Draga Vero, ma bucur mult ca ai revenit. Imi făcusem griji si vroiam chiar sa aflu din nou telefonul tau (stii ca l-am avut, dar in 2018 cand mi s-a stricat telefonul, am pierdut toata agenda), ca sa vad daca totul este in ordine.
Nimeni nu se gandeste ca gargaritele ar putea tine concursul pe loc in mod intentionat, dar in perioada asta in care sunt multe treburi de facut, pot exista intarzieri independente de dorinta lor.
In acest sens si gândindu-mă la situația mea, pe care am explicat-o in pagina 2, i-am propus Adelinei, ca moderatoare, sa intervina pentru a continua concursul.
I-as fi propus sa faca ea validarea răspunsului, cu prezentarea link-urilor, dar mi s-a parut un pic aiurea sa se autovalideze si de aceea am validat eu raspunsul.
Greseala ei a fost o minora greseala de scriere, ce nu cred ca trebuie luata in consideratie.
Sper ca acest concurs sa fie unul bazat pe distractie si nu pe gasirea nodurilor din papura!
Te îmbrățișez cu drag, draga Vero si-mi cer scuze ca nu am asteptat validarea ta.