|
Acum este 11 Dec 2023, 08:03
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
Autor |
Mesaj |
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara este dupa colt Scris: 09 Feb 2015, 13:21 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5435 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
Denumirile date de gargarite pana acum:
Cristina Ilina Colt de primavara Cosuletul cu minuni
Coman Georgiana Cosulet cu lacramioare Idila florilor de primavara Cadou de primavara Prospetime Culorile veseliei Culorile primaverii Cosuletul primaverii Flori delicate Martisor cu primavara
Popescu Aura Cosulet cu lalele Parfum de primavara Aroma de martie Splendoare de martie Gingasie de martie
Maria Babutan Euforie de primavara! Pact de primavara! Blanda primavara! Covor multicolor! Gratia primaverii!
Neagu Marcela Miresme de primavara Zambetul primaverii Crampei de primavara poemul primaverii Martisor inedit Murmurul primaverii Imbratisarea primaverii Ofranda primaverii Parfum primavaratic Cosulet cu margaritare Clopoteii primaverii
Gramescu Ana Cos primavaratic Parfumul prinaverii Mireasma colorata Cos parfumat Colectia primaverii Comorile primaverii Dor de primavara Prospetimea primaverii Romanta parfumata
Taut Mirela Darurile primaverii Emotii florale Aproape de primavara Aproape primavara Buchet cu lacramioare Buchet de primavara Petale de primavara Diamantele primaverii Asteptari albe Lalele si lacramioare Cosulet cu diamante Leagan cu lacramioare Leaganul lacramioarelor
Simona Ioana Birta Cosulet cu primavara
Irimia Elena Miraj floral Florile primaverii Raiul florilor Frumusetea primaverii Magia florilor
Vicol Oxana Renasterea Lacrimile primaverii Colaj de primavara Simbioza florilor timpurii Desteptarea florilor de primavara Un dar pentru mama
Vasilescu Adriana Cadou floral Cadou inmiresmat Surasul florilor Bucuriile primaverii Vestirea primaverii Paradisul florilor Farmecul florilor
Lenuta Patrascu Duet de primavara Alint de primavara Martisor in cosulet
Rednic Elena Leaganul primaveri Colierul primaveri Cadoul de sub zapada Alinarea bunicutei Dor de tine, mama Cosuletul bunicutei Lacrimile bunicutei Lacrimile raiului Rochita primaveri Trena primaveri Lacrimi albe Gingasiea naturi Feerie de primavara Cuibul primaverii Poezie de primavara
Stanciu Damiela Mireasma florilor de primavara Lacramioare, primavara La cules de lacramioare si lalele La cules de lacramioare La cules de lalele Varietati primavaratice Cosulet colorat Iubirile primaverii Renasterea naturii Lacramioare si lalele parfumate Lalele si lacramioare in cos primavaratic Minunile primaverii Martisor floral Martisor cu lacramioare Martisor cu lacramioare si lalele Martie, floral Imaginea primaverii Imagine de primavara Cosuletul din ograda La multi ani, Mama! Daruind vei dobandi iubire Daruind vei dobandi, Iubire Cosul din gradina Martie infloritor Familia florilor de primavara
Tacutu Ileana Primavara din cosulet Vestitorii primaverii
Gargarite descalificate:
Tacutu Ileana
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
Sus |
|
 |
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara este dupa colt Scris: 09 Feb 2015, 13:36 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5435 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
Dragele mele din graba am incurcat putin situatia. In sensul ca am scris numele cu albastru si titlurile cu negru. Sa ma iertati va rog.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
Sus |
|
 |
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara este dupa colt Scris: 09 Feb 2015, 13:40 |
|
|
Scuze, draga Elza! Chiar am dat cautare dupa "mireasma", la singular, dar nu am detectat "miresmele", la plural. Scuze, inca o data.
_________________ Leana - Gargarita-Cununa-Spicelor-de-Grau
|
|
Sus |
|
 |
Admina
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara este dupa colt Scris: 09 Feb 2015, 14:24 |
|
|
Titlul ales: Cosuletul primaverii
Gigik, felicitari pentru inspiratie. Elza, multumim mult pentru moderare si tuturor pentru participare.
_________________ Moderator Rogoblen
|
|
Sus |
|
 |
Boloca Iuliana nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara este dupa colt Scris: 09 Feb 2015, 14:52 |
|
|
Gigik, felicitari pentru inspiratie! Ai un finut tare colorat.
Te pupa cu drag,
_________________ Gargarita-Atingere-Calda-de-Iubire
|
|
Sus |
|
 |
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara este dupa colt Scris: 09 Feb 2015, 15:32 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 7916 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
Felicitari Gigik pentru noul tau finut. Sunt convinsa ca o sa il lucrezi cu mult drag. Te imbratisez cu drag si iti doresc sa il lucrezi cu placere.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
Sus |
|
 |
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara este dupa colt Scris: 09 Feb 2015, 15:42 |
|
|
Draga Gigik, felicitari pentru inspiratie! Finutul tau va aduce primavara in gradina noastra. Mult spor la lucru!
_________________ Leana - Gargarita-Cununa-Spicelor-de-Grau
|
|
Sus |
|
 |
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara este dupa colt Scris: 09 Feb 2015, 16:57 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 6751 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
Va multumesc din suflet, TTT, Monica, CrinAlb. M-ati facut atat de fericita, si mi-ati adus mai devreme primavara in suflet. De fapt, cred ca este un cadou perfect pentru mine, tinand cont ca eu sunt nascuta in prima luna de primavara. Nu am cuvinte sa ma exprim si sa va redau in cuvinte bucuria care mi-a invadat sufletul. Iunia, iti multumesc frumos. Irela, iti multumesc din suflet ca esti de fiecare data alaturi de mine. Leana, intr-adevar inspiratia a fost de partea mea si cu siguranta va aduce primavara in aceasta gradina minunata. Nu-mi vine sa cred, este al doilea finut al meu.
Va pupic pe toate, dragele mele.
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
Sus |
|
 |
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara este dupa colt Scris: 09 Feb 2015, 20:01 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8025 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
Felicitari, draga Gigik! Ai primit un martisor superb, sa-l lucrezi cu mult drag. Te pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
Sus |
|
 |
MINCU DOINA
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara este dupa colt Scris: 09 Feb 2015, 21:22 |
|
|
Felicitari si din partea mea, Gigik! Sa-l cosi cu drag si mult spor. Te pup.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Orhidee
|
|
Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|