sunt motive de discutii ulterioare; ca acela este mai simplu decat al meu, ca are 2-3 culori mai putin, etc. Oricum ar fi, stim bine ca asemenea discutii ies, sa recunoastem. Cine nu poate participa la aceasta provocare din diverse motive (ori ca nu are modelul in ladita, ori ca nu-i place si nu are rost sa-l comande doar pentru a intra in provocare sau nu isi permite sa-l comande), ii ramane posibilitatea sa participe la concursul lunar. Eu zic ca in felul acesta ramanem toate multumite.
Si apropos de cele scrise mai sus de Lin si Oana, sustin si eu afirmatiile voastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: