Acum este 30 Apr 2026, 09:19

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 599 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 60  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie
MesajScris: 06 Apr 2010, 20:02 
Neconectat

Nume forum:1
Neacsu Alina scrie:
O sa fie punctata prima gargarita care raspunde corect.
Prima... de unde daca nu poate raspunde decat una?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2010, 20:05 
Neconectat

Nu este corect ce faci, Alina.
Din regulament reiese clar ca este descalificata gargarita care raspunde de mai multe ori pe zi.
In cazul Cristinei nu scrie sa fie descalificata gargarita care raspunde la acelasi indiciu cu cea dinaintea ei.
Nu interpretati ca ii iau apararea Cristinei, dar daca asta se intampla in ultima zi de concurs atunci pentru ce atata dedicatie si timp pierdut la calculator?
Alina, parerea mea este ca esti prea stricta.
Pot aparea fel de fel de situatii, dar in acest caz nu ai dreptate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2010, 22:01 
Neconectat

Cristina, eu am specificat in regulament ca o gargarita raspunde la o intrebare. Chiar daca nu este raspunsul corect trebuie sa astepti sa spun eu ca nu este corect si abia apoi sa postezi un alt raspuns. Asa s-a intamplat si cu Sonia, nu a dat raspunsul corect, i-am spus ca trebuie sa dea un nume intreg si apoi a postat altcineva raspunsul. Eu am procedat conform regulamentului. Daca ai vazut ca nu era corect raspunsul trebuia sa astepti sa decid eu daca este corect sau nu, nu tu. Din regulament reiese ca o gargarita este descalificata daca raspunde de 2 ori si daca posteaza dupa ce deja o alta gargarita a facut acest lucru. Este decizia fiecareia daca doreste sa participe la concurs sau nu. Daca se intampla in ultima zi asta era. Si eu daca eram in situatia asta, sau oricare alta gargarita la fel s-ar fi procedat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2010, 22:08 
Neconectat

Sper ca acum s-a inteles de ce am procedat asa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2010, 22:24 
Neconectat

Alina, hai sa inchidem acest subiect. Fiecare dintre noi poate sa aduca argumente pro so contra la infinit, dar nu aceasta este esenta acestui forum. Cu sau fara concurs, fiecare dintre noi mai lucreaza, doar ca un astfel de concurs era un stimulent in plus.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Apr 2010, 00:21 
Neconectat

Lasa, Cristina, nu fi suparata.
Aici nu suntem la scoala si nici nu concuram la vreun campionat mondial.
Ca sa-ti arat solidaritatea mea si cat de incorect s-a procedat cu tine eu nu o sa mai particip la astfel de concursuri in care nu se pune baza pe ce a facut fiecare dintre noi ca acest forum sa fie o adevarata gradina a lucratoarelor de goblen.
Stiu ca tu ai participat cu tot sufletul, totdeauna. Chiar ai si moderat un astfel de concurs, dar nu se tine seama.
Si ca sa nu considere cineva ca sunt partinitoare chiar imi pare rau pentru gargaritele care participa luna de luna si nu au ocazia sa castige. Poate pe viitor sa vina alte idei de concursuri in care sa intre direct cu punctele acumulate in concursul anterior.
Sunt tare suparata ca se modereaza ca la armata. Este urat si ca se descalifica gargaritele si ca se pune o data fixa de intrare in concurs.
Cu riscul sa fiu considerata lipsita de modestie, cred ca mi-am castigat dreptul sa spun ce simt.
Pacat ca nedreptatea a intrat si aici.
Cristina, sunt alaturi de tine si cand ai nevoie de un model nou, sunt aici. Dragostea noastra pentru goblen nu se limiteaza la un concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Apr 2010, 07:36 
Neconectat

Multumesc, Rodica. Tu stii mai bine ca oricine ca nu ideea castigului unui goblen ma face sa particip la concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Apr 2010, 07:46 
Neconectat

Neacsu Alina scrie:
Daca a fost postat un raspuns inainte de o gragarita, va rog sa nu mai postati altul decat daca voi specifica ca acesta nu esta corect.O gargarita poate raspunde corect o singura data pe zi. Daca aceasta regula este incalcata, gargarita va fi descalificata.
Nu sunt suparata ca am fost descalificata, ci pentru ca Regulamentul a fost interpretat gresit. Eu am inteles din regulament ca regula care descalifica gargaritele este cea care se refera la raspunsul la doua indicii pe zi. Se spune clar in Regulament "aceasta regula", referindu-se la ultima afirmatie, nicidecum " aceste reguli" pentru a lua in considerare ambele reguli expuse anterior.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Apr 2010, 08:56 
Neconectat

Fiind o regula noua, care poate da nastere la interpretari, eu propun ca fiecare gargarita care participa sa spunem daca suntem de acord cu descalificarea Cristinei sau nu. Asa cred ca este cel mai corect, chiar daca a inceput deja concursul. Ca la orice concurs, discutii pot aparea, important este sa gasim calea de a le rezolva.
Aceasta este parerea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Apr 2010, 09:03 
Neconectat

Dragele mele, aici nu suntem la piata ca sa ne cataim una cu alta.
Daca o sa se continuie asa multe gargarite o sa isi ia zborul din aceasta gradina, si o sa lucreze goblene numai pentru ele.
Asa faceti ca nimeni sa mai raspunda la intrebari ci numai sa posteze ce a lucrat.
Da, fuga dupa puncte este mare.
Cer scuze daca am suparat pe cineva, nu vreau sa fiu inteleasa gresit.
Omul din greseli invata, asta nu inseamna sa fie descalificata Cristina.
Daca eu am dat raspunsul gresit mi se pare corect ca alta gargarita sa raspunda, chiar daca nu s-a specificat.
Mihaela, raspuns gresit.

Ultima oara modificat de Melinte Mihaela-Stefania pe 07 Apr 2010, 09:06, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 599 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 60  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: