Acum este 04 Aug 2026, 00:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 117 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs luna martie - Semn de primavara
MesajScris: 28 Mar 2011, 12:18 
Neconectat

Nume forum:1
Vezi, Anca, acesta este modul in care ati gonit majoritatea fetelor care au refuzat sa mai modereze, sa mai frecventeze atat de des si mai ales vizibil forumul.
Pe mine insa nu veti reusi. N-am sa cant in struna nimanui sa ma retrag. Si nici nu am mai accept sa trec cu vederea greselile nimanui, indiferent din ce bisericuta face parte. Sfatul de a parasi acest loc incerc sa trag concluzia ca este valabil pentru toata lumea, da? Inclusiv pentru tine.
De acord cu tine ca avem voie sa vorbim pe mess, mail si orice alta modalitate, insa acel bun simt despre care tu afirmai cu tarie ca nu a murit ai sa te convingi (daca vei vrea sa vezi) este mort demult. Si ai sa-mi dai dreptate (cu toate cu stii deja). Ce nu cred ca ne-ar da voie bunul simt sa facem pe mess, mail cred ca este punerea la cale a unor astfel de lucruri murdare zic eu si nu numai eu (fiindca a venit vorba de mail si de mess).
Eu, de felul, meu sunt o fire pasnica, cine ma cunoaste stie prea bine asta, insa nu imi plac nedreptatile, Anca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 12:22 
Neconectat

Chiar ti se pare Irina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 13:52 
Neconectat

Mireille, dupa ultima ta replica am avut impresia ca imi scapa ceva, asa ca, am recitit tot ceea ce s-a scris pana acum si te invit s-o faci si tu, pentru ca, s-a plecat de la o simpla afirmatie si bineinteles sustinand bunul simt, ca in final discutia sa degenereze intr-un mod atat de neplacut si sa te contrazici sustinand ca bunul simt a pierit de mult. Cum ramane? Este sau nu bunul simt? Eu am mers numai pe acest principiu si am avut numai de castigat, de aceea il voi sustine in continuare.
Cum ziceam, s-a plecat de la faptul ca o gargarita si-a votat propriile fotografii. Te rog, uita-te la regulamentul acestui concurs si spune daca nu aveai si tu acest drept? Dar pe tine bunul simt te-a impiedicat s-o faci, nu-i asa? Atunci de ce atata galceava care din toate punctele de vedere nu-ti da dreptate? A fost alegerea ta, de ce vii cu reprosuri acum?
Deruleaza inapoi firul dicutiei si vei vedea ca inversunarea ta nu are nici un temei, toate insinuarile si replicile nu isi au locul intr-un concurs atat de frumos. Cand s-a propus acest concurs ar fi trebuit sa-ti dai cu parerea pe marginea regulamentului si nu acum cand se incheie, ca se ajunga la vesnica neplacere cand se trateaza astfel de concursuri.
Gargarita Ruga si Sarut de Prietenie, mie chiar imi place Armonia si nu vreau sa dezgrop episoade care nu fac onoare acestui loc, ci doresc ca acest concurs sa poata intra pe fagasul normal, daca mai este posibil acest lucru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 14:08 
Neconectat

Locul I - fotografia nr. 21
Locul II - fotografia nr. 10
Locul III - fotografia nr. 4

Felicitari tuturor participantelor, la acest concurs. Fotografiile sunt superbe.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 14:32 
Neconectat

Locul I - Fotografia nr. 10
Locul II - Fotografia nr. 24
Locul III - Fotografia nr. 16

Felicitari, fetelor pentru ca ati reusit sa surprindeti cateva clipe foarte frumoase ale primaverii si nu numai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 15:24 
Neconectat

Mireille si-a dorit sa transmit ca nu da bir cu fugitii, ci ca i s-a restrictionat accesul la internet.
Cat despre discutiile create nu le vad rostul. Eu sunt cea care modereaza si am cerut o parere Monicai si am si primit-o. Toata vina o iau asupra mea ca am crezut ca mai exista bunul simt si ca totul se va desfasura cum trebuie. Pentru viitoarele moderatoare sa stie sa specifice acest lucru in concursul lor. Nu am nimic care sa acuze cele intamplate.
Eu astept mail prin care sa isi retraga votul si sa acorde noi voturi. Daca nu se va intampla asta le voi lua in considerare ca atare. Mireille a fost si ea nedreptatita la un moment dat si sanctionata fara nici o dovada ci doar o presupunere. Din aceasta cauza a reactionat asa.
,nu cred ca trebuia sa fi atat de inversunata mai ales dupa ce Monica imi daduse raspunsul. Se stie mult prea bine ca majoritatea stiu ale cui sunt fotografiile. Nu zice nimeni ca sa nu vorbesti pe mail, mess, telefon sau ce vrei tu, dar fiecare din noi trebuie sa stim sa si pierdem. Aceeasi acuza pe care o aduce Mireille a adus-o la un moment dat si Onuta. Nu mi se pare corect sa zici ca suntem libere sa plecam daca nu avem aceeasi parere ca si tine sau alte gargarite. Nu este o proprietate privata, ci un loc frumos unde sa ne prezentam pasiunea noastra.
Cand am propus acest concurs a fost cu intentia de a ne bucura de un nou inceput. Nu m-am gandit niciodata ca se va ajunge aici. S-a mai intamplat asa ceva si nimeni nu a fost atat de inversunat. Sper sa nu fie din cauza ca eu moderez. Aveam noi propuneri pentru luna aprilie, dar nu isi mai au rostul.
Va rog sa incetam in momentul asta. O sa iau voturile ca atare si cine va fi sa castige o va face. Multumesc celor care au trimis imaginile cat si celor care au votat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 15:47 
Neconectat

Adelina, eu te sfatuiesc sa stai linistita. Acest gen de polemici au mai fost si la alte concursuri, dar cand ti se intampla tie ca si moderatoare parca te ia prin surprindere. Din pacate, cred ca si pe viitor vor mai fi cazuri de nemultumiri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 16:06 
Neconectat

Doina care voturi le iau in considerare?
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 117 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: