|
Acum este 09 Sep 2024, 18:03
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
Autor |
Mesaj |
Constantin Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Premii 2022 Scris: 22 Dec 2022, 12:13 |
|
|
Si eu ma incadrez la premiul III. Aleg modelele: Povestea cailor - 85,68 ron Iarna de basm - 52,84 ron
Multumesc pentru tot ce faceti.
Sarbatori fericite!
_________________ Joana - Gargarita-Leagăn-cu-Sclipiri-de-Licurici
|
|
Sus |
|
|
Simona Ioana Birta
|
Subiectul mesajului: Re: Premii 2022 Scris: 23 Dec 2022, 07:55 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 09:28 Mesaje: 3274 Locatie: bihor Nume forum:1
|
Ce premii frumoase! Mulțumim echipei. Eu mai cos puțin anul acesta...
_________________ Simona - Gargarita-Margareta-cu-Petale-de-Argint
|
|
Sus |
|
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Premii 2022 Scris: 25 Dec 2022, 11:20 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 8188 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
Mulțumesc echipei TTT pentru tot ceea ce face pentru noi.
În cadrul concursului am acumulat puncte pentru premiul trei și am ales modelele:
Surâsul macilor, cod 7.69 /diagrama alb-negru, 59,98 lei Flori de foc, cod 17.16/ diagrama alb-negru, 58,55 lei
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor
|
|
Sus |
|
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Premii 2022 Scris: 26 Dec 2022, 16:01 |
|
|
Site Admin |
|
|
Am rugamintea ca fiecare moderator ce va fi la carma acestui gen de topic pe viitor sa insereze si informatiile din chestionar si anume: Dragile mele gargarite, va rog sa mentionati in mailul catre firma (comenzi@rogoblen.ro) si varianta dorita (cu diagrama alb-negru ori color, imprimat). De asemenea, este important sa ne scrieti numele, adresa si numarul de telefon actuale, altfel nu livram. Important! Scrieti premiile solicitate mai intai aici (cod si nume), in acest topic. Nu uitati sa confirmati tot aici primirea premiului/premiilor.
Va rog sa nu se foloseasca alt cont de mail din motive contabile
_________________ Monica
|
|
Sus |
|
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Premii 2022 Scris: 28 Dec 2022, 14:38 |
|
|
Felicitări, dragă Gărgăriță cu suflet mare și drag de prietene, pentru gestul tău deosebit!
În cadrul concursului de anul acesta am acumulat 1026.24 puncte și mă încadrez la premiul 3.
Aș dori modelele: 1. Sfânta Ana, cod 12.38, preț 98 lei, diagramă alb-negru, 2. Vas cu flori, cod 10.19, preț 34.27, diagramă alb-negru.
Mulțumesc Monica, gărgărițe TTT și gărgărițe din gradina noastră cea frumoasă pentru oportunitatea de a fi și în acest an împreună!
Să ne întâlnim sănătoase și cu spor de lucru și in anul care vine!
Cu drag,
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
Sus |
|
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Premii 2022 Scris: 30 Dec 2022, 12:33 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7086 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
Draga Frumusica, in cadrul concursului de goblen 2022, ai acumulat un total de 1782 puncte și te încadrezi pentru premiul II. Te rog sa trimiți un email către firma (comenzi@rogoblen.ro) in care sa menționezi varianta dorita (cu diagrama alb-negru ori color, imprimat). De asemenea este foarte important sa îți scrii numele, adresa și numărul de telefon actuale. Și nu uita, te rog, sa confirmi și aici primirea premiilor. Felicitări pentru modelele minunate cusute. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
Sus |
|
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Premii 2022 Scris: 30 Dec 2022, 12:36 |
|
|
Draga IuliiaB felicitări pentru premii. Sa le coși cu drag! Pupici!
|
|
Sus |
|
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Premii 2022 Scris: 30 Dec 2022, 12:42 |
|
|
Draga Joana, in cadrul concursului ai acumulat un total de 1357 puncte și te încadrezi pentru premiul III. Te rog sa trimiți un email către firma (comenzi@rogoblen.ro) in care sa menționezi varianta dorita (cu diagrama alb-negru ori color, imprimat). De asemenea este foarte important sa îți scrii numele, adresa și numărul de telefon actuale. Și nu uita, te rog, sa confirmi și aici primirea premiilor. Felicitări pentru modelele minunate cusute. Te imbratisez cu drag.
|
|
Sus |
|
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Premii 2022 Scris: 30 Dec 2022, 12:44 |
|
|
Draga Lenuta, in cadrul concursului ai acumulat un total de 1113 puncte și te încadrezi pentru premiul III. Te rog sa trimiți un email către firma (comenzi@rogoblen.ro) in care sa menționezi varianta dorita (cu diagrama alb-negru ori color, imprimat). De asemenea este foarte important sa îți scrii numele, adresa și numărul de telefon actuale. Și nu uita, te rog, sa confirmi și aici primirea premiilor. Felicitări pentru modelele minunate cusute. Te imbratisez cu drag.
|
|
Sus |
|
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Premii 2022 Scris: 30 Dec 2022, 12:47 |
|
|
Draga Marieta, in cadrul concursului ai acumulat un total de 1026,24 puncte și te încadrezi pentru premiul III. Te rog sa trimiți un email către firma (comenzi@rogoblen.ro) in care sa menționezi varianta dorita (cu diagrama alb-negru ori color, imprimat). De asemenea este foarte important sa îți scrii numele, adresa și numărul de telefon actuale. Și nu uita, te rog, sa confirmi și aici primirea premiilor. Felicitări pentru modelele minunate cusute. Te imbratisez cu drag.
|
|
Sus |
|
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|