Acum este 11 Aug 2026, 09:46

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 30 Noi 2010, 19:48 
Neconectat

Nume forum:1
Concurs decembrie 2010

Regulament

Concurs de goblen

• La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT. Concursul se va desfasura pe parcursul lunii decembrie.
• Inscrierile la concurs se pot face pe parcursul intregii luni, nu exista o data limita pentru acest lucru.
• O gargarita care doreste sa participe la concursul de goblen, trebuie sa isi creeze inainte un nou serial cu respectivul model de goblen (in cazul in care nu are unul).
• In topicul special deschis pentru concurs, trebuie sa prezinte o imagine de inceput. Imaginea trebuie sa contina intreaga panza si un obiect*. Gargarita trebuie sa specifice cati centimetri mai are de lucrat la acel goblen.
• Gargarita participanta are obligatia sa prezinte minim 2 (doua) episoade/saptamana in serialul ei. In cazul in care nu lucreaza intr-o saptamana, sau nu poate posta cele doua episoade obligatorii, gargarita are obligatia de a specifica acest lucru in topicul Concurs decembrie 2010. In caz contrar, gargarita va fi penalizata cu 10 puncte.
• Daca o gargarita posteaza un singur episod/saptamana in serialul ei si nu specifica nimic de al doilea episod, gargarita va fi penalizata cu 5 puncte.
• O gargarita se poate inscrie in concurs cu cate modele de goblen doreste, regulile se vor aplica pentru fiecare serial in parte.
• Saptamanal, in topicul pentru concurs voi posta o evidenta cu ceea ce au lucrat/postat gargaritele.
• La sfarsitul lunii (sau atunci cand se finalizeaza un goblen), gargarita are obligatia de a posta in topicul Concurs decembrie 2010 doua imagini (imaginea de inceput si imaginea finala**) si sa specifice cati centimetri a lucrat. Se va primi cate 1 punct pentru fiecare centimetru patrat lucrat.
• Daca o gargarita lucreaza un model in cruciulita, punctarea se va face la puncte lucrate, echivalandu-se astfel numarul de puncte lucrate in cruciulita cu cel lucrat pe panza clasica de goblen.
• La sfarsitul lunii se vor acorda doua premii, astfel vor fi declarate castigatoare primele doua gargarite care au acumulat cele mai multe puncte.

* obiect ce il voi mentiona in topicul principal pentru concursul lunii decembrie 2010.
** imaginea finala va trebui sa contina un obiect ce va fi mentionat in topicul principal pentru concursul lunii decembrie 2010

Onuta, mi se par oportun ca fiecare concurenta sa aiba si un topic cu goblenul cu care participa, in serial.

Concurs cu fotografii - Ornamente pentru Craciun

• Pana pe data de 21 decembrie 2010 toate gargaritele participante sau nu la concursul de goblen sunt invitate sa trimita cate 3 idei de ornamente pentru Craciun pe adresa de mail concurs.rogoblen@gmail.com. Fiecare idee reprezinta o fotografie cu un ornament pentru Craciun creat de voi.
• Fiecare gargarita participanta are obligatia de a trimite pe langa fotografia cu ornamentul pentru Craciun si o fotografie cu materiale necesare crearii lui. Cea din urma fotografie va fi postata la finalul lunii intr-un topic creat special pentru acest concurs.
• Mare atentie, inainte de a incepe crearea ornamentului, fotografiati materialele necesare. Nu sunt acceptate fotografiile cu ornamente, daca pe langa acestea nu va exista si o fotografie cu materialele necesare.
• Gargarita participanta trebuie sa ia in evidenta ca in imaginile principale nu au voie sa apara personaje prezentate deja pe forum. In cazul in care nu se respecta aceasta regula, fotografia va fi retrasa din concurs.
• Pe data de 22 decembrie 2010, fotografiile numerotate vor fi postate intr-un topic separat (creat special pentru acest concurs), urmand apoi ca gargaritele sa voteze cele mai frumoase ornamente.
• Gargaritele care voteaza pot acorda 3 (trei) voturi dupa cum urmeaza:
Locul I - fotografia nr. a (3 puncte)
Locul II - fotografia nr. b (2 puncte)
Locul III - fotografia nr. c (1 puncte)
• La sfarsitul lunii, se va premia gargarita care a acumulat cele mai multe puncte la cele trei ornamente.

Gargarita lunii

• Pe data de 01 decembrie 2010, voi deschide un topic separat intitulat “Gargarita lunii decembrie”. In fiecare saptamana a lunii decembrie, sunteti invitate sa propuneti o gargarita pentru titlul de Gargarita Saptamanii. In acordarea titlului se va tine cont de activitatea gargaritei pe forum, de disponibilitatea acesteia de a fi alaturi de celelalte gargarite in zborul lor prin gradina, de modul de lucru, etc. Fiecare propunere trebuie sa fie argumentata. Nu se vor lua in calcul argumentele de genul: “imi place de ea”. La sfarsitul saptamanii, gargarita care acumuleaza cele mai multe puncte va fi declarata Gargarita Saptamanii, iar la finalul lunii, gargarita care a acumulat cele mai multe propuneri pe parcursul intregii luni va fi declarata castigatoarea concursului primind titlul de Gargarita Lunii.
• Am rugamintea sa incercati sa fiti cat mai obiective in acordarea acestui titlu, sa nu tineti cont doar de afinitatile proprii, ci sa analizati indelung activitatea fiecareia dintre gargarite pe forum.
• O gargarita nu poate propune pentru titlul Gargarita Lunii aceeasi gargarita de doua ori.

Titlul de Gargarita lunii este un titlul onorific, nu se acorda un premiu pentru acesta.

Cam asa arata regulamentul. Daca aveti nelamuriri/idei, haideti sa le dezbatem acum, aici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2010, 19:55 
Neconectat

Onuta o singura intrebare. Se puncteaza la final sau in fiecare saptamana se face numaratoarea?
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2010, 20:07 
Neconectat

Borcan Adelina-Maria scrie:
Onuta o singura intrebare. Se puncteaza la final sau in fiecare saptamana se face numaratoarea?
Pupici.
Adelina, la final. Dar daca o gargarita termina inainte un model, poate posta in topicul pentru concurs, iar la sfarsitul lunii i se vor adauga punctele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2010, 17:58 
Neconectat

Am o propunere. Cum am vazut ca este pe placul multor gargarite, si unele dintre ele l-au comandat deja, am putea face o provocare cu Bunavestire?
Astept si alte propuneri pentru provocare de la gargarite.
Sper ca nu am gresit intreband asta, dar vreau sa stiu ce sa imi achizitionez pentru a putea participa. Pentru ca in preajma sarbatorilor o sa fie toata lumea ocupata.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2010, 18:03 
Neconectat

Borcan Adelina-Maria scrie:
dar vreau sa stiu ce sa imi achizitionez pentru a putea participa.
Pupici.
Adelina, ce frumos sună! Deşi nu o să particip la provocarea aceasta (de fapt, nu particip de fel la nicio provocare sau concurs), îţi susţin propunerea şi te susţin în achiziţionarea modelului.

Editez: regulile pentru Provocare cred că le poţi citi la începutul fiecărui topic cu Provocări.

Ultima oara modificat de Popescu Ileana Gabriela pe 06 Dec 2010, 18:05, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2010, 18:04 
Neconectat

Adelina, ar fi foarte frumos daca am incepe o provocare cu acest model. Eu sunt de acord. Mai ales ca multe gargarite au zis ca si-l doresc si apoi in martie urmeaza si sarbatorirea Buneivestiri.

Pupici dulci,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2010, 18:06 
Neconectat

Ar fi ideal, Sonia pentru lunile ianuarie si februarie, iar in martie va fi gata.
Multumesc de sustinere, Lena.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Dec 2010, 11:48 
Neconectat

Gargarite harnicute va astept sa va spuneti parerea.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Dec 2010, 13:30 
Neconectat

Si eu vreau o provocare cu acest model. Ar fi foarte frumos. Imi place mult si ultimul model, cel cu inaltarea Domnului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Dec 2010, 14:08 
Neconectat

Eu mi-am propus sa achizitionez acest model la finalul lunii ianuarie, dar daca va fi o provocare cu acest model, as fi tare incantata si voi participa cu mare drag (sunt nascuta de Bunavestire); bineinteles, voi inainta comanda mai devreme.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: