|
Acum este 05 Iun 2026, 10:13
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 15 Oct 2009, 20:17 |
|
|
|
Super Nicoleta! Felicitari! Astept sa-l vad in lada de zestre.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 15 Oct 2009, 21:41 |
|
Membru din: 20 Feb 2009, 08:25 Mesaje: 440 Locatie: Moreni, Dambovita Nume forum:1
|
|
Felicitari, Nicoleta. Si eu astept sa vad frumosul model in serial. Monica, eu cred ca si Georgeta ar merita un exemplar din acest model. A fost atat de aproape de titlul dat noului goblen. Pupici si spor tuturor!
P.S. Abia astept sa vad si care vor fi titlurile celoralte goblenuri si sper sa apara cat mai curand la Modele noi. Preferatele mele sunt peisajul lui Kinkade si ingerica Sandrei Kuck, adica al doilea si al patrulea model.
_________________ Lenus - Gargarita-Ingerul-de-langa-noi
|
|
| Sus |
|
 |
|
Raluca Popa
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 15 Oct 2009, 21:56 |
|
|
|
Super premiu, felicitari Nico! Si super model, bravo TTT!
_________________ Raluca - Gargarita-Curcubeu
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 15 Oct 2009, 22:10 |
|
|
|
Felicitari nasico, felicitari TTT!
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 15 Oct 2009, 22:45 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Felicitari Nicoleta! Felicitari TTT!
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
PENCU GEORGETA
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 16 Oct 2009, 08:17 |
|
|
|
Elena, nu, premiul este al Nicoletei. Dupa mine este o foarte mare diferenta intre titluri si am sa–ti explic si de ce. Primul titlu: "Trepte cu flori." „CU” in cazul acestui titlu este prepozitie. Prepoziţia de felul ei introduce un atribut sau un nume predicativ si indica o asociere, o legatura. In cazul de fata, indica o posesiune. Deci, titlul prezinta o „unire” a treptelor cu florile. Al doilea titlu: "Trepte si flori." „SI” in acest titlu este conjunctie. Conjunctia, leaga doua parti de acelasi fel. Aici, doua substantive intre care exista o corespondenta. Concluzie: Nicoleta este cea mai indreptatita sa primeasca premiul pentru ca titlul ei este nu numai corect garamatical dar, semnificatia titlului ei este mult mai aproape de suflet. Cu alte cuvinte este un titlul mai melancolic. In ceea ce priveste premiul, cred ca nu este corect. Colectivul TTT este minunat dar, sa nu intindem prea mult coada ca se rupe si nu mai ajungem in varful muntelui. Tu esti o draguta si o frumoasa din toate punctele de vedere si iti multumesc din tot sufletul. Plus de asta nu vreau, crede-ma, sa supar pe nimeni. Te rog si va rog frumos sa ma intelegeti asa cum sunt eu, o fiinta care admira frumosul si va iubeste mult de tot. Cu toata dragostea mea de gargarita … cu floare albastra. Georgeta
_________________ Georgeta - Gargarita-Ce frumoasa sunt eu azi!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 16 Oct 2009, 12:41 |
|
|
|
Lenus, meriti titlul de Ingerul-de-langa-noi pentru sufletelul tau mare.
Georgeta, sa iti traiasca nasha care te-a vazut frumoasa in fiecare zi. Si, stim amandoua la ce frumusete se refera. Va pupa o bunica de gargarita.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 16 Oct 2009, 13:22 |
|
Membru din: 20 Feb 2009, 08:25 Mesaje: 440 Locatie: Moreni, Dambovita Nume forum:1
|
|
Georgeta, atunci cand am o idee care ar putea sa-i faca o bucurie cuiva eu nu ma sfiesc sa incerc. Plus de asta la TTT sunt niste suflete mari care intotdeauna au fost deschise la surprize. Mesajul scris de tine mai sus demonstreaza ca nasica ta a fost foarte inspirata cand ti-a pus numele de gargarita. Bica multumesc din suflet pentru numele de gargarita nici nu banuiesti cat de mult mi l-am dorit. Eu cred ca mi se potriveste pentru ca am de gand sa cos toata colectia de ingerasi de la TTT. Daca de potriveste cu firea mea asta ramane sa vedeti voi in timp. Pupici.
_________________ Lenus - Gargarita-Ingerul-de-langa-noi
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 21 Oct 2009, 15:17 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Nico, am uitat sa te felicit. Abia astept sa il vad in serial!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
stoicescu steluta
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs: Cel mai sugestiv titlu Scris: 24 Oct 2009, 20:08 |
|
|
|
Sugestie pentru modelul nr. 4: 4. Ingerul din vis 4. Inocenta raiului 4. Frumusete divina
_________________ Steluta - Gargarita-Stea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|