Acum este 13 Iul 2020, 19:13

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1318 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 132  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Concurs goblen 2016
MesajScris: 01 Ian 2016, 23:20 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 03 Feb 2010, 17:28
Mesaje: 5839
Locatie: Pitesti
Nume forum: Abriela
Regulament concurs anual

1. La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT, care au minim 100 de mesaje postate pe forum si o vechime de minim 1 luna.

2. Perioada de desfasurare: 01.01.2016-31.12.2016.

3. Inscrierile la concurs se pot face pe parcursul intregului an, nu exista o data limita pentru acest lucru.

4. O gargarita care doreste sa participe la concursul de goblen, trebuie sa isi creeze inainte un nou serial cu respectivul model de goblen (in cazul in care nu are unul).

5. Inscrierea la concurs consta in:
- postarea in topicul concursului, a imaginii goblenului si a mentiunii de cati centimetri mai sunt de lucrat la respectivul model. Imaginea goblenului trebuie sa cuprinda: panza goblenului intreaga si neacoperita de obiecte, atele aferente si elementul de siguranta pentru inscrierea la concurs specificat de moderatoare la inceputul fiecarei luni de concurs.
- postarea aceleasi imagini de inscriere in concurs si in topicul cu goblenul in lucru.
Nerespectarea acestor doua conditii de inscriere, conduce la refuzarea inscrierii in concurs a goblenului.

6. Numarul minim de episoade intermediare de postat se va calcula in functie de cm2 care mai sunt de lucrat, adica impartind cm2 la 60, cat este marimea unei diagrame model nou, indiferent de cum se lucreaza goblenul. Un exemplu: modelul are A cm x B cm = C cm2, deci numarul minim de episoade intermediare de postat este C/60 = D episoade. Deci, o gargarita trebuie sa posteze, pe parcursul lucrului, minim D episoade cu evolutia modelului, asa cum doreste ea: dupa fiecare diagrama, dupa un detaliu, dupa fiecare culoare, ramane la alegerea ei. La finalul modelului, se numara episoadele intermediare postate, iar in cazul in care s-a respectat regula si are aceste D episoade intermediare, atunci se acorda punctajul total. Insa pentru fiecare episod intermediar lipsa, se penalizeaza cu 40 de puncte.

7. Episoadele intermediare dupa detalii, vor fi luate in calcul, numai in cazul in care acestea arata evolutia modelului.

8. Episodul de siguranta: lunar, gargaritele au obligatia de a posta, in topicul de concurs si in topicul cu goblenul in lucru, un "episod de siguranta" si anume, un episod al fiecarui goblen inscris in concurs in care sa apara un obiect de siguranta, specificat de moderatoare la inceputul fiecarei luni. In caz contrar, modelul de goblen va fi eliminat din concurs, dar se va puncta pana la ultimul episod de siguranta postat. Pentru cazul in care mai este de lucru la acel model, va fi necesara reinscrierea lui in concurs, conform elementelor de siguranta ale lunii respective.

9. Lunar, in topicul de concurs, in jurul datei de 25 a fiecarei luni, moderatoarea va specifica modelele care au episoadele de siguranta lipsa pana la acel moment. In acest context, episodul de siguranta lunar se posteaza obligatoriu pana in ultima zi a fiecarei luni, ora 24.00.

10. Nu se accepta ca episod de siguranta, episodul initial de inscriere in concurs sau episodul final al concursului.

11. Episodul de inscriere si de final sunt obligatorii si nu intra in calculul episoadelor intermediare.

12. Episoadele intermediare pot coincide cu episoadele de siguranta.

13. Intre doua episoade de siguranta successive trebuie sa se vada evolutia modelului.

14. Obiectele de siguranta (atat pentru continuarea inscrierii la concurs cu un nou goblen, cat si pentru episodul de siguranta) vor fi schimbate lunar si vor fi anuntate in acest topic de catre moderatoarea concursului.

15. In cazul in care gargarita participanta ia o pauza la un goblen (poate doreste sa lucreze alt model, nu are timp sa lucreze goblen, etc.) are obligatia de a specifica acest lucru in topicul pentru concurs, astfel, vom evita descalificarile. Nu se accepta revenirea cu goblenul terminat. Cand gargarita participanta doreste sa reia lucrul la modelul respectiv are obligatia sa specifice acest lucru si sa posteze o imagine cu stadiul in care se afla goblenul in topicul pentru concurs (nu este obligatoriu sa fie episodul de siguranta, doar pentru a vedea de unde continua).

16. Se pot posta si mai multe episoade, in topicul goblenului in lucru, cu cat mai multe episoade cu atat mai frumos si mai interesant va deveni serialul.

17. Nu sunt acceptate goblenuri lucrate aparute in mod miraculos, goblenuri care nu au fost prezentate in seriale.

18. La cererea oricarei gargarite care suspecteaza o abatere de la reguli, gargarita implicata direct are obligatia sa posteze imaginea cu modelul in lucru cu un obiect la cererea respectivei. Daca in decurs de 72 ore nu face acest lucru o sa fie descalificata, iar modelul respectiv o sa fie in afara concursului, insa poate participa cu alt model de goblen. ***in ultima instanta, se poate supune la vot deschis respectivul serial, daca gargarita implicata direct a trisat sau nu, voturile fiind acordate de celelalte gargarite participante, in mod concret, in topicul de concurs.

19. O gargarita se poate inscrie in concurs cu cate modele de goblen doreste, regulile se vor aplica pentru fiecare model de goblen/serial in parte.

20. Atunci cand o gargarita doreste sa fie punctate (atunci cand termina un model sau daca doreste punctarea pentru o portiune de model), are obligatia sa aduca imaginea cu stadiul modelului in topicul concursului si sa mentioneze cati centimetri a lucrat la respectivul model. Se va primi cate 1 punct pentru fiecare centimetru patrat lucrat.

21. Daca o gargarita lucreaza un model in cruciulita, punctarea se va face la puncte lucrate, echivalandu-se astfel numarul de puncte lucrate in cruciulita cu cel lucrat pe panza clasica de goblen.

22. Pe parcursul concursului, gargarita poate opta pentru premiu, dupa cum urmeaza:
- Premiul III: daca a acumulat 1000 puncte
- Premiul II: daca a acumulat 1500 puncte
- Premiul I: daca a acumulat 2000 puncte
- Extra-premiu: daca a acumulat 6000 puncte

23. Lunar, in topicul pentru concurs va aparea o evidenta cu gargaritele participante si punctele acumulate de gargarite pana in acel moment.

24. Inscrierea unui model in concurs in ultimele trei zile ale lunii nu necesita postarea episodului de siguranta al lunii respective.
Terminarea unui model in primele trei zile ale lunii nu necesita postarea episodului de siguranta al lunii respective.

Reguli si modalitati de premiere a gargaritelor

• Fiecare premiu va fi la alegerea participantei la concurs, in limita maxima de pret impusa de TTT pentru fiecare loc in parte.
• O gargarita nu poate opta de doua ori pentru acelasi loc.
• O gargarita are posibilitatea sa opteze doar pentru doua locuri (la alegere). Dupa ce a atins aceste doua locuri, gargarita va primi la fiecare 1000 puncte acumulate un premiu surpriza.
• Daca o gargarita opteaza pentru extra-premiu, dar la finalul anului constata ca nu a reusit sa isi atinga scopul, va primi un premiu de consolare.
• Premiile surpriza vor fi primite de gargarite o data cu livrarea urmatoarei comenzi.
• Extra-premiu consta intr-un goblen la alegere, disponibil la firma TTT, functie de un barem financiar stabilit de firma.
• Premiul de consolare se ofera in functie de punctele acumulate de o gargarita pana in acel moment, de cate participante sunt in concurs si de cate premii s-au oferit in an.
• Premiile se cer in topicul dedicat acestora, iar pentru fiecare premiu in parte se va scrie un email la firma pentru confirmarea adresei de expediere a premiului. Nu se iau in considerare cererile facute in alte topice.

_________________
Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2016
MesajScris: 01 Ian 2016, 23:22 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 03 Feb 2010, 17:28
Mesaje: 5839
Locatie: Pitesti
Nume forum: Abriela
Elemente de siguranta ianuarie 2016:
-inscriere: un biletel cu textul Ianuarie 2015;
-element de siguranta: o forfecuta asezata pe panza.

Va doresc mult spor la cusut.

_________________
Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2016
MesajScris: 02 Ian 2016, 11:50 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 28 Dec 2012, 10:08
Mesaje: 3272
Locatie: Bucuresti
Nume forum: Adria
Draga Abriela doresc sa ma inscriu in concurs cu finutul meu, Invitatie la ceai.Modelul are 16x18 cm, deci voi avea de lucrat 288 cmp si de postat 5 episoade intermediare.

Moderare usoara iti doresc si numai realizari in noul an.
Cu drag,

_________________
Gargarita-Gherbera-de-Cristal


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2016
MesajScris: 02 Ian 2016, 11:56 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 30 Mai 2012, 23:07
Mesaje: 6154
Nume forum: Rodic
Doresc sa ma inscriu in concurs cu Preacurata Fecioara. Am de lucrat 119 cm2 (513 cm2 - 394 cm2 lucrati) si de postat 2 episoade intermediare:Multumesc.

_________________
Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2016
MesajScris: 02 Ian 2016, 12:31 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 11 Iul 2012, 10:26
Mesaje: 2807
Locatie: Braila
Nume forum: Aura
Draga Abriela, doresc sa inscriu in concurs modelul Farmec parizian. Dupa calculele mele mai am de lucrat 95 cm2 si de postat 2 episoade intermediare.


_________________
Gargarita-Simfonia-Florilor-de-Camp


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2016
MesajScris: 02 Ian 2016, 12:47 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 08 Mar 2012, 19:32
Mesaje: 5234
Locatie: Iasi
Nume forum: Vero
Hop si eu! Pentru ca anul acesta planurile sunt mari in materie de goblen, ma înscriu si eu in concurs cu Rochita macului.
Modelul are 150 cm2 si voi avea de postat 3 episoade intermediare obligatorii.Mult spor la cusut, dragi gargarite.

_________________
Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate
Gargarita anului 2019


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2016
MesajScris: 02 Ian 2016, 13:01 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 13 Mar 2011, 15:46
Mesaje: 7164
Locatie: Cluj-Napoca
Nume forum: Irela
Draga Abriela, doresc sa inscriu in concurs goblenul Mantuitorul.Dimensiunea goblenului este 19 x 25 cm, in cadrul concursului am de lucrat 475 cm2 si trebuie sa postez 8 episoade intermediare obligatorii.

Dragi gargarite va doresc spor la cusut si la cat mai multe puncte acumulate.
Draga Abriela multumim mult pentru moderare.

_________________
Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov
Gargarita anului 2014
Gargarita anului 2015
Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2016
MesajScris: 02 Ian 2016, 13:03 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 06 Apr 2012, 00:23
Mesaje: 403
Locatie: Bucuresti
Nume forum: Alinuș
Draga Abriela, doresc sa inscriu in concurs modelul Fiicele toamnei. Mai am de lucrat 100 cm2 si de postat minim 2 episoade intermediare.


_________________
Prietenul este mana care sterge lacrima atunci cind viata doare.


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2016
MesajScris: 02 Ian 2016, 15:15 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 18 Ian 2013, 17:46
Mesaje: 3833
Nume forum: Frumusica
Draga Abriela, doresc sa ma inscriu in concurs cu modelul Floare de cires.
Modelul are 288 cm2, am lucrat la acest model 96 cm2, mai am de lucrat 192 cm2 si de postat 4 episoade intermediare obligatorii.
Multumesc.


_________________
Gargarita-Frumusica


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2016
MesajScris: 02 Ian 2016, 15:49 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 03 Feb 2010, 17:28
Mesaje: 5839
Locatie: Pitesti
Nume forum: Abriela
Dragele mele, ma bucur ca sunteti tare harnicute si va inscrieti in concursul anual de goblen. Eu se pare ca am fost adormita cand am creat topicul si am ramas in urma cu un an la elementul de siguranta pentru inscrierea in concurs. Hi, hi, hi!

Draga Adria, inscrierea in concurs a modelulul Invitatie la ceai este corecta. Ai de cusut 288 cmp si de postat 5 episoade intermediare obligatorii.
Draga Rodic, inscrierea in concurs a modelulul Preacurata Fecioara este corecta, cu mentiunea ca trebuie sa postezi imaginea de inscriere si in serialul acestui model.. Ai de cusut 119 cmp si de postat 2 episoade intermediare obligatorii.
Draga Aura, inscrierea in concurs a modelulul Farmec parizian este corecta. Ai de cusut 99 cmp (227 cmp -128 cmp) si de postat 2 episoade intermediare obligatorii.
Draga Vero, inscrierea in concurs a modelulul Rochita macului este corecta. Ai de cusut 150 cmp si de postat 3 episoade intermediare obligatorii.
Draga Irela, inscrierea in concurs a modelulul Mantuitorul este corecta. Ai de cusut 475 cmp si de postat 8 episoade intermediare obligatorii.
Draga Alinus, inscrierea in concurs a modelulul Fiicele toamnei este corecta. Ai de cusut 100 cmp si de postat 2 episoade intermediare obligatorii.
Draga Frumusica, inscrierea in concurs a modelulul Floare de cires este corecta. Ai de cusut 192 cmp si de postat 3 episoade intermediare obligatorii.

_________________
Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1318 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 132  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]


Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa:
cronPowered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB Romania