Acum este 27 Iun 2026, 09:53

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Concurs - Ingerul liliac
MesajScris: 03 Noi 2009, 11:36 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Concurs - Ingerul liliac by Admin TTT (4020 mesaje), la 06-08-2009

Ne bantuie de ceva timp un inger liliachiu. Nu stim cum sa-l botezam ca sa fie mai aproape de ceea ce reprezinta, asa ca, iata un prilej pentru un nou concurs. Regula o stiti deja: titlul cel mai inspirat contra un... inger liliachiu.

Replica: Foarte frumoasa surpriza,by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 06-08-2009

Puritate intre flori de liliac sau Zbor, candoare si mireasma imbatatoare sau Ingeras cu aura de liliac.

Replica: Cata gingasie emana acest inger! by Perhinschi Anca (363 mesaje), la 06-08-2009

Ne surprindeti de fiecare data, TTT. Eu l-as numi: Inger de floare mov sau Inger si liliac.

Replica: O incantare a privirii. by Ionita Victorita (694 mesaje), la 06-08-2009

Inger, liliac si fluturi.

Replica: Eu l-as numi Vis de liliac in floare, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 06-08-2009

si ma bucur ca o sa apara in curand, oricum s-ar numi.
Nu vi se pare ca acest ingeras trimite fluturasul spre florile Micutei Clemence?

Aceasta a fost si intentia, Letitia.

Replica: Puritate liliachie by Lenus P (692 mesaje), la 06-08-2009

Inocenta lila.

Superb, noul ingeras!

Replica: Daca nu ma insel, by Condrasov Gabriela (306 mesaje), la 06-08-2009

liliacul si trandafirii infloresc prin luna iunie, chiar sfarsitul lunii mai. Daca i-am spune simplu Iunie? Ce spuneti?

Replica: M-am gandit la by Manaila Carmen (150 mesaje), la 06-08-2009

Iubirea ingerului.

Replica: Cand by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 06-08-2009

am vazut acest model nu m-am putut gandi decat la puritate. Poate s-ar potrivi Puritatea ingerasului liliac.

Replica: Deosebit de gingas! by tanasa clementina (1372 mesaje), la 06-08-2009

Denumire: Zbor si mangaiere.

Replica: Sarutul Ingerului! by Maria Nistor (5039 mesaje), la 06-08-2009

Replica: Mie, chiar by Onuta O (1355 mesaje), la 07-08-2009

imi place Ingerul liliachiu.

Replica: Simplu, by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 07-08-2009

Inger si zbor.

Replica: Admin, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 07-08-2009

este o frumusete, ingerasul. Mi se scurg ochii dupa el...

Atingerea ingerilor sau Ingerul liliachiu cum a mai spus o gargarita.

Replica: Este foarte fain. by Hagiu Silvana (4 mesaje), la 07-08-2009

Cred ca i s-ar potrivi Mireasma angelica sau Liliacul ingerilor, Liliacul angelic.

Replica: Micuta Lilly, by Milos Cosmina Elena (688 mesaje), la 07-08-2009

partenera lui Clemence.

Replica: Micuta April by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 07-08-2009

pentru ca in luna aprilie infloreste liliacul.

Replica: Ingerul liliacului, by crutescu elisabeta (10 mesaje), la 09-08-2009

Spiritul liliacului
Spirit pur de liliac

Replica: Hai, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 11-08-2009

Monica hotarati-va mai repede, ca eu il astept cu nerabdare. Sa-ti spun ca abia astept sa vad si urmatoarea tentatie?

Replica: Si by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 12-08-2009

eu astept.

Replica: Ma bucur, Alexandra ca by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 12-08-2009

nu sunt numai eu atat de nerabdatoare.
Lucia, daca nu esti in concediu, nu-ti faci timp sa ne arati cum ar fi fata in fata cele doua modele, ca pana ajunge coletul la mine...
Multumesc mult.

Replica: Letitia, by Raluca Popa (923 mesaje), la 12-08-2009

am facut eu un colaj.

Replica: Sau putin mai mare by Raluca Popa (923 mesaje), la 12-08-2009

Replica: Raluca, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 12-08-2009

multumesc. In mintea mea sunt trei goblenase care m-au fascinat, pentru care am avut o tresarire in inima Implinire, Micuta Clemence si acest Ingeras Liliachiu, dar din pacate nu stiu cand voi putea sa le achizitionez din lipsa banutilor.

Replica: Multumesc, Raluca. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 12-08-2009

Arata bine impreuna.
As vrea sa mai intreb ceva. A gasit cineva pe net imaginea unei casute de tara, intr-un peisaj de vara, cu gard cu nalbe? Ceva ce s-ar potrivi cu Primavara de la Rogoblen?

Replica: Alexa, by Macovei Natalia (116 mesaje), la 12-08-2009

tu ai trimis un mail la Rogoblen? Stii, tu, surpriza de la Rogoblen de care scria Monica la Cafeneaua gargaritelor. Tu ai si Colectie si ai si seriale, asa ca...

Letitia si pe mine ma intereseaza. Tare!

Replica: Natalia, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 12-08-2009

mail la firma nu am trimis. Dar sper ca usor, usor sa-mi revin cu banutii. A fost perioada aceasta grea, cu operatia lui Tonitza, casa ca a trebuit facuta. ca sa avem unde sta. Acum mi-a zis doctorita ca trebuie sa ii mai fac iar sase luni tratament cu niste picaturi nu la fel de scumpe ca cele ce au fost, dar costa si acestea destul. Eu, daca ne-am mutat aici la tara a trebuit sa renunt la servici pentru ca nu faceam fata cu naveta si mai ales ca nu aveam cu cine sa imi las puiutul. Asa ca, atunci cand voi avea banuti, acelea sunt cele trei pe care urmeaza sa la achizitionez. Pana atunci voi lucra ce mai am.
Pupici dulci.

Replica: Alexa, by Macovei Natalia (116 mesaje), la 12-08-2009

gresesti! Gargaritelor de la TTT le face placere sa daruiasca si vezi tu, ele au ales ca darurile sa mearga catre cele mai harnicute dintre harnicute de pe forum. Aici nu este de un fel de obligatie din partea lor, este chiar bucurie sa faca un dar. Am observat ca cele mai frumoase si mai scumpe goblenuri sunt daruite pe forumul nostru. Pe celelalte forumuri unde sponsorizeaza TTT, nu este la fel.
Asa ca, Alexa scrie repejor ca sa ti se mareasca ladita de zestre.
Pupici lui Antonio cel frumos.

Replica: Adminica, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 18-08-2009

nu ne mai zici nimic de aceasta minune de Ingeras? Ati hotarat care va fi numele, cand va aparea? Sunt nerabdatoare sa-l vad la modele noi.
Pupici dulci si spor la lucru.

Replica: Eu, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 18-08-2009

i-as zice Gingasa Amira. Amira inseamna printesa si cred ca toti ingerasii sunt niste printi si printese.

P.S. Eu am deja un Amir (print si ingeras).

Replica: Felicitari, Adminica by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 19-08-2009

pentru acest model: Zana purpurie.

Replica: Dar by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 19-08-2009

daca i-am spune simplu: Soapta de vara?

Replica: Letitia, by Admin TTT (4020 mesaje), la 19-08-2009

se numeste Visul liliacului inflorit, titlu foarte aproape de sugestia ta, asa ca iata-te, din nou, nasa unei povesti.
Este povestea liliacului ce, odata inflorit, viseaza la roiuri de fluturi multicolori care sa-i zboare printre ciorchinii cu flori micute, gingase si parfumate.
Ingerul cu cununita de roze coboara intre florile liliacului, in roba sa cu nuante nedefinite, isi strange aripile si imbatat de parfumul ametitor, indruma primul fluturas sa-si traiasca clipa. Si, eu cred, ca este vorba doar de o clipa de iubire. Gresesc?

Replica: "Nasa Letitia", by Milos Cosmina Elena (688 mesaje), la 19-08-2009

felicitari!

Replica: Felicitari, Letitia by olteanu rodica (1159 mesaje), la 20-08-2009

pentru asa model frumos castigat. Poate ne incanti cu un serial la el.

Replica: Admin, by Onuta O (1355 mesaje), la 20-08-2009

frumoasa descriere are noul model.
Letitia, Felicitari! Sper sa ne bucuri si pe noi cu un nou serial.
Pupici.

Replica: Felicitari, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 20-08-2009

Letitia!
Cat despre descriere este un fragment parca desprins dintr-un vis, un vis ce este realitate.
Letitia, abia astept sa ne arati un serial, sa ne "imbeti" la figurat cu mireasma liliacului.

Replica: Frumoasa poveste, by tanasa clementina (1372 mesaje), la 20-08-2009

spusa de Admin. Este asemenea povestilor de basm, atat de frumos descrisa ca ti se pare reala.
Felicitari pentru creatie, felicitari nasei pentru minunatul premiu!

Replica: Multumesc, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 20-08-2009

in primul rand pentru "nasa unei povesti", pentru modelul superb si pentru poveste. O voi trece in agenda cu mentiunea ca optiunea mea pentru final va fi ceva genul... si ingerul i-a harazit atatea clipe de iubire cate flori inflorisera in tufa de liliac.

Multumesc pentru felicitari, cat despre serial, las fiecareia bucuria de a redescopari in varf de ac, parfumul liliacului.

Replica: Felicitari, Letitia! by Perhinschi Anca (363 mesaje), la 21-08-2009

Cam greu de gasit ceva asemanator cu Primavara si sa predomine nalba, in schimb m-a fascinat peisajul postat de tine, iar eu am gasit niste nalbe superbe. Ce zici sa incerci sa le combini? Nu va fi nici pe departe Primavara, dar, dupa parerea mea, finalul ar fi de invidiat.

Replica: Si... nalbe. by Perhinschi Anca (363 mesaje), la 21-08-2009

Replica: Vin si eu cu doi by Iordanoiu Elena Daniela (376 mesaje), la 24-08-2009

Replica: Scuze de mesajul precedent by Iordanoiu Elena Daniela (376 mesaje), la 24-08-2009

Vin si eu cu doua propuneri: Ingerul pazitor al liliacului si Puritatea liliacului si a fluturelui.

Replica: Daniela, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 25-08-2009

acest model a fost nasit deja de Letitia. Poti sa-l vezi la modele noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: