|
Concurs de fotografii - Anunt by Onuta O (1355 mesaje), la 22-06-2009
Din regulamentul concursului: # Pana pe 21 iunie va invit sa trimiteti pe aceasta adresa de mail concurs_TTT@yahoo.com), fotografiile (maxim 3) cu imagini sugestive, in ton cu tema din aceasta luna - Culorile lui Ciresar. # Pe data de 22 iunie vor fi postate pe forum fotografiile cu denumirea 1, 2, 3 etc. - asadar nu se vor cunoaste autorii fotografiilor. Important este sa nu apareti voi in fotografii, altfel acestea nu vor fi publicate.
O modificare - pentru buna desfasurare a acestui concurs, va invit sa trimiteti fotografiile pe adresa de mail mai sus mentionata, pana pe data de 26 iunie, urmand ca pe 27 iunie sa fie postate pe forum.
Va multumesc.
Replica: Chiar ca nu inteleg. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 22-06-2009 Daca la cineva i-ar fi venit ideea sa se fotografieze cu cirese la urechi de ce sa fie in afara concursului?
Replica: Uf, by Onuta O (1355 mesaje), la 22-06-2009 Letitia, discutii pe acest subiect au mai fost. Am invatat un lucru; intr-o situatie in care toti se tin tare pe pozitie, fiecare trebuie sa lase de la el, ca de nu, nu se ajunge nicaieri. Asa ca, daca celelalte gargarite sunt de acord ca in fotografii sa apara si persoane, eu nu pot decat sa inchid ochii. P.S. Cat despre ideea cu fotografiatul cireselor la urechi, mi-a venit si mie, dar, ar fi fost in afara concursului si am vazut-o ca pe o idee eronata.
Replica: Ei, by Anca Lungoci (376 mesaje), la 22-06-2009 daca sunt fotografii cu cirese la urechi, acelea sunt in afara concursului. Altfel, unde este impartialitatea? Le postam sub nume propriu si gata. Parerea mea.
Replica: Scuze, nu doresc sa starnesc o furtuna, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 22-06-2009 ma gandeam doar ca as putea gasi aici ceea ce caut de multa vreme pe net.
Replica: Care by Onuta O (1355 mesaje), la 23-06-2009 si cum lasa de la el? Nimeni.
Asadar, concursul cu fotografii va ramane sub aceeasi forma, sub anonimat, iar in lunile urmatoare, daca vor fi alte concursuri de acest gen, puteti hotari daca sa apara sau nu in fotografii si personaje. Si tot repet, astept imaginile sugestive.
P.S. Letitia, ma gandeam doar ca as putea gasi aici ceea ce caut de multa vreme pe net. - eu nu am inteles ce ai vrut sa spui. (sau, ce cauti si nu gasesti, mai exact?) Pupici.
Replica: Ce caut? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 24-06-2009 Un chip angelic cu cirese la urechi. Un reprezentant pentru luna lui ciresar. Eu nu ma pot lamuri ce-i cu suspiciunile astea. Apropo, aparatul meu foto a vazut doar de vreo doua ori lumina zilei...
Replica: Letitia, sper, by Onuta O (1355 mesaje), la 26-06-2009 sa gasesti ceea ce cauti.
Replica: Astazi by Onuta O (1355 mesaje), la 26-06-2009
este ultima zi in care puteti trimite fotografiile pentru concurs.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|