Acum este 16 Iul 2026, 01:18

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 202 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii decembrie - 2011
MesajScris: 08 Dec 2011, 13:05 
Neconectat

Nume forum:1
Cotoranu Nicoleta scrie:
Alia, suflet frumos, care impresioneaza prin prezenta discreta din fiecare topic.
Nico, iti multumesc pentru asemenea cuvinte ce m-au emotionat.
Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2011, 13:08 
Neconectat

Doi na scrie:
Ovidia, Alia, Eli si AdriMir primiti un vot din partea mea si a prietenilor mei.
Doina, iti multumesc pentru vot.
Va imbratisez, pe tine si prietenii tai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2011, 13:12 
Neconectat

Ramona Marculescu scrie:
Alia, daca ar fi sa caut un paratrasnet si sa-l pun in calea oamenilor nervosi si iritati pe varii situatii, te-as pune pe tine pentru ca, cu siguranta, ai dezamorsa totul si s-ar ivi soarele in fiecare zi pe cer.
Te pup dulce, ca de obicei, iar tu ai obligatia sa il imbraci in dulceata saruturilor mele pe Alessio.
Ramona, prietena mea draga, iti multumesc. Sa stii ca uneori as avea si eu nevoie de un asemenea paratrasnet. Din cand in cand mai apare cate un nor si pe cerul meu. Insa nu astazi.
Pupicii i-am dat mai departe lui Alessio, ca tare mult ii mai place sa fie pupacit.
Cu o calda imbratisare si un gand bun,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2011, 13:19 
Neconectat

Al doilea vot il ofer cu multa admiratie pentru tot ce reprezinta si face in aceasta gradina, Adnanei.
Cand citesc ceea ce scrie, parca ma transport intr-o lume de poveste si frumos, un taram unde nu exista decat poezie si suflet curat, mereu un nou inceput, ca o primavara constanta.
Cu mult drag pentru tine Gargarita-Mereu-Primavara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2011, 14:57 
Neconectat

Ramona, astazi imi propusesem sa petrec cateva clipe alaturi de voi, dar tare ma mai supara colegamentul, ca pana la urma ma obliga sa renunt (sper sa nu fie asa).

Stii ce-i mai trist, draga Ramona? Lipsa de normalitate, a cauta de a fi multumiti de ceea ce avem, de a fi multumiti si fericiti in putin sau mai mult, de zambetele inocente a celor micuti, ai nostri micuti. Asa cum se vorbea si in topicul Haideti sa slabim impreuna, este cea mai buna terapie ce poate exista.
In simple cuvinte, sa ne bucuram de normalitate, care, in timpurile pe care le traim, este atat de greu sa o gasesti.

Cand eram mica, imi placea farte mult o carte numita Pollyanna, de Eleanor Hodgam Porter si cred ca nu exagerez cand spun, ca am citit-o de cel putin zece ori. Se vorbea de o copila ramasa orfana si de jocul multumirii pe care il juca impreuna cu tatal sau pana sa mearga la cele vesnice. Timpul a trecut si pentru mine si iti spun sincer, am uitat de aceasta carte, dar intamplarea a facut sa trec pe langa o taraba cu carti si ma opresc cu placere sa vad noutatile, atat pentru mine, dar mai mult pentru Claudia. Rascolind printre cartile de copii, mi-a cazut privirea pe aceasta carte, am luat-o in mana, am rasfoit-o, dar in acelasi timp am rasfoit si amintiri atat de placute la timpurile cand citeam si eu aceasta carte, cand incercam sa joc si eu jocul multumirii, care mi-a iesit pana la un punct.
Am vazut ca nu are nici o fotografie si ma gandeam ca puiutei mele nu o va atrage foarte mult, ca ar fi prea greoaie pentru varsta care o are, dar cand am venit acasa (de obicei imi controleaza prin geanta sa vada ce-i aduc), s-a si prezentat cu ea la mine plangandu-se (bineinteles dupa controlul de rigoare si dand deja o privire prin carte) ca nu are imagini.
Cu lingura intr-o mana pregatind mancarea si amenintand-o in gluma ca iar mi-a controlat prin geanta, am pus-o sa stea pe scaun si sa-i povestesc istoria acestei carti si daca nu-i va placea despre ce este vorba, nu o va citi. A fost foarte interesata si in mometul de fata a ajuns la pagina 31 cu cititul. Problema este ca-i tare lenesa si smechera, dar mama gaseste metode pentru aceasta boala.
Iti mai povestesc ultima noutate de acum cateva zile, cand a venit de la scoala povestindu-mi ca are colegul de banca care tot o copie si pentru ca doamana nu lua nici o initiativa, o cautat sa-si faca dreptate, in mod nu tocmai ortodox. Cand, colegul a intrebat-o care este rezultatul exercitiului, i-a spus unul incorect si bineinteles ca a luat nota mai mica. Dupa toate convingerile mele ca nu este bine ce face, concluzia ei a fost, ca si el trebuie sa studieze, nu numai ea.

M-am lungit mult prea mult de la subiect si cand am citit mesajul tau, imi propusesem sa scriu altceva, dar am ajuns la cu totul altceva si tot ceea ce am scris este doar cu gandul la zambetele despre care vorbeai, de zambete care imi umple sufetul de bucurie.

Eu te invit la o ceasca de normalitate, draga Ramona.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2011, 15:17 
Neconectat

Multumesc draga Doina. Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2011, 19:31 
Neconectat

Eli, Lenuta, Ralu si Ovidia.
Pup dulce pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2011, 20:08 
Neconectat

Nadina, iti multumesc draga mea pentru vot.
Te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2011, 20:11 
Neconectat

Ralu, pentru ca in acest an ai fost inima acestui loc.
Ovidia, pentru ca esti omniprezenta.
Anca, pentru ca esti inconfundabila in tot ce scrii si pastrezi mult din intelepciunea romaneasca.
Lenuta, pentru multe, dar mai ales pentru rapiditatea cu care ai reusit sa cosi cele doua daruri de Craciun. Profit de ocazie ca sa te felicit pentru gingasul avatar.

Observ ca voturile mele s-au indreptat toate catre Italia. Nu-mi pare rau pentru ca toate ne reprezentati intr-un mod deosebit si acolo, dar si aici, in gradina.

Regret ca sunt ingradita la numai patru nume.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2011, 20:14 
Neconectat

Gargarita Soferita, iti multumesc!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 202 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: