Acum este 12 Iun 2024, 23:25

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1388 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 139  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Concurs goblen 2020
MesajScris: 01 Ian 2020, 14:13 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 08 Mar 2012, 19:32
Mesaje: 5925
Locatie: Iasi
Nume forum:1
Regulament concurs anual

1. La concurs pot participa toate gărgăriţele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel puţin un model de la TTT, care au minim 100 de mesaje postate pe forum şi o vechime de minim 1 lună.

2. Perioada de desfăşurare: 01.01.2020 - 31.12.2020.

3. Înscrierile la concurs se pot face pe parcursul întregului an, nu există o dată limită pentru acest lucru.

4. O gărgăriţă care doreşte să participe la concursul de goblen trebuie să-şi creeze înainte un nou serial cu respectivul model de goblen (în cazul în care nu are unul).

5. Înscrierea la concurs constă în:
- postarea în topicul concursului, a imaginii goblenului şi a menţiunii de câţi centimetri pătraţi mai sunt de lucrat la respectivul model. Imaginea goblenului trebuie să cuprindă: pânza goblenului întreagă şi neacoperită de obiecte, aţele aferente (neacoperite de obiecte) şi elementul de siguranţă pentru înscrierea la concurs specificat de moderatoare la începutul fiecarei luni de concurs (neacoperit de obiecte).
- postarea aceleaşi imagini de înscriere în concurs şi în topicul cu goblenul în lucru.
Nerespectarea acestor două condiţii de înscriere conduce la refuzarea înscrierii în concurs a goblenului.

6. Numărul minim de episoade intermediare de postat se va calcula în funcţie de numărul de centimetri pătraţi care mai sunt de lucrat, adică împărţind numărul de centimetri pătraţi la 60, cât este mărimea unei diagrame model nou, indiferent de cum se lucrează goblenul. Un exemplu: modelul are A cm x B cm = C cm2, deci numărul minim de episoade intermediare de postat este C/60 = D episoade. Deci, o gărgariţă trebuie să posteze, pe parcursul lucrului, minim D episoade cu evoluţia modelului, aşa cum doreşte ea: după fiecare diagramă, după un detaliu, după fiecare culoare, rămâne la alegerea ei. La finalul modelului, se numără episoadele intermediare postate, iar în cazul în care s-a respectat regula şi are aceste D episoade intermediare, atunci se acordă punctajul total. Însă pentru fiecare episod intermediar lipsă, se penalizează cu 40 de puncte.

7. Episoadele intermediare după detalii vor fi luate în calcul numai în cazul în care acestea arată evoluţia modelului.

8. Episodul de siguranţă: lunar, gărgăriţele au obligaţia de a posta, în topicul de concurs şi în topicul cu goblenul în lucru, un "episod de siguranţă" şi anume, un episod al fiecarui goblen înscris în concurs în care să apară un obiect de siguranţă, specificat de moderatoare la începutul fiecarei luni. În caz contrar, modelul de goblen va fi eliminat din concurs, dar se va puncta până la ultimul episod de siguranţă postat. Pentru cazul în care mai este de lucru la acel model, va fi necesară reînscrierea lui in concurs, conform elementelor de siguranţă ale lunii respective.

9. Lunar, în topicul de concurs, în jurul datei de 25 a fiecarei luni, moderatoarea va specifica modelele care au episoadele de siguranţă lipsă până la acel moment. În acest context, episodul de siguranţă lunar se postează obligatoriu până în ultima zi a fiecărei luni, ora 24.00.

10. Nu se acceptă ca episod de siguranţă, episodul iniţial de înscriere în concurs sau episodul final al concursului.

11. Episodul de înscriere şi de final sunt obligatorii şi nu intră în calculul episoadelor intermediare.

12. Episoadele intermediare pot coincide cu episoadele de siguranţă.

13. Între două episoade de siguranţă succesive trebuie să se vadă evoluţia modelului.

14. Obiectele de siguranţă (atât pentru continuarea înscrierii la concurs cu un nou goblen, cât şi pentru episodul de siguranţă) vor fi schimbate lunar şi vor fi anunţate în acest topic de catre moderatoarea concursului.

15. În cazul în care gărgăriţa participantă ia o pauză la un goblen (poate doreşte să lucreze alt model, nu are timp să lucreze goblen, etc.) aceasta are obligaţia de a specifica acest lucru în topicul pentru concurs. În acest fel vom evita descalificările. Nu se acceptă revenirea cu goblenul terminat. Când gărgăriţa participantă doreşte să reia lucrul la modelul respectiv are obligaţia să specifice acest lucru şi să posteze o imagine cu stadiul în care se află goblenul în topicul pentru concurs (nu este obligatoriu să fie episodul de siguranţă, doar pentru a vedea de unde continuă).

16. Se pot posta şi mai multe episoade, în topicul goblenului în lucru, cu cât mai multe episoade cu atât mai frumos şi mai interesant va deveni serialul.

17. Nu sunt acceptate goblenuri lucrate apărute în mod miraculos, goblenuri care nu au fost prezentate în seriale.

18. La cererea oricarei gărgăriţe care suspectează o abatere de la reguli, gărgăriţa implicată direct are obligaţia să posteze imaginea cu modelul în lucru cu un obiect la cererea respectivei. Dacă în decurs de 72 ore nu face acest lucru o să fie descalificată, iar modelul respectiv o să fie în afara concursului, însă poate participa cu alt model de goblen. În ultimă instanţă, se poate supune la vot deschis respectivul serial, dacă gărgăriţa implicată direct a trişat sau nu, voturile fiind acordate de celelalte gărgăriţe participante, în mod concret, în topicul de concurs.

19. O gărgăriţă se poate înscrie în concurs cu câte modele de goblen doreşte, regulile se vor aplica pentru fiecare model de goblen/serial in parte.

20. Atunci când o gărgăriţă doreşte să fie punctată (atunci când termină un model sau dacă doreşte punctarea pentru o porţiune de model), are obligaţia să aducă imaginea cu stadiul modelului în topicul concursului şi să menţioneze câţi centimetri pătraţi a lucrat la respectivul model. Se va primi cate 1 punct pentru fiecare centimetru pătrat lucrat.

21. Daca o gărgăriţă lucrează un model în cruciuliţă, punctarea se va face la puncte lucrate, echivalandu-se astfel numărul de puncte lucrate în cruciuliţă cu cel lucrat pe panza clasică de goblen.

22. Pe parcursul concursului, gărgăriţa poate opta pentru premiu, după cum urmează:
- Premiul III: dacă a acumulat 1000 puncte
- Premiul II: dacă a acumulat 1500 puncte
- Premiul I: dacă a acumulat 2000 puncte
- Extra-premiu: dacă a acumulat 6000 puncte.

23. Lunar, în topicul pentru concurs va apărea o evidenţă cu gărgăriţele participante şi punctele acumulate de gărgăriţe până în acel moment.

24. Înscrierea unui model în concurs în ultimele trei zile ale lunii nu necesită postarea episodului de siguranţă al lunii respective.
Terminarea unui model în primele trei zile ale lunii nu necesită postarea episodului de siguranţă al lunii respective.

Reguli şi modalităţi de premiere a gărgăriţelor

• Fiecare premiu va fi la alegerea participantei la concurs, în limita maximă de preţ impusă de TTT pentru fiecare loc în parte.
• O gărgăriţă nu poate opta de două ori pentru acelaşi loc.
• O gărgăriţă are posibilitatea să opteze doar pentru două locuri (la alegere). Dupa ce a atins aceste două locuri, gărgăriţa va primi la fiecare 1000 puncte acumulate un premiu surpriză.
• Daca o gărgăriţă optează pentru extra-premiu, dar la finalul anului constată ca nu a reuşit să-şi atingă scopul, va primi un premiu de consolare.
• Premiile surpriză vor fi primite de gărgăriţe odată cu livrarea următoarei comenzi.
• Extra-premiul constă într-un goblen la alegere, disponibil la firma TTT, în funcţie de un barem financiar stabilit de firmă.
• Premiul de consolare se oferă în funcţie de punctele acumulate de o gărgăriţa până în acel moment, de câte participante sunt în concurs şi de câte premii s-au oferit în an.
• Premiile se cer în topicul dedicat acestora, iar pentru fiecare premiu în parte se va scrie un email la firmă pentru confirmarea adresei de expediere a premiului. Nu se iau în considerare cererile făcute în alte topice.

_________________
Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate
Gargarita anului 2019


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2020
MesajScris: 01 Ian 2020, 14:30 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 08 Mar 2012, 19:32
Mesaje: 5925
Locatie: Iasi
Nume forum:1
Dragi gărgărițe de pretutindeni vă invit să participați la concurs în număr cât mai mare.
Vă invit să lucrăm împreună goblenele minunate create de gărgărițele hărnicuțe TTT.
Mulțumim dragă Monica și dragi gărgărițe de la Focșani pentru că ne răsplătiți pasiunea noastră prin organizarea concursului de cusut și în acest an.
Deci, un an nou - proiecte noi!
Iar pentru gărgărițele ce au hotărât să stea în umbră, eu vă încurajez să veniți acasă - în grădina gărgărițelor, să lucrăm împreună goblen. Supărarea a rămas în 2019, nu are loc în 2020!

Vă prezint și elementele lunii ianuarie:
- pentru înscrierea în concurs: un bilet cu textul Bun venit 2020!
- pentru episodul de siguranță: un bilet cu textul Grădina gărgărițelor.

Vă rog să precizați elementele lunii ianuarie și pentru moderator.
Vă mulțumesc și vă îmbrățișez cu drag.

_________________
Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate
Gargarita anului 2019


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2020
MesajScris: 01 Ian 2020, 15:05 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 29 Iul 2005, 01:47
Mesaje: 8083
Locatie: Tecuci
Nume forum:1
Ce frumos ai spus, dragă Vero. Vă invit acasă, în grădina gargaritelor.
Moderare fără incidente.
Acușor fermecat, tuturor!

pentru înscrierea în concurs: un bilet cu textul
Bun venit 2020!
- pentru episodul de siguranță: un bilet cu textul
Grădina gărgărițelor.

Da, aceleași ca si noi.

_________________
Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2020
MesajScris: 01 Ian 2020, 15:16 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 08 Mar 2012, 19:32
Mesaje: 5925
Locatie: Iasi
Nume forum:1
Mulțumesc dragă Lenuța și îți trimit o îmbrățișare caldă.

_________________
Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate
Gargarita anului 2019


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2020
MesajScris: 01 Ian 2020, 18:05 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 29 Iul 2005, 01:47
Mesaje: 8083
Locatie: Tecuci
Nume forum:1
Sparg gheața și mă înscriu în concurs cu Îngerul iubirii.
Mai am de lucrat 300 cm pătrați și de postat 5 episoade intermediare.
Mult spor tuturor!
Succes moderatoarelor!


_________________
Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2020
MesajScris: 01 Ian 2020, 19:25 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 01 Feb 2007, 17:52
Mesaje: 2270
Locatie: Iasi
Nume forum:1
La multi ani, dragi gargarite! Sa avem un an cat mai bun, sa ne facem timp si pentru noi, pentru pasiunile noastre, pentru ceea ce ne aduce catre noi si ne multumeste sufleteste :)

Inscriu in concursul de goblen doua modele noi, doua proiecte ambitioase pe care mi le doresc cat mai curand finalizate.

Primul este Crengute de merisor, goblenul are 15 x 26 cm si 19 culori. Episoadele intermediare si de siguranta le voi posta in topicul deja creat Flori - goblene cusute de Oana.Al doilea model este Impreuna, este un goblen care acum 2 ani a fost la bonusul lunii si recunosc ca mereu am vrut sa-l lucrez. M-am speriat azi un pic cand am vazut cata panza am de umplut, din fericire nu e un model greu de cusut, asa ca se va compensa oarecum. Doamne-ajuta sa ma tina ochii in continuare!Goblenul are 24 x 34 cm si 13 culori, voi avea de postat 14 episoade intermediare. Panza astepta cuminte intr-o punga, o am de mai multi ani cumparata si nu am folosit-o pana acum.

Va pup cu mare drag si va doresc mult spor la cusut! Draga Vero, sa ai o moderare fara incidente si abia astept sa ne revedem :)

Numai bine,

_________________
Oana - Gargarita-Floare-Calatoare


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2020
MesajScris: 01 Ian 2020, 21:01 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 18 Ian 2013, 17:46
Mesaje: 4746
Nume forum:1
Dragi gargarite TTT, va multumim ca a-ti facut posibil acest concurs si in acest an.
Dragi gargarite, sper sa fim cat mai multe la aceasta sezatoare si cat mai multe modele finalizate.
Draga Vero, iti doresc moderare usoara si fara incidente.

_________________
Frumusica - Gargarita-Frumusica


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2020
MesajScris: 01 Ian 2020, 21:07 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 18 Ian 2013, 17:46
Mesaje: 4746
Nume forum:1
Ma alatur si eu dragi gargarite.

Draga Vero, doresc sa inscriu in concurs modelul Sfantul Anton.
In cadrul concursului am de lucru 315 cm2 si de postat 5 episoade intermediare obligatorii.


_________________
Frumusica - Gargarita-Frumusica


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2020
MesajScris: 01 Ian 2020, 22:18 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 15 Mar 2016, 13:43
Mesaje: 721
Nume forum:1
Draga Vero, in primul rand doresc sa te felicit si sa iti urez mult spor si moderare usoara!
O sa ma alatur si eu din prima zi a anului dragilor noastre gargarite.
Pentru inceput vreau sa finalizez modelul inceput anul trecut, Taranca bihoreanca, la care mai am de cusut 72cm2 si de postat 2 episoade in cadrul concursului.In al doilea rand doresc sa incep un nou model Triptic cu cale, la care am de cusut 30cmx42cm= 1260 cm2 si de postat minim 21 de episoade intermediare.Va doresc tuturor mult spor in acest minunat hobby!

Vero, te imbratisez cu mult drag!

_________________
Gargarita-Diadema-Lalelelor


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2020
MesajScris: 01 Ian 2020, 23:55 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 08 Mar 2012, 19:32
Mesaje: 5925
Locatie: Iasi
Nume forum:1
Dragă Lenuța, înscrierea modelului Îngerul iubirii este corectă. Ai de lucrat 300 cm2 și 5 episoade intermediare obligatorii de postat.

Dragă Oana, înscrierea modelului Crenguțe de merișor este corectă. Ai de lucrat 300 cm2 (are 15x20 cm) și 5 episoade intermediare obligatorii de postat.
Înscrierea modelului Împreună este corectă. Ai de lucrat 816 cm2 și 14 episoade intermediare obligatorii de postat.

Dragă Frumușica, înscrierea modelului Sfântul Anton este corectă. Ai de lucrat 315 cm2 și 5 episoade intermediare obligatorii de postat.

Dragă Dia, înscrierea modelului Țărancă bihoreancă este corectă. Ai de lucrat 72 cm2 și 1 episod intermediar obligatoriu de postat.
Înscrierea modelului Triptic cu cale este corectă. Ai de lucrat 1260 cm2 și 21 episoade intermediare obligatorii de postat.

Dragile mele vă mulțumesc pentru cuvintele de încurajare și vă urez mult spor la lucru, să terminați repede repede modelele începute.

_________________
Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate
Gargarita anului 2019


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1388 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 139  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]


Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa:
cronPowered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB Romania