Acum este 03 Aug 2026, 13:50

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Gaseste-i perechea!
MesajScris: 01 Sep 2009, 16:53 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Gaseste-i perechea! by Admin TTT (3921 mesaje), la 01-02-2008

Incepand cu 1 februarie 2008 lansam campania
Gaseste-i perechea!
actiune ce se va derula pana pe data de 14 februarie 2008 (inclusiv).

Scopul acestei campanii este acela de a oferi posibilitatea celor ce comanda modele de goblen pe site-ul Rogoblen de a castiga un model de goblen standard (diagrama color) sau imprimat (dupa dorinta), drept premiu din partea noastra, cu ocazia zilei indragostitilor

Iata amanuntele:
- in fiecare zi intr-unul din produsele (modele de goblen) din site (imaginea marita) se ascunde o inimioara;
- cei ce fac comanda si gasesc si goblenul cu inimioara pot, doar printr-un click, pe acea imagine sa adauge la comanda si produsul respectiv;
- dupa ce vi se factureaza comanda, se adauga si goblenul pe care se afla inimioara, gratuit;
- Atentie! In timp ce dvs. sunteti cu ochii pe goblenul cu inima, altcineva poate deja sa apese pe butonul Adauga la comanda, asa ca este indicat sa faceti acest lucru imediat, fara a omite sa selectati ce varianta doriti: imprimata sau standard (cu schita color);
- intrucat se acorda numai un premiu pe zi, numai primul client care va gasi goblenul ce ascunde inimioara va primi modelul gratuit;
- castigatorul va fi anuntat pe Forumul de la Rogoblen, zilnic;
- Nu sunt admise comentarii de genul: cred ca l-am gasit sau l-am gasit pana la momentul anuntarii castigatorului de catre Echipa de la Rogoblen;
- taxele postale si cheltuielile de expediere pentru comenzile in valoare de pina la 50 lei sunt de 10%. Pentru valori mai mari de 50 lei, aceste cheltuieli sunt suportate de firma noastra;

Replica: Indiciu pentru 1 februarie by Admin TTT (3921 mesaje), la 01-02-2008

Indragostitii isi oferta, din cand in cand, macar si cate un fir de nu-ma-uita!

Replica: Cool!! by Serban Birtalan (347 mesaje), la 01-02-2008

Adrenalina? Sau, mai curand, rabdare?
Bafta!

Replica: Ca o fi by Milos Cosmina Elena (612 mesaje), la 01-02-2008

adrenalina, rabdare, pasiune pentru "goblenat", - fapt este ca cei de la TTT au reusit sa ne faca sa vizitam forumul zilnic.

Felicitari lor si bafta concurentilor!

Replica: Este by Lucia Marina (218 mesaje), la 01-02-2008

foarte imbucurator si foarte, foarte imbucurator!

Replica: Castigatoarea concursului Gaseste-i perechea! by Admin TTT (3921 mesaje), la 02-02-2008

Este o gargarita! Milos Cosmina Elena!
Felicitari Cosmina si felicitari si ajutorului tau, Gargarita Mica!

Indiciul se ascundea in florile de nu ma uita din modelul 1.04 Fata cu flori.
Mentiune: setul de goblen castigat are diagrama color.

Replica: Multumim by Milos Cosmina Elena (612 mesaje), la 02-02-2008

si asteptam cu nerabdare sa vedem cum arata diagramele color.

Replica: Indiciu pentru 2 februarie by Admin TTT (3921 mesaje), la 02-02-2008

Pentru el, vesnicul indragostit, - ea este de neinlocuit!

Replica: Diagramele, by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 02-02-2008

sunt nemaipomenite, Cosmina. Ai si culoare si simbol pe ele. Ai sa te convingi. Chiar m-ar interesa sa aflu si parerea ta. Am sa urmaresc topicul Diagrame color, saptamana viitoare.
Nu ne povestesti tehnica ta de a descoperi mai repede kitul de goblen? Eu am citit indiciul, dar m-am gandit ca este vorba strict despre flori. Am dat la F5, la imaginile mari de m-a durut mana! Uite, te mituiesc cu un buchet de astromelia. Sunt unele din florile mele preferate pentru ca tin foarte mult si nu par fanate dupa doua saptamani. Am vazut si in curte la o prietena intr-un an. Numai ca, in primavara (anul trecut) le-a mutat din locul lor si a uitat unde le-a pus. Uitand de radacina ei de astromelia, nu a udat-o si uite asa a ramas fara aceasta splendoare. Amica mea avea astromelia rosii. Superbe! Ziceai ca a luat foc gradina, acolo unde erau ele.

Replica: Nu am o tehnica speciala. by Milos Cosmina Elena (612 mesaje), la 02-02-2008

Si eu am cautat prima data la flori, apoi am luat la rind modelele care aveau buchete.

Replica: Este de migaleala... by Silvia Har (625 mesaje), la 02-02-2008

daca tot cauti asa. Iar se arde tocanita (v. Redactorul lunii, 2008).
P.S. Fetelor, cand faceti o trimitere la cea ce ati scris folositi optiunea Link de sus (globul cu agrafa). Am vazut la Serban cum a facut trimitere si m-am dumirit cu se face.
Imi deschid Adauga replica aici, dar mai deschid inca o data browserul meu, tot la Rogoblen. Cand vreau sa dau un link fac astfel: merg la numele topicului, pun mouse-ul pe nume, dau click dreapta pe nume si imi apar mai multe optiuni. Aleg copy link location si apas pe el. Informatia ramane in memoria computerului. In fereastra in care scriu, selectez un cuvant cu mouse-ul, apoi merg la globul de pamant cu agrafa de pe bara si mi se deschide o fereastra. Aici, fac click dreapta din nou si aleg Paste. In fereastra apare numele linkului. Ii dau OK si imi ramane cuvantul subliniat si are si link. Dupa ce salvez, pot sa dau click pe cuvantul subliniat si prin acest click ajung la link.
Daca vreti sa nu mai aveti link, selectati cuvantul ce arata un glob cu agrafa, taiat intr-un cerc rosu si dispare link-ul.
Stiati ca puteti modifica ce ati scris aici? Dupa ce ati scris si descoperiti ca ati scris gresit, mergeti la iconul din dreapta, acolo unde este o pagina si un creion si apasati pe el. Se deschide inca o data replica voastra si puteti corecta. Daca vreti sa scrieti colorat, selectati cuvantul ce vreti sa fie colorat si apoi apasati pe A mare cu negru dedesubt. Se deschide o fereastra ce are multe culori. Va alegeti culoarea si fereastra se inchide. Daca vreti sa scrieti bold, adica ingrosat, selectati cuvantul si apasati pe B, daca vrei sa scrieti aplecat, selectati I-ul aplecat, daca vreti sa subliniati un cuvant, apasati pe U cu liniuta sub el. Daca vreti sa aliniati la stanga, folositi liniutele ce arata aliniere spre stanga. Daca vreti sa aliniati la mijloc, folositi liniutele ce arata aliniere spre mjloc. Daca vreti sa aliniati la dreapta, folositi liniutele ce arata aliniere spre dreapta.
Se mai poate utiliza si optiunea cu 1, 2, 3 sau cu patratele, tot de pe bara, dar trebuie sa aveti intotdeauna selectat o fraza.
Daca vreti sa aveti scris X2 este nevoie sa selectati X2 si pentru X2 pe X2, tot de pe bara.
Succes! Daca mai aflati ceva nou, scrieti-mi si mie.

Replica: Castigatoarea concursului Gaseste-i perechea! by Admin TTT (3921 mesaje), la 03-02-2008

Este Gargarita Milos Cosmina Elena.
Felicitari Cosmina si felicitari si ajutorului tau, Gargarita Mica!

Indiciul se ascundea in laleaua din modelul 7.39 Unica - Lalea rosie.

Replica: Indiciu pentru 3 februarie. by Admin TTT (3921 mesaje), la 03-02-2008

Mici, dar... indragostiti!

Replica: Multumim inca o data. by Milos Cosmina Elena (612 mesaje), la 03-02-2008

Chiar voiam sa intrebam daca s-a intimplat ceva cu dvs. Gasisem inima inca de ieri, dar azi, daca am vazut ca nimeni nu a comandat modelul, am zis hai sa fim tot noi.

Replica: In primul rand, by Camelia Jura (193 mesaje), la 03-02-2008

felicitari, Cosmina!
In al doilea rand cred ca ieri, cand am avut si eu o pauza mare, de am luat site-ul la rand, am avut orbul gainilor. Nu am vazut inima desi am deschis si la Unica.
Astazi am calcat toata ziua si cred ca nu termin pana la noapte asa ca poate, maine seara...
Am o imagine frumoasa si am vrut sa o vedeti si voi.

Replica: 4 februarie by Admin TTT (3921 mesaje), la 04-02-2008

Premiul de pe 3 februarie, neadjudecat, se reporteaza pentru 4 februarie.

Replica: 5 februarie, by Admin TTT (3921 mesaje), la 05-02-2008

Premiul de pe 4 februarie, neadjudecat, se reporteaza pentru 5 februarie.

Replica: Castigatoarea concursului, by Admin TTT (3921 mesaje), la 06-02-2008

Gaseste-i perechea este Mirela Vlad.
Felicitari, Mirelei!

Indiciul se ascundea la picioarele micutilor din modelul Sub umbrela (cod 10.33).

Replica: Indiciu pentru 6 februarie. by Admin TTT (3921 mesaje), la 06-02-2008

Iubirea nu are varsta!

Replica: Astazi, by Milos Cosmina Elena (612 mesaje), la 07-02-2008

am ridicat coletul cu goblenele comandate. Intr-adevar arata bine diagramele color. Sa vad acum si la coasere (cum se urmaresc).

Multumiri, TTT.

Replica: Castigatoarea concursului by Admin TTT (3921 mesaje), la 07-02-2008

Gaseste-i perechea este Dorina Tugui.
Felicitari, Dorina!
Indiciul se ascundea in baticul bunicii din setul Bunicul si Bunica (cod 1.10).

Multumim si noi, Cosmina si succes la lucru.

Replica: Indiciu pentru 7 februarie. by Admin TTT (3921 mesaje), la 07-02-2008

Ii multumim pentru Iubirea Sa.

Replica: Castigatoarea concursului, by Admin TTT (3921 mesaje), la 08-02-2008

Gaseste-i perechea este Buduroi Elena-Loredana.
Felicitari, Loredana!
Indiciul se ascundea in valul Mucenicii (3.43).

Replica: Indiciu pentru 8 februarie by Admin TTT (3921 mesaje), la 08-02-2008

Loc preferat de indragostiti pentru o plimbare romantica si exotica.

Replica: Castigatoarea concursului, by Admin TTT (3921 mesaje), la 09-02-2008

Gaseste-i perechea este Irimia Valentina.
Felicitari, Valentina!

Indiciul se ascundea in vasul cu flori din Laguna albastra (cod 6.80)

Replica: Indiciu pentru 9 februarie by Admin TTT (3921 mesaje), la 09-02-2008

Din cauza lui, primii indragostiti au cazut in dizgratie...

Replica: Castigatorul concursului, by Admin TTT (3921 mesaje), la 10-02-2008

Gaseste-i perechea este Ciobanu Lucian.

Felicitari, Lucian!

Indiciul se ascundea pe unul dintre Mere (cod 10.35).

Replica: Indiciu pentru 10 februarie by Admin TTT (3921 mesaje), la 10-02-2008

Un indragostit pe care il recunosc toti cei cu suflet de copil!

Replica: Castigatoarea concursului, by Admin TTT (3921 mesaje), la 12-02-2008

Gaseste-i perechea este o Gargarita si anume, Cozea Rodica Maria.

Felicitari, Rodica Maria!

Indiciul se ascundea pe pantalonul lui Mickey Mouse (10.78)

Deoarece a existat timp de o secunda o disfunctionalitate pe o pagina a site-ului, a aparut si al doilea castigator pentru acelasi premiu, motiv pentru care ieri nu a fost pus in joc nici un alt model de goblen.
Castigatorul este o mai veche cunostiinta din acest concurs si anume, Ciobanu Lucian pe care il felicitam.

Replica: Indiciu pentru 12 februarie. by Admin TTT (3921 mesaje), la 12-02-2008

Se pregateste pentru o intalnire?

Replica: Multumesc frumos by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 12-02-2008

pentru premiu. Am asteptat nerabdatoare sa vad daca am castigat deoarece nu am fost sigura ca am procedat cum trebuie in momentul in care am facut comanda. Se pare ca a fost bine.

Replica: Dragele mele, by stoicescu steluta (234 mesaje), la 12-02-2008

va rog sa ma ajutati si sa-mi explicati mai clar unde sa ma uit la modele pentru indicii, pe care site? Eu am intrat pe www.rogoblen.ro pe prima pagina si nu am gasit nicaieri nici un indiciu. Am cautat si la cele cistigate, dar nu am vazut nimic. Cred ca nu caut unde trebuie.

Replica: Cum caut by Lucia Marina (218 mesaje), la 12-02-2008

modelul ce ascunde o inima. De fapt, cum imi pun eu mintea la contributie ca sa dezleg aceste mini rebusuri de aici.
Uite unul din indicii:
Citat:
Ii multumim pentru Iubirea Sa.

Am vazut ca este scris Iubirea Sa. cu litere mari. Mi-am dat seama ca este vorba de un motiv religios pentru ca se refera la Unicul, la El. Ii multumim insemna ca nu este vorba de Isus ci, trebuie sa caut un model unde cineva ii multumeste pentru iubire Domnului. Am mers la Catalog, la Religioase si au facut o trecere in revista. Am exclus Madonele si am deschis numai mirenii ce se roaga, inclusiv Mainile. A fost simplu sa descopar la Mucenica, in imaginea mare, inima.
Iti urez succes, Steluta! Sa stii ca in momentul in care cineva adauga la comanda modelul cu inima, imaginea cu inima si dispare pentru ca exista numai un castigator.
Imi mai vand un pont, Steluta. Cand deschizi fereastra mare, apasa si pe F5, de fiecare data.

Replica: Imi pare rau, by stoicescu steluta (234 mesaje), la 13-02-2008

dar cred ca renunt.

Replica: Nu renunta, Steluta! by Diana Bucur (60 mesaje), la 13-02-2008

Cel de pe 12 este chiar la indemana, Steluta.

Replica: Hai, by Diana Bucur (60 mesaje), la 13-02-2008

fetelor, este usor! Cum se pregateste o fata de intalnire?!

Replica: Castigatoarea concursului, by Admin TTT (3923 mesaje), la 13-02-2008

Gaseste-i perechea este Cozea Rodica Maria, o Gargarita care nu stie ce inseamna cuvantul a pierde.

Felicitari, Rodica Maria!

Indiciul se ascundea in florile din palaria modelului 0.06 (Fetita cu palarie).

Replica: Indiciu pentru 13 februarie. by Admin TTT (3923 mesaje), la 13-02-2008

Cum ai putea sa nu o iubesti cand este toata numai o floare?

Indiciul pentru 13 februarie a aparut atat de tarziu pentru ca tot tarziu a fost adjudecat si premiul pentru 12 februarie.

Replica: Castigatoarele concursului, by Admin TTT (3923 mesaje), la 14-02-2008

Gaseste-i perechea sunt Gradinaru Loredana si Buduroi Elena-Loredana.

Felicitari celor doua Loredane!

Indiciul se ascundea pe buzele Mac-ului (5.36).
Motivatie pentru acordarea a doua premii: Intrucat cele doua castigatoare (una din Iasi si una rezidenta in Bacau) au bifat modelul de goblen-premiu, la distanta de mai putin de un minut una de alta, ni s-a parut nedrept ca numai una sa fie declarata invingatoare.

Replica: Multumesc. by Buduroi Elena-Loredana (21 mesaje), la 14-02-2008

Replica: Indiciu pentru 13 februarie. by Admin TTT (3923 mesaje), la 14-02-2008

Cand esti indragostit, esti rezident al acestui loc!

Si pentru ca este 14 februarie, ziua indragostitilor va uram sa fiti iubiti si sa aveti puterea sa iubiti. Noi, va multumim pentru ca iubiti goblenul!
Echipa de Rogoblen

P.S. Loredana, speram sa te bucuri de premiile tale si sa lucrezi mai usor dupa o diagrama color. Bine ai venit pe Forum!

Replica: Lucrez by Buduroi Elena-Loredana (21 mesaje), la 14-02-2008

goblen din 2000, iar primul a fost Cascada. De cativa ani mi-am colorat diagramele pentru ca sa lucrez mai usor. M-am bucurat foarte tare anul acesta cand am vazut ca goblenurile au diagrame color. Am scapat de o munca in plus.

Replica: Multumesc, by Buduroi Elena-Loredana (21 mesaje), la 14-02-2008

inca o data pentru premiu. Fetelor sa fiti iubite.

Replica: Multumesc inca o data by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 14-02-2008

pentru premiu. Am asteptat si am sperat sa-l gaseasca Steluta pentru ca isi dorea foarte mult, dar se pare ca a renuntat. Asa m-am hotarat sa trimit eu comanda pentru a primi premiul. Sper ca nu am suparat pe nimeni. Multumesc, inca o data.

Replica: Felicitari la toti by Baloiu Victoria (58 mesaje), la 14-02-2008

castigatorii!
Pe cine sa superi, Cosmina, cu norocul tau? Ne bucuram, ca esti Gargarita de-a noastra, nu?
Pacat ca Steluta nu a perseverat.
Iar tie, Elena-Loredana, bun venit pe forum! Iti plac trandafirii si crinii? Pentru ca asta ti-am asezat in vaza.

Replica: Mi by Stanoiu Constantin (257 mesaje), la 14-02-2008

se pare mie sau fetele sunt ocupate cu altceva de, pana la ora aceasta, nu a disparut inimioara de pe modelul pus la bataie pentru azi?
Hai, fetele!

Replica: Fetelor, by stoicescu steluta (248 mesaje), la 15-02-2008

nu ca nu am vrut sa continui sau ca am renuntat pur si simplu, nu ma intelegeti gresit. Am incercat, dar dupa cum v-am spus zilele trecute nu stiu pe care pagina din site sa ma uit si v-am rugat sa-mi spuneti. Pentru ca am cautat la fiecare model in parte si nu am gasit nicaieri, ori stiu si eu cum arata o inima, deci mi-era imposibil sa nu o vad. Dar cred ca nu am intrat unde trebuie. Nu sunt experta in ale calculatorului. Dar nu-i nimic, stiu sa pierd, nu este o tragedie, poate data viitoare.

Replica: Domnna Victoria, by Buduroi Elena-Loredana (21 mesaje), la 15-02-2008

multumesc pentru urarile de bun venit. Imi plac foarte mult florile si in special trandafirii.

Replica: Steluta, by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 15-02-2008

imi pare rau ca nu ai gasit, dar premiul din 14.02.2008 nu s-a castigat inca. Poate doamna Monica (Admin Rogoblen) este de acord sa ti-l acorde si astazi daca vrei sa mai incerci. Trebuie sa deschizi fiecare imagine ca sa vezi inimioara (sa dai click pe fiecare in parte si imaginea apare marita). Te "loghezi", faci comanda modelului pe care vrei sa-l comanzi si apoi mai deschizi odata la http://www.rogoblen.ro/, cauti modelul cu inimioara si il adaugi la comanda. Este foarte frumos cel din data de 14.02, dar nu avem voie sa dam indicii. Eu sper ca se mai poate si de asemenea sper sa reusesti. Mult succes!

Replica: Completare. by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 15-02-2008

Eu zic ca este cel mai frumos goblen dintre toate.

P.S. Elena-Loredana, aici suntem ca intre prietene - ne spunem pe nume fara a apela la doamna, dumneavoastra etc.
Un bun venit si din partea mea, aici!

Replica: Castigatoarea concursului, by Admin TTT (3923 mesaje), la 15-02-2008

Gaseste-i perechea este Letitia Vasiliu, alias Gargarita-Blue.

Felicitari noastre pentru Letitia!

Indiciul se ascundea in planul doi, printre copaci, in modelul Eden (2.69). Am ales special acest goblen pentru ultima zi a concursului pentru ca ni s-a parut cel mai aproape de tema, dar si datorita impactului pozitiv pe care l-a inregistrat inca de la lansarea lui pe acest site. Edeniada, cum scria cineva pe acest site, poate incepe!

Concursul Gaseste-i perechea! a luat sfarsit. Pentru noi a fost o bucurie sa va incantam cu modele cu diagrama color. Pentru cei ce nu au avut sansa sa castige ii anuntam ca in curand se vor lansa si alte concursuri.

Replica: Multumesc Rodica, by stoicescu steluta (248 mesaje), la 16-02-2008

pentru incurajari. Nu-i nimic daca nu am avut noroc, poate data viitoare voi avea ceva mai mult. Dupa cum am mai spus stiu si sa pierd, insa nu-mi pierd speranta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: