Acum este 12 Aug 2026, 14:08

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 04 Ian 2011, 13:35 
Neconectat

Nume forum:1
• La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT. Concursul se va desfasura pe parcursul intregului an.
• Inscrierile la concurs se pot face pe parcursul intregului an, nu exista o data limita pentru acest lucru.
• O gargarita care doreste sa participe la concursul de goblen, trebuie sa isi creeze inainte un nou serial cu respectivul model de goblen (in cazul in care nu are unul).
• In acest topic, trebuie sa prezinte un link unde are topicul cu modelul in lucru si cu care vrea sa intre in concurs. In topic trebuie sa faca prezentarea modelului cu imaginea care trebuie sa contina intreaga panza. Gargarita trebuie sa specifice cati centimetri are de lucrat pana la finalizarea modelului daca modelul este deja inceput.
• Gargarita participanta are obligatia sa prezinte episoade cu fiecare etapa a lucrului la acel goblen. Ca idee, daca lucreaza pe culori, atunci cand termina o nuanta sau de cate ori doreste, in alternativa.
Vor fi eliminate din concurs goblenele care apar miraculos lucrate si la care nu s-a postat constant pe parcursul lucrului (nu esti obligat sa postezi saptamanal daca nu lucrezi la model, ori poate ai inceput altul si faci o pauza, insa in momentul in care continui, incepi sa postezi imagini cu el in lucru.
• La cererea oricarei Gargarite care suspecteaza o abatere de la reguli, direct interesata - respectiva o sa posteze imaginea cu modelul in lucru si cu un obiect la cererea respectivei. Daca in decurs de 48 ore nu face acest lucru o sa fie descalificata, iar modelul respectiv o sa fie in afara concursului insa poate participa cu altul.
• O gargarita se poate inscrie in concurs cu cate modele de goblen doreste, regulile se vor aplica pentru fiecare model de goblen/serial in parte.
• Lunar daca se doreste se poate tine o evidenta a Gargaritelor participante la concurs insa fara punctaj.
• Se vor posta in acest topic modelele finalizate unde se va specifica cmp ai modelului si perioada in care s-a lucrat la el sau atasat linkul cu topicul unde a fost prezentat in lucru.
• Se va primi cate 1 punct pentru fiecare centimetru patrat lucrat.
• Daca o gargarita lucreaza un model in cruciulita, punctarea se va face la puncte lucrate, echivalandu-se astfel numarul de puncte lucrate in cruciulita cu cel lucrat pe panza clasica de goblen
Punctele pentru care se va acorda premiul sunt urmatoarele:
2000 puncte premiul 1
1500 puncte premiul 2
1000 puncte premiul 3
Premiile se vor acorda la sfarsitul fiecarei luni dupa ce vor fi anuntate de catre Admin.
Daca o gargarita ajunge la un punctaj necesar pentru a castiga un premiu, in cursul unei luni, aceasta trebuie sa astepte pana la sfarsit si pe urma sa mentioneze daca opteaza pentru premiul din luna respectiva.
Cu acest gen de concurs eu zic ca trebuie sa renuntam la concursul extra de fotografii sau indicii in asa fel incat sa ajunga premiile pana la sfarsitul anului pentru fiecare.
Asa arata o tentativa de regulament pentru ideea mea.
Sunt acceptate toate sugestiile voastre pentru a-l imbunatati sau pentru a fi tutelat concursul.
In cazul in care se prezinta alta idee de concurs eu nu ma supar dimpotriva o sa fiu multumita ca nu am eu responsabilitatea de a fi venit cu idei.
Pana pe 10 ianuarie astept parerile voastre si inainte de toate acceptul TTT pentru acest gen de concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 13:39 
Neconectat

Maria pentru mine e ideal.
Asa avem toate sansa ca in decursul unui an sa castigam.
Trebuie sa mai trimit maill sau e de ajuns ca am scris aici ca te sustin?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 13:42 
Neconectat

Olariu Ioana scrie:
Maria, multumesc.
Am facut o promisiune si aceea de a nu mai sta in calea celor care nu ma vor. Mi-ar face un favor daca s-ar pronunta, pentru ca asa cum e acum, timid mai postez vreo replica intr-un topic.
Am luat decizia de a nu mai modera, in urma unor discutii. Tot in urma cu ceva timp, am mai luat aceeasi decizie si nu mi-am respectat-o, dar sper candva sa reusesc.
Rodica, sa stii ca a fugi nu e singura solutie sau mai bine zis, nu e o solutie.

Onuta, nu cred ca cineva nu te vrea, cine a facut-o vad ca a exprimat pe deplin. Restul cred ca o poate face in mod liber nu cred ca s-au strans semnaturi in acest sens si Rodica are drepturi mai mari decat are fiecare din noi.
Acum ca suntem in timp te invit si pe tine sa vi cu un regulament pentru ideea ta de concurs asa cum este invitata fiecare Gargarita doritoare, inclusiv Rodica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 13:48 
Neconectat

Adelina, cred ca ne putem exprima liber si aici pe forum.
Pe email trebuie sa o intrebam pe Onuta daca se ocupa in continuare si daca mai are sens. Rodica a renuntat? Din mesajul Adminei eu asa am inteles, am fost invitate sa decidem in continuare ce dorim sa facem. Eu am continuat sa-mi sustin ideea cum imi pare si firesc, iar daca va place si e aceptata de TTT sa o punem in aplicare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 13:51 
Neconectat

Maria imi pare rau ca s-a ajuns aici. Eu vad mai multe sanse pentru gargarite prin ideea ta.
Oricum ar fi sper ca mai multe gargarite sa isi spuna parerea.
Pentru ca asta conteaza. Sa fie spre binele tuturor.
Si cel mai bine ar fi aici pe forum nu in maill pentru a nu mai exista discutii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 15:18 
Neconectat

Sperand ca s-au mai calmat un pic apele, indraznesc sa scriu cate ceva.
Maria, promit ca joi (fiind sarbatoare) voi studia cu atentie regulamentul propus de tine, eventual voi incerca sa il aplic pe concursurile din anul trecut, pentru a vedea cam ce ar iesi.
Eu accept ideea unui concurs, indiferent de cine o propune, pentru ca nu promovez o persoana, ci ideea de a schimba ceva.
Asa cum am acceptat si ideea Rodicai, dar si pe cea a Mariei si am propus si eu o imbinare a celor doua, asa voi analiza si de acum incolo.
Si spun asta din mai multe motive: am moderat un concurs si pot spune ca am si experienta aceasta, am participat la multe cu placere, nu am castigat unul de goblen niciodata, dar nu asta a fost pe primul loc. De aceea, gandindu-ma la majoritatea fetelor prezente pe forum si la activitatile lor, o schimbare in modalitatea de desfasurare a concursului ar fi binevenita.
Pentru mine nu conteaza cine propune, putea fi oricare dintre noi, nu conteaza cine va modera, conteaza sa discutam in mod civilizat si prietenos, pentru a ajunge la o concluzie care sa multumeasca majoritatea forumistelor. Toate multumite nu vom fi niciodata pentru ca nici nu se poate, dar o majoritate se poate obtine intotdeauna.
Asa ca va invit sa lasam comentariile personale la o parte si sa ne imbogatim gradina cu ceea ce este frumos si drag.

Pentru fiecare in parte, o imbratisare si o floare:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 15:21 
Neconectat

Am tot citit ce s-a scris.
Nu cred ca are sens sa mai spun si eu ceva.
Decat atat spun: Onuta, te rog revino asupra deciziei tale si nu mai apleca urechea la ce spune lumea rea.
Eu te admir pentru tot ce ai facut pentru aceasta gradina, unde candva zborul nostru era asa de lin si mai ales linistit.
Si eu am avut o perioada cand nu am mai postat. De fapt, dupa cum ati observat nu prea mai postez cum o faceam odata (ceva ma retine parca).
Tot prin acest mesaj as vrea sa mai spun ca mi-e foarte dor de Cristina Dosinescu. Pe mine m-a atins intr-un anume fel aceasta persoana.
Maria, si tu esti de admirat. Sunt foarte incantata de ideea lansata de tine. Te sustin.
Va rog frumos sa ne unim, sa inlaturam aceasta atmosfera si sa facem din aceasta gradina ceea ce a fost odata.
Va pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 15:57 
Neconectat

Sincer nu stiu cum sa incep. S-au spus atatea incat am ramas blocata.
Rodica, te rog sa revii pe forum pentru ca toate gargaritele te iubesc si iti admira munca. Un altfel de concurs nu iti lezeaza meritele tale obtinute prin munca ta.
Onuta, te rog sa moderezi din nou pentru ca gargaritele au nevoie de tine si dupa cum te stiu nu le poti refuza.
Maria, noul concurs imi pare mai atractiv pentru ca toate gargaritele au o sansa reala.
Deci am intrat si eu in concurs, voi pune panza pe gherghef astazi.
Va imbratisez pe toate cu dragoste.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 17:03 
Neconectat

Din partea mea pentru voi, Rodica, Onuta si Maria. Imi sunteti toate dragi, deopotriva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: