|
Acum este 15 Iul 2026, 21:34
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 08:03 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Premiul 1 Zambet de roza Premiul 2 Rondelul rozelor Premiul 3 Darul Domnului
Premiul special al moderatorului: Imbratisarea mestecenilor
Felicitari, castigatoarelor! Daca doriti sa modificati ceva, va rog sa scrieti aici. Valabil si pentru moderatoare pe care o felicitam pentru concursul deosebit de frumos.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 08:13 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari castigatoarelor si moderatoarei! Alaturi de voi, cusutul a fost mult mai placut si mai rapid.
Pupici dulci
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 08:17 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
In primul rand vreau sa felicit moderatoarea pentru modul in care a reusit sa duca la bun sfarsit acest concurs. Felicitari castigatoarelor!
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 08:31 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Monica, nu am cuvinte... Inima mea a explodat de bucurie si ochii mi s-au umplut de lacrimi. Multumesc din tot sufletul pentru deosebitul Dar al Domnului. Pentru mine, este nepretuit. Fiecare punct de pe panza va va fi dedicat voua, dragi gargarite TTT, cu toata dragostea. Va sarut si va imbratisez.
Felicitari, Rodica! Felicitari, Lenuta! Mi-a placut "sa ma lupt" cu voi. Sa coaseti cu placere rozele voastre!
Felicitari, Daniela! Sa cosi si tu cu placere Imbratisarea mestecenilor
Pupici si voua
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 09:39 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Dani, felicitari pentru moderare. Sper sa ma ridic si eu cat de cat la inaltimea ta. Nu am mare experienta in moderarea unui concurs, dar sper ca totul sa fie bine. Felicitari si castigatoarelor. A fost un concurs strans, cu multe rasturnari de situatie. Felicitari si noua, celelalte participante. Pupici.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 09:43 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Felicitari, Dani! Felicitari tuturor participantelor! Felicitari, Lenuta! Felicitari, Iuliana! Multumesc TTT pentru aceasta posibilitate oferita. Multumesc pentru premiu. Dupa cum vad, mi-ati ghicit gusturile.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 09:47 |
|
|
|
Dani, felicitari pentru moderarea concursului. Felicitari castigatoarelor dar si participantelor.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 10:42 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Monica, multumesc mult pentru minunatele premii acordate, care mai de care mai frumoase. Va doresc sa le coaseti cu multa placere, alaturi de toate gargaritele. Lenuta m-a rugat sa va transmit ca va multumeste pentru premiu, care este deosebit, si va roaga sa i-l trimiteti pe adresa surorii ei pe care o aveti in baza de date, alaturi de inca doua modele Darul Domnului, contra cost. Va multumesc tuturor pentru aprecieri. Alina, stai linistita ca sigur te vei descurca de minune. Felicitari tuturor!
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 10:56 |
|
|
|
Felicitari castigatoarelor si moderatoarei pentru acest interesant concurs pe care l-am urmarit cu interes de pe margine.
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Martisor - Concurs luna martie Scris: 01 Apr 2010, 12:39 |
|
|
|
Felicitari, atat castigatoarelor si moderatoarei, dar si tuturor Gargaritelor participante. Va astept cu seriale la premiile voastre deosebite. Pupici.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|