Acum este 16 Iul 2026, 00:13

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 120 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs culinar - Gargarite in bucatarie
MesajScris: 31 Ian 2011, 11:20 
Neconectat

Nume forum:1
Balan Daniela scrie:
Locul I - reteta nr. 2 (3 puncte)
Locul II - reteta nr. 10 (2 puncte)
Locul III - reteta nr. 21 (1 punct)

Felicitari gospodinelor!
Locul III - reteta nr. 14 (1 punct)

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 12:23 
Neconectat

Clementina, te rog sa iti verifici din nou toate mesajele trimise, pentru ca eu ma jur pe ce am eu mai scump pe lumea asta, ca nu am primit nici un email cu a doua reteta. Confirmarea ai avut-o doar la prima reteta, cand ti-am raspuns in cuvinte, ca fotografiile sunt ok, dar lipseste reteta. Mi-ai raspuns ca nu a mai incaput, ti-am zis ca poate este asa din cauza celor 11 imagini trimise si te-am rugat frumos sa imi mai trimiti un email cu reteta. Mi-ai raspuns exact asa: "daca este nevoie, dupa concurs postez pe forum modul de pregatire". Din respect pentru tine, nu am mai comentat si am zis ok.
Pentru a doua reteta, mi-ai scris luni dimineata ca nu ti-am postat-o. Ti-am zis ca nu o am, tu ai zis ca ai confirmarea de primire de la mine, ti-am cerut-o ca sa o vad si eu, nu mi-ai trimis-o pentru ca nu ai stiut cum se face. Am zis ok, trimite-mi si cea de a doua reteta caci am timp sa o postez. Mi-ai trimis un email cu o singura fotografie si cu titlul retetei, specificand la fel ca la prima, ca vei posta reteta la final.
Am postat, cu scuzele de rigoare si ultima reteta a ta, conform dorintei tale.
Acum, te rog mult sa imi spui si mie, cu ce am gresit, in afara faptului ca nu le-am postat?
Nu ai dat in cap la nimeni si nici nu ti-am reprosat asa ceva.
Te-am respectat intotdeauna, dar si mai mult, am respectat faptul ca nu toti stim sa folosim acest internet si programele de calculator.

Imi pare foarte rau ca nu s-a putut astepta finalul concursului pentru a comenta toate acestea, imi pare rau ca le pun la inima, ca intotdeauna, dar cand ma simt amenintata si invinovatita pe nedrept, nu pot sa inghit si sa tac.
Sa ma scuzati.

P.S. Daca sunt on-line tot timpul pe forum este datorita unui program care imi face refresh la pagina tot timpul, pentru a ma mentine online.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 12:43 
Neconectat

Ralu, am citit ce ai scris si mi-au dat lacrimile. Nu mai pune la suflet draga mea pentru ca nu ai gresit cu nimic. Pentru mine esti un exemplu de urmat. Ai procedat conform regulamentului, ceea ce mi se pare normal. Nu este frumos ca s-a ajuns aici.
Te pup si te rog sa nu mai pui la suflet.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 12:54 
Neconectat

Raluca, imi pare sincer rau de toata situatia creeata.
Regret ca nu am facut acest lucru eu in data de 24, cand ai postat fotografiile, sa ma retrag din concurs.
Dar stau si ma gandesc; cine a iesit cel mai sifonat din toata discutia aceasta?
Ai sa lasam lucrurile asa cum sunt sa nu ne mai aducem vinovatii si sa speram ca totul va fi bine.
Multumesc, tuturor celor care mi-au votat retetele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 16:37 
Neconectat

tanasa clementina scrie:
Dar stau si ma gandesc; cine a iesit cel mai sifonat din toata discutia aceasta?
Citind cele scrise aici, cat si in celalalt topic, poate veti sari toate in cor: Onuta!, pentru ca eu am deschis subiectul la momentul "nepotrivit".
M-am gandit si eu la posibilitatea de a-mi spune parerea la finalul concursului, pentru a nu o incurca pe Ralu. Dar am o justificare la ceea ce am scris. Am scris mai devreme ce am avut pe spus, tocmai pentru ca nu se cunosteau autorii. Daca o spuneam la final, se putea interpreta altfel, ca am cine stie ce cu autoarele retetelor.
Mi-am luat acest drept, pentru ca fac si eu parte din gargaritele participante. Sunt constienta ca nu am sanse sa castig, dar cum s-ar fi simtit gargarita de pe locul II? Ar fi fost corect fata de ea? Eu zic ca nu, iar martor imi este regulamentul.
Nu am stiut ca reteta 9, cat si reteta 21 sunt trimise de aceeasi gargarita, dar am pus-o ca pe o posibilitate. Poate ca asta este vina mea, ca am o minte agera si ca tin cu dreptatea.
Citat:
Am fost pusa la zid de unele fete si nu am reusit sa ma abtin, nu am furat
Clementina, nu am nimic cu tine, asa cum nu am nimic cu nici o gargarita de pe acest forum. Cum am mentionat mai sus, nici nu am stiut ale cui sunt retetele. Doar ca, conform regulamentului, cele doua retete nu se incadrau in concurs. Pentru ca am mentionat acest lucru, asta nu inseamna ca ai fost pusa la zid sau ca ai fost acuzata ca ai trisat.
Asta este, se pare ca e o moda pe forum ca fiecare sa inteleaga ce vrea, sa interpreteze ce vrea si sa nu vada de fapt, cum stau lucrurile.
Promit ca este ultima oara cand ma bag unde nu imi fierbe oala, promit ca este ultima oara cand voi da frau liber. Asa ca, gargarite care credeti cine stie ce basme, stati linistite: veti scapa de un ghimpe tanar, veti scapa de acel copil rasfatat care si-a permis sa puna corectitudinea pe primul loc.
As fi vrut sa spun mai multe, dar ma abtin, pentru ca nu vreau sa dau nastere altor discutii.

Ralu, inca o data, mii de scuze. Si sper sa ma intelegi ca ceea ce am scris pana acum nu a fost cu rea intentie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 17:12 
Neconectat

Hai, gargaritelor! Gargarite suntem noi sau nu?
Ca spectator:
- Onuta a procedat corect cand a semnalat doua postari ce nu se potriveau cu regulamentul;
Mie imi placi, Onuta cu mintea ta ascutita.
- Ralu a procedat ca mine cand a admis si cele doua postari ce nu se potriveau cu regulamentul;
Ralu, te inteleg. Si eu am o jena sa fiu ferma cu persoanele din jur.
Clementina, inteleg ca nu te pricepi la computere si te-ai suparat ca ti s-a parut ca este un atac la pesoana, dar vezi ca nu a fost.
Si eu ma enervez usor.

Viata din afara gradinii este uneori atat de urata. Oare n-ar trebui sa mentinem macar locul acesta virtual in armonie?

Stiu ca sunt off-topic si mi-am pus deja cenusa in cap, Monica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 18:14 
Neconectat

Va rog eu frumos sa incheiem aici toate comentariile.
Pentru cine mai doreste sa voteze, este bine-venit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 21:41 
Neconectat

In urma modificarilor, revin cu votul meu.
Locul I - reteta nr. 11
Locul II - reteta nr. 1
Locul III - reteta nr. 7
Ralu, o ploaie de pupici pentru tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 21:52 
Neconectat

In urma modificarilor, revin cu convingerea ca pana la urma a fost un concurs reusit, prezentat foare frumos si ordonat de Ralu.
Gargaritelor mi-ati incantat papilele gustative si am salivat la vederea a ceea ce ati pregatit pentru noi si pentru voi.
Eu va multumesc la toate pentru efortul de a fi avut si un astfel de concurs si va felicit din inima.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 23:01 
Neconectat

Jeni, iti multumesc pentru cuvintele sincere pe care mi le-ai adresat.
O calda imbratisare iti ofer.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 120 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: