Acum este 21 Mai 2024, 02:20

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1065 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 107  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Concurs goblen 2015
MesajScris: 14 Ian 2015, 09:23 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 01 Iun 2011, 15:26
Mesaje: 5564
Locatie: Bucuresti
Nume forum:1
Regulament concurs anual

1. La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT.
La concurs pot participa gargaritele care au minim 100 de mesaje postate pe forum si o vechime de minim 1 luna.

2. Perioada de desfasurare: 14.01.2015-31.12.2015.

3. Inscrierile la concurs se pot face pe parcursul intregului an, nu exista o data limita pentru acest lucru.

4. O gargarita care doreste sa participe la concursul de goblen, trebuie sa isi creeze inainte un nou serial cu respectivul model de goblen (in cazul in care nu are unul).

5. Inscrierea la concurs consta in:
- postarea in topicul concursului, a imaginii goblenului si a mentiunii de cati centimetri mai sunt de lucrat la respectivul model. Imaginea goblenului trebuie sa cuprinda: panza goblenului intreaga si neacoperita de obiecte, atele aferente si elementul de siguranta pentru inscrierea la concurs specificat de moderatoare la inceputul fiecarei luni de concurs.
- postarea aceleasi imagini de inscriere in concurs si in topicul cu goblenul in lucru.
Nerespectarea acestor doua conditii de inscriere, conduce la refuzarea inscrierii in concurs a goblenului.

6. Numarul minim de episoade intermediare de postat se va calcula in functie de cm2 care mai sunt de lucrat, adica impartind cm2 la 60, cat este marimea unei diagrame model nou, indiferent de cum se lucreaza goblenul. Un exemplu: modelul are A cm x B cm = C cm2, deci numarul minim de episoade intermediare de postat este C/60 = D episoade. Deci, o gargarita trebuie sa posteze, pe parcursul lucrului, minim D episoade cu evolutia modelului, asa cum doreste ea: dupa fiecare diagrama, dupa un detaliu, dupa fiecare culoare, ramane la alegerea ei. La finalul modelului, se numara episoadele intermediare postate, iar in cazul in care s-a respectat regula si are aceste D episoade intermediare, atunci se acorda punctajul total. Insa pentru fiecare episod intermediar lipsa, se penalizeaza cu 40 de puncte.

7. Episoadele intermediare dupa detalii, vor fi luate in calcul, numai in cazul in care acestea arata evolutia modelului.

8. Episodul de siguranta: lunar, gargaritele au obligatia de a posta, in topicul de concurs si in topicul cu goblenul in lucru, un "episod de siguranta" si anume, un episod al fiecarui goblen inscris in concurs in care sa apara un obiect de siguranta, specificat de moderatoare la inceputul fiecarei luni. In caz contrar, modelul de goblen va fi eliminat din concurs, dar se va puncta pana la ultimul episod de siguranta postat. Pentru cazul in care mai este de lucru la acel model, va fi necesara reinscrierea lui in concurs, conform elementelor de siguranta ale lunii respective.

9. Lunar, in topicul de concurs, in jurul datei de 25 a fiecarei luni, moderatoarea va specifica modelele care au episoadele de siguranta lipsa pana la acel moment. In acest context, episodul de siguranta lunar se posteaza obligatoriu pana in ultima zi a fiecarei luni, ora 24.00.

10. Nu se accepta ca episod de siguranta, episodul initial de inscriere in concurs sau episodul final al concursului.

11. Episodul de inscriere si de final sunt obligatorii si nu intra in calculul episoadelor intermediare.

12. Episoadele intermediare pot coincide cu episoadele de siguranta.

13. Intre doua episoade de siguranta successive trebuie sa se vada evolutia modelului.

14. Obiectele de siguranta (atat pentru continuarea inscrierii la concurs cu un nou goblen, cat si pentru episodul de siguranta) vor fi schimbate lunar si vor fi anuntate in acest topic de catre moderatoarea concursului.

15. In cazul in care gargarita participanta ia o pauza la un goblen (poate doreste sa lucreze alt model, nu are timp sa lucreze goblen, etc.) are obligatia de a specifica acest lucru in topicul pentru concurs, astfel, vom evita descalificarile. Nu se accepta revenirea cu goblenul terminat. Cand gargarita participanta doreste sa reia lucrul la modelul respectiv are obligatia sa specifice acest lucru si sa posteze o imagine cu stadiul in care se afla goblenul in topicul pentru concurs (nu este obligatoriu sa fie episodul de siguranta, doar pentru a vedea de unde continua).

16. Se pot posta si mai multe episoade, in topicul goblenului in lucru, cu cat mai multe episoade cu atat mai frumos si mai interesant va deveni serialul.

17. Nu sunt acceptate goblenuri lucrate aparute in mod miraculos, goblenuri care nu au fost prezentate in seriale.

18. La cererea oricarei gargarite care suspecteaza o abatere de la reguli, gargarita implicata direct are obligatia sa posteze imaginea cu modelul in lucru cu un obiect la cererea respectivei. Daca in decurs de 72 ore nu face acest lucru o sa fie descalificata, iar modelul respectiv o sa fie in afara concursului, insa poate participa cu alt model de goblen. ***in ultima instanta, se poate supune la vot deschis respectivul serial, daca gargarita implicata direct a trisat sau nu, voturile fiind acordate de celelalte gargarite participante, in mod concret, in topicul de concurs.

19. O gargarita se poate inscrie in concurs cu cate modele de goblen doreste, regulile se vor aplica pentru fiecare model de goblen/serial in parte.

20. Atunci cand o gargarita doreste sa fie punctate (atunci cand termina un model sau daca doreste punctarea pentru o portiune de model), are obligatia sa aduca imaginea cu stadiul modelului in topicul concursului si sa mentioneze cati centimetri a lucrat la respectivul model. Se va primi cate 1 punct pentru fiecare centimetru patrat lucrat.

21. Daca o gargarita lucreaza un model in cruciulita, punctarea se va face la puncte lucrate, echivalandu-se astfel numarul de puncte lucrate in cruciulita cu cel lucrat pe panza clasica de goblen.

22. Pe parcursul concursului, gargarita poate opta pentru premiu, dupa cum urmeaza:
- Premiul III: daca a acumulat 1000 puncte
- Premiul II: daca a acumulat 1500 puncte
- Premiul I: daca a acumulat 2000 puncte
- Extra-premiu: daca a acumulat 6000 puncte

23. Lunar, in topicul pentru concurs va aparea o evidenta cu gargaritele participante si punctele acumulate de gargarite pana in acel moment.

24. Inscrierea unui model in concurs in ultimele trei zile ale lunii nu necesita postarea episodului de siguranta al lunii respective.
Terminarea unui model in primele trei zile ale lunii nu necesita postarea episodului de siguranta al lunii respective.

Reguli si modalitati de premiere a gargaritelor

• Fiecare premiu va fi la alegerea participantei la concurs, in limita maxima de pret impusa de TTT pentru fiecare loc in parte.
• O gargarita nu poate opta de doua ori pentru acelasi loc.
• O gargarita are posibilitatea sa opteze doar pentru doua locuri (la alegere). Dupa ce a atins aceste doua locuri, gargarita va primi la fiecare 1000 puncte acumulate un premiu surpriza.
• Daca o gargarita opteaza pentru extra-premiu, dar la finalul anului constata ca nu a reusit sa isi atinga scopul, va primi un premiu de consolare.
• Premiile surpriza vor fi primite de gargarite o data cu livrarea urmatoarei comenzi.
• Extra-premiu consta intr-un goblen la alegere, disponibil la firma TTT, functie de un barem financiar stabilit de firma.
• Premiul de consolare se ofera in functie de punctele acumulate de o gargarita pana in acel moment, de cate participante sunt in concurs si de cate premii s-au oferit in an.
• Premiile se cer in topicul dedicat acestora, iar pentru fiecare premiu in parte se va scrie un email la firma pentru confirmarea adresei de expediere a premiului. Nu se iau in considerare cererile facute in alte topice.

_________________
Elza - Gargarita-Roua-Diminetii


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2015
MesajScris: 14 Ian 2015, 09:28 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 01 Iun 2011, 15:26
Mesaje: 5564
Locatie: Bucuresti
Nume forum:1
Elemente de siguranta ianuarie 2015:
-inscriere: un biletel cu textul Concurs goblen 2015;
-element de siguranta: un pix asezat vertical pe panza.

Va rog sa imi specificati si mie elementele de siguranta.

Va doresc spor la lucru si astept inscrierea voastra.

_________________
Elza - Gargarita-Roua-Diminetii


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2015
MesajScris: 14 Ian 2015, 09:32 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 11 Mai 2011, 14:30
Mesaje: 6137
Nume forum:1
Draga Elza, pot sa-ti propun eu elementele de siguranta?
- inscriere: un biletel cu textul La multi ani 2015!;
- element de siguranta: un pix asezat orizontal pe panza.
Moderare usoara!
Mult spor la lucru tuturor!

_________________
Leana - Gargarita-Cununa-Spicelor-de-Grau


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2015
MesajScris: 14 Ian 2015, 09:39 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 01 Iun 2011, 15:26
Mesaje: 5564
Locatie: Bucuresti
Nume forum:1
Leana, iti multumesc.

_________________
Elza - Gargarita-Roua-Diminetii


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2015
MesajScris: 14 Ian 2015, 09:45 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 13 Mar 2011, 15:46
Mesaje: 8144
Locatie: Cluj-Napoca
Nume forum:1
Draga Elza, iti doresc moderare usoara si gargaritelor ce se vor inscrie in concurs cat mai multe puncte lucrate in 2015.
Aripioare la ac dragele mele prietene si mult mult succes.
Va imbratisez cu drag,

_________________
Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov
Gargarita anului 2014
Gargarita anului 2015
Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2015
MesajScris: 14 Ian 2015, 10:39 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 07 Ian 2013, 17:26
Mesaje: 978
Nume forum:1
Draga Elza, ma inscriu in concurs cu Micul Samuel, care are 1014 cm 2 la care am lucrat 429 cm2.
Am de lucrat 585 cm2 si de postat 10 episoade intermediare.Ma inscriu si cu finutul meu Raiul cu pauni care are 875 cm2 si am de postat 15 episoade intermediare.Mult spor tuturor, iar tie Elza moderare usoara iti doresc.

_________________
Kina - Gargarita-Rochita-Randunicii


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2015
MesajScris: 14 Ian 2015, 10:53 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 01 Iun 2011, 15:26
Mesaje: 5564
Locatie: Bucuresti
Nume forum:1
Kina, te rog sa mai aduci inca o data imaginea de inscriere de la Raiul cu pauni. Pe biletelul de inscriere, nu se vede decat "goblen 2015". Se observa ca este acelasi bilet, insa as prefera sa se vada tot ce trebuie ca sa nu avem discutii. Posteaza te rog imaginile si in topicele de lucru.

Punctul 5 din regulament:

"Inscrierea la concurs consta in:
- postarea in topicul concursului, a imaginii goblenului si a mentiunii de cati centimetri mai sunt de lucrat la respectivul model. Imaginea goblenului trebuie sa cuprinda: panza goblenului intreaga si neacoperita de obiecte, atele aferente si elementul de siguranta pentru inscrierea la concurs specificat de moderatoare la inceputul fiecarei luni de concurs.
- postarea aceleasi imagini de inscriere in concurs si in topicul cu goblenul in lucru.
Nerespectarea acestor doua conditii de inscriere, conduce la refuzarea inscrierii in concurs a goblenului"

_________________
Elza - Gargarita-Roua-Diminetii


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2015
MesajScris: 14 Ian 2015, 10:56 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 01 Iun 2011, 15:26
Mesaje: 5564
Locatie: Bucuresti
Nume forum:1
Kina, se pare ca am postat in acelasi timp, tu imaginile in topice si eu mesajul in topicul concursului. Oricum este necesara reinscrierea la Raiul cu pauni, asa cum am spus in mesajul anterior.

_________________
Elza - Gargarita-Roua-Diminetii


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2015
MesajScris: 14 Ian 2015, 10:59 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 07 Dec 2011, 21:29
Mesaje: 6964
Locatie: Mangalia
Nume forum:1
Elza, iti doresc moderare usoara.
Si tuturor participantelor va urez aripioare la ac
cu drag,

_________________
Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2015
MesajScris: 14 Ian 2015, 11:09 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 07 Ian 2013, 17:26
Mesaje: 978
Nume forum:1
Revin cu fotografia la Raiul cu pauni:Multumesc Elza.

_________________
Kina - Gargarita-Rochita-Randunicii


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1065 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 107  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]


Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa:Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB Romania