Acum este 18 Iun 2026, 18:46

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Mai - Zbor de Gargarite
MesajScris: 19 Oct 2009, 07:16 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Mai - Zbor de Gargarite by Admin TTT (4020 mesaje), la 31-05-2008

Primavara i-a intarit elitrele si a zburat neodihnita, zi de zi si ceas de ceas prin mai toate topicele, colorandu-le ades cu un umor fin. In plus a dovedit ca numele de Gargarita Venus nu-i poate apartine decat ei, Mariei Nistor pentru ca ne-a facut partase la fiecare vers scris de ea pentru crearea Luceafarului.

Nico si-a etalat penele de Gargarita Paunita, mai in toate topicele curente, fluturand din ele culori de curcubeu, dar si cuvinte pline de delicata simtire, asa cum numai un dascal ca ea ar putea sa o faca.

Si pentru ca intodeauna trebuie sa existe un echilibru, exista o Gargarita Blue ce aduce o tusa speciala pe unde trece: romantism cu parfum retro. Am spus ceva nou?

Am numit in ordine pe cele trei posesoare ale titlului de Redactor Sef, Gargarita Sefa si Gargarita lunii mai 2008 ce sunt premiate dupa cum urmeaza:
1. 7.61 sau 7.62 la alegere (cu diagrama color) + o rama gherghef + o cana Redactorul lunii
2. 7.61 sau 7.62 la alegere (cu diagrama color) + o rama gherghef
3. 7.61 sau 7.62 la alegere (cu diagrama color)

Gargaritei Viteza-Luminii (Tereza), ce nu se teme de prinosul de gradina pe care trebuie sa il munceasca sau de grijile celor trei fete cu care se mandreste si isi posteaza constant fiecare nou goblen in lucru, ii daruim un buchet de pansele (a se citi model de goblen Trio-Pansele, cu diagrama color).

Gargarita RodiMar (Cozea), Gargarita-cu-Gargarita-mica (Cosmina), Gargarita-Astrolog (Alexandra), Gargarita Adriana (Racovita), Gargarita-Nouras (Adina), Gargarita Gerbera-Rosie (Ioana), Prima Gargarita Sefa (Catalina), Gargarita-Floare-Calatoare (Oana) si Gargarita Floare de cires (Angela) va multumim pentru prezenta pe forum si va inmanam la fiecare cate un semn de carte (model de goblen cu diagrama color, panza - banda Aida). Care? Fiecare are posibilitatea sa isi aleaga semnul de carte preferat.

Un premiu special avem pentru Fur Elise (Naluca), prietena lui Doruletz si anume Quartet - un semn de carte (model de goblen cu diagrama color, panza - banda Aida)
Exista un fond separat destinat celor ce ajuta forumul sa se redefineasca. Le multumim: Maria Zanfir, Lacramioara Popescu, Puiu Cristescu si Serban Birtalan. Lor le-am rezervat cate un catalog color cu produsele Rogoblen.

In fiecare colet va exista si un insemn Clubul Gargaritelor.

Asa cum am promis, fiecare gargarita ce a expus un goblen (in luna curenta) la sectiunea Colectia mea si a scris macar o data pe forum in aceasta luna, primeste un semn de carte plastifiat cu insemnul gargaritei.

Si pentru ca maine este 1 Iunie, ziua copilului, va uram sa ramaneti suflet-copil si sa va traiasca copiii!

Copilul Rogoblen

Gargaritele de la Rogoblen se bucura pentru premiile ce vor zbura catre voi si roaga premiatele sa furnizeze datele pentru livrarea premiilor la: office@rogoblen.ro

Replica: Ma bucur by Flori M (373 mesaje), la 31-05-2008

pentru voi si va felicit! Ma bucur ca printre cei premiati este si Maria Zanfir, prietena mea.

Replica: Este by Lacramioara Popescu (291 mesaje), la 31-05-2008

o surpriza placuta si bat din aripioare de fericire. Este primul meu premiu la Rogoblen si va multumesc. Va rog sa tineti cont ca eu fac ceea ce fac din placere si nu pentru a fi premiata.
Va felicit surate-Gargarite!

Replica: Sunt by Puiu Mic (208 mesaje), la 31-05-2008

uluit! Evident ca ne bucuram de premiu, dar asa cum spune si Lacramioara, nu scriu aici decat de drag.
Va felicit, fetelor pentru nominalizari si premii.

Replica: Sunt by Maria Zanfir (584 mesaje), la 31-05-2008

foarte fericita ca o sa am si eu un semn cu Gargarite. Va multumesc mult.
Si pe voi va felicit, gargarite truditoare cu acul. Si pe voi, Puiu si Serban, va felicit.

Replica: Dam by Serban Birtalan (348 mesaje), la 31-05-2008

de baut! Este prima oara cand si noi suntem bagati in seama. Puiu, la mai mare, iar voua fetelor, la mai multe premii.

Replica: Va by Tender Rose (252 mesaje), la 31-05-2008

felicit, Gargarite si Gargarei! Se pare ca si eu voi primi un insemn de Gargarita pentru ca tocmai am postat la Colectia mea si am mai scris pe ici-colea, pe forum. Sunt tare incantata. Minerva si tu primesti un insemn de gargarita. Felicitari si tie!

Replica: Bravo, fetelor, by Silvia Har (697 mesaje), la 31-05-2008

si bravo baieti! Sa ne fotografiati si noua insemnele de luna aceasta.

Replica: Multumesc. by Maria Nistor (5039 mesaje), la 01-06-2008

Cand o sa mai am eu ocazia sa devin Redactor Sef? Ce pot sa spun, decat ca nu-mi incap in piele de bucurie! Sa va traiasca copilul!

Replica: Multumesc mult by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 01-06-2008

pentru premiu Gargaritelor de la Rogoblen. Imi savuram cappuccino in fata calculatorului si citeam ce s-a mai scris ieri pe forum. Intru si aici si raman masca. Nici macar nu stiam ca am un nume de gargarita. Estge o mare surpriza pentru mine si va multumesc din suflet.
Felicitari tuturor!
P.S. Cum azi este 1 iunie, vreau sa urez un calduros La multi ani tuturor copiilor.

Replica: Multumesc, mult, mult by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 01-06-2008

pentru premiu. Felicitari tuturor! Asemenea celorlati care scriu pe acest forum si eu o fac doar din placere si nu pentru premiu. Oricum cred ca se vede si se simte acest lucru (nu ma refer doar la mine, ci la toate gargaritele si gargareii). Chiar si fiul meu care este la o varsta la care are alte preocupari (14 ani) a intrat odata pe forum si fara sa-l intreb sau sa-i spun ceva mi-a spus ca "este foarte frumos forumul vostru". Nu m-am asteptat si sufletul meu s-a bucurat foarte mult vazand ca apreciaza ce facem noi aici.
"La multi ani !" tuturor copiilor si sa le dea Dumnezeu sanatate si multa minte ca sa aduca bucurii parintilor si celor din jurul lor.

Replica: La by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 01-06-2008

multi ani, tuturor copiilor ce suntem! La multi ani, copiilor vostri! La multi ani, copil Rogoblen!
Va multumesc pentru premiul Nalucei. Este primul premiu pe care il accept. Inca de la inceputul premierilor am cerut sa nu fiu niciodata pe lista. Nu am dat nici atunci explicatii si nici acum nu vreau sa dau. Sau, daca va ajuta sa ma intelegeti, eu ma bucur cand daruiesc, dar nu stiu cum sa ma bucur cand primesc.
Despre modul cum a primit premiul Naluca mea o sa va scriu imediat ce voi avea timp.

Replica: Ma by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 01-06-2008

bucur sincer pentru voi si va felicit. Va urez sa fiti sanatoase si sa aveti bucurii si sanatate si pentru copiii vostri.
Ma bucur, in mod special ca nu lipsesc de pe lista: Gargarita-Nouras, Prima noastra Gargarita-Sefa (pentru care eu am o afectiune deosebita) si Naluca.
Felicitari, Rogoblen! Stiti sa pretuiti oamenii. Copilului Rogoblen ii urez sa creasca la fel de frumos si sa ne bucure la fel ca pana acum.

Replica: Multumesc by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 01-06-2008

pentru premiu, - nu ma asteptam. Panselutele imi plac foarte mult,- ati ales pe sufletul meu. Nici nu stiu cum sa va multumesc, Rogoblen. Sunteti fantastici! La multi copii, de la Rogoblen! Sunteti fantastici, deosebiti, si sunteti cei mai cei dintre toti.

Replica: Maria, by Silvia Har (697 mesaje), la 01-06-2008

este foarte frumos aranjamentul postat de tine. Este cumparat sau este o imagine de pe net?

Replica: Felicitari Gargaritelor si Gargareilor, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 01-06-2008

va multumesc ca va rapiti din pretiosul vostru timp sa schimbam idei si imagini pe acest forum.
Multumesc Gargaritelor de la Rogoblen pentru premiu si va rog sa nu fiti suparate pe mine pentru insistentele pentru dragalasa sirena.
Se pare ca in vara asta vom purta... palarii cu lacramioare.
La multi ani pentru toti copiii (si pentru cei cu suflet de copil)!

Replica: Letitia, by Admin TTT (4020 mesaje), la 01-06-2008

una din fetele de la creatie pare incantata de ideea de a lucra din cand in cand la sirena, macar in pauza de masa, dar are nevoie de o imagine mai mare, altfel trebuie sa o deseneze punct cu punct. In cazul in care ai varianta marita, trimite-o pe adresa de mail a firmei si ma ocup eu de restul.
In privinta palariilor, nu dispera ca avem la schimb: Romantica si Zbor de gargarite.

Replica: Si by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 01-06-2008

eu va multumesc pentru premiu.

Cred ca nimeni nu scrie pe acest forum pentru premii, dar acestea sunt ca o recunoastere a faptului ca zborul nostru printre topice a fost remarcat si apreciat.

Replica: Eu am doar imaginea copiata de pe forum. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 01-06-2008

A fost propusa de Nicoleta, - poate are ea o imagine mai mare sau poate indica sursa (dar n-as vrea sa ramana o Gargarita flamanda oricat mi-as dori Sirena).

Replica: Nici by Admin TTT (4020 mesaje), la 01-06-2008

o grija, Letitia! Aici, fiecare tine sandvisul intr-o mana si mouse-ul in cealalta. Chiar ne-am plictisi daca am avea o mana care sa nu aiba ce face.

Replica: Am by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 01-06-2008

postat si eu la Sirene, - poate va inspirati.
Felicitari tuturor castigatorilor!

Replica: Bravo, by Anisoara Nichita (236 mesaje), la 01-06-2008

gargarite si gargarei!
P.S. Vreau si eu Sirena.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum