Acum este 12 Aug 2026, 13:16

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 03 Ian 2011, 11:17 
Neconectat

Nume forum:1
Maria Nistor scrie:
Eu o vad in felul urmator, binenteles in momentul in care TTT este dispusa sa mai acorde sponsorizarea acestor premi.
Punctarea sa fie facuta ca si pana in prezent doar ca o sa fie la finalizarea modelului sau in momentul in care s-a ajuns punctajul necesar si se opteaza pentru un premiu.
Te-as ruga sa detaliezi aici, nu am inteles.
Cine va putea opta pentru un premiu?
Daca vor opta toate intr-o luna?
Cum se va face departajarea?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 11:43 
Neconectat

Maria Nistor scrie:
Pai, Onuta sa-ti spun de ce imi pare interesant ca Admin sa anunte premiile, asa cum se stie fac parte din modelele noi si nu o sa fie simplu de a rezista tentatiei pentru detinatoarea punctelor. Nu cred ca sase luni sunt suficiente. Punctajul este destul de mare si iar o sa fie constrangeri. Stii cum se zice," regulile sunt facute pentru a fi incalcate", asa ca, cu cat mai putine cu atat o sa fie mai greu de incalcat. Alta idee, se pot face cadou punctele acumulate altei Gargarite insa nu adunate (daca doresc si daca am puncte, sa pot darui unul din premii din luna respectiva). Eu zic sa incercam ca nu o sa fie plictisitor si zic eu interesant.
In plus, dupa ce se folosesc punctele pentru un anumit premiu, restul de puncte raman si se pot folosi pentru urmatorul. Cu privire la episoade, fara limita. Cine face pauza sa anunte perioada cat o sa intrerupa sau poate in care o sa lucreze la alt model fara nici un fel de penalizari, altfel o sa devina stresant pe termen lung. Pentru cine nu lucreaza este dificil sa fie interesat de premiul goblen - nu prea are sens, iar daca lucrezi iti vine automat sa il si prezinti, mie asa imi vine mai normal. Eu am renuntat la concurs in ultimele luni pentru ca este destul de plictisitor numaratul punctelor, ajungi sa stai dupa numaratori si acorzi mai putin timp episoadelor. Fiind premile acordate unui punctaj mai ridicat, zic eu ca te obliga sa ai un goblen terminat de dimensiuni medii, iar cand il termini il prezinti in topicul cu premii si notezi dimensiuni si puncte, eventual perioada in care a fost lucrat. Poate sa para complicat insa eu zic ca este mult mai simplu ca pana acum si implica majoritatea Gargaritelor. Nu este un concurs, este mai degraba un fel de a premia majoritatea Gargaritelor active pe forum care lucreaza goblen. Binenteles, Onuta ca Admin trebuie sa dea ok, insa asa cum s-a mai precizat se da ok dupa ce venim cu idei si ne punem de acord.
Aici este continuarea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 11:50 
Neconectat

Citat:
Te-as ruga sa detaliezi aici, nu am inteles.
Cine va putea opta pentru un premiu?
Daca vor opta toate intr-o luna?
Cum se va face departajarea?
Toate Gargaritele pot opta pentru premiu in momentul in care au ajuns la minimul de puncte adica 1000. Locul 3.
Nu cred ca o sa fie multe care sa ajunga acest punctaj intr-o singura luna.
Nu exista nici o departajare, fiecare o sa fie premiat pentru munca proprie.
Acordand premiile la un punctaj mai mic ar insemna sa exageram cu numarul de premii. Cu acesta cred ca se pastreaza cel din anul care s-a incheiat, cu diferenta ca o sa lucreze fiecare dupa posibilitati si cu aceleasi sanse.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 12:23 
Neconectat

Maria, mi se pare minunata ideea ta. Dar nu stiu daca am inteles bine un lucru. Ajungand la minimul de puncte pot sa imi aleg ce model vreau eu? Nu ar trebui specificat dimensiunile unde ma incadrez? Spre exemplu daca am acumulat 1000 puncte pot sa aleg un model cu dimensiunea de 15 x 25. Daca continui pana la 1500 si modelul ales sa fie de dimensiuni mai mari. Maria mi se pare minunata ideea ta si este o adevarata provocare cat si o sansa pentru fiecare. Dar trebuie sa primim si acordul celor de la TTT.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 12:33 
Neconectat

Rodica, am citit si eu regulamentul si mi se pare foarte corect. Imi place ideea ta si abia astept sa se puna in aplicare. Regulamentul trebuie respectat cu strictete fara indulgente.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 13:05 
Neconectat

Eu sunt de acord cu ambele idei si as avea urmatoarea propunere: pentru aceasta luna, sa se desfasoare concursul conform regulamentului propus de Rodica. Dupa care, putem incerca sa punem la punct un regulament dupa cum a spus si Maria.
Eu ma gandeam asa: luna aceasta facem concursul dupa cum a zis Rodica, iar punctele le folosim in concursurile pe urmatoarele trei luni.
Dupa cele trei luni de concurs, adica din mai, pentru urmatoarele trei luni de concurs, sa se faca o a doua evidenta a gargaritelor care participa la concursuri, iar la finalul celor trei luni, sa se premieze un anumit numar de gargarite care insa nu au castigat nici un premiu in lunile trei anterioare, dar care au reusit sa coase un minim de x cm2. Asa ar fi cam cum a zis si Maria, ca vor fi premiate si gargarite care nu reusesc sa castige niciodata, dar totusi participa.
Sper ca m-am facut inteleasa cat de cat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 13:19 
Neconectat

Borcan Adelina-Maria scrie:
Maria, mi se pare minunata ideea ta. Dar nu stiu daca am inteles bine un lucru. Ajungand la minimul de puncte pot sa imi aleg ce model vreau eu? Nu ar trebui specificat dimensiunile unde ma incadrez? Spre exemplu daca am acumulat 1000 puncte pot sa aleg un model cu dimensiunea de 15 x 25. Daca continui pana la 1500 si modelul ales sa fie de dimensiuni mai mari. Maria mi se pare minunata ideea ta si este o adevarata provocare cat si o sansa pentru fiecare. Dar trebuie sa primim si acordul celor de la TTT.
Adelina, modelul o sa fie oferit de catre TTT ca si pana acum si, din cat am observat pana acum, premiile au facut mereu parte din modelele noi si au fost alese modele destul de mari. Cel putin pana acum diferenta intre premii a fost destul de apropiata, motiv pentru care cred ca este mai bine daca TTT alege premiile, oricum am observat ca la cerere au fost schimbate. Daca o sa fie din nou nu cred ca nu o sa se ofere aceasta posibilitate. Si din ce am observat ca diferenta intre primele trei locuri a fost mereu apropiata.
Cu ideea mea nu vreau sa avantajez sau sa dezavantajez pe nimeni insa imi pare ca asa cine lucreaza mai mult lunar poate sa fie premiat, binienteles doar locul 3, iar pentru cine lucreaza mai putin poate acumula tot anul si poate fi premiat o singura data intr-un an.
In functie de cat lucreaza fiecare sa fie ca sa zic asa compensat. In plus nu o sa mai fie premiul moderatoarei. Asta nu inseamna ca nu se pot organiza Provocari sau alte idei care pot veni pe parcursul anului. Eu nu tin neaparat in a fi organizate concursuri pentru ca pana la urma imi face placere sa vad ce lucrati indiferent daca suntem premiate sau nu, insa as dori sa vad si altceva si asta am gandit eu ca poate ar fi bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 13:50 
Neconectat

Maria, am inteles ideea si imi place foarte mult. Dar nu am priceput ceva. Poti sa castigi de mai multe ori intr-un an daca faci numarul de puncte? Este ceva nou si sper ca vor incanta multe gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 14:06 
Neconectat

Bineinteles ca da.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 15:26 
Neconectat

Mie imi place mult ideea Mariei. Asa toti am avea sanse, chiar daca nu putem lucra asa de mult intr-o luna. Sper ca se va pune in practica.
Oricum pe mine personal participarea la acest tip de concurs ma impulsioneaza sa termin mai repede modelul in lucru, mai ales daca nu este un model tocmai usor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: