Acum este 12 Dec 2024, 01:04

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 221 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Gargarita lunii mai
MesajScris: 02 Mai 2010, 23:31 
Neconectat

Nume forum:1
Pe data de 03.05.2010, voi deschide un topic separate intitulat Gargarita Lunii. In fiecare saptamana a lunii mai sunteti invitate sa propuneti o gargarita pentru titlul de Gargarita Saptamanii. In acordarea titlului se va tine cont de activitatea gargaritei pe forum, de disponibilitatea acesteia de a fi alaturi de celelalte gargarite in zborul lor prin gradina, de modul de lucru, etc. Fiecare propunere trebuie sa fie argumentata. Nu se vor lua in calcul argumentele de genul: “imi place de ea”. La sfarsitul saptamanii gargarita care acumuleaza cele mai multe puncte va fi declarata Gargarita Saptamanii, iar la finalul lunii, gargarita care a acumulat cele mai multe propuneri pe parcursul intregii luni va fi declarata castigatoarea concursului primind titlul de Gargarita Lunii. Am rugamintea sa incercati sa fiti cat mai obiective in acordarea acestui titlu, sa nu tineti cont doar de afinitatile proprii, ci sa analizati indelung activitatea fiecareia dintre gargarite pe forum.

• O gargarita nu poate propune pentru titlul Gargarita Lunii aceeasi gargarita de doua ori.

Dragi gargarite, am rugamintea sa fiti cat mai obiective in numirea Gargaritei Lunii. Propunerea mea este sa nu va grabiti cu numirea, sa analizati indelung aceasta numire. Asa cum spune si titlul Gargarita Saptamanii se va tine cont si de activitatea din saptamana in curs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Gargarita Lunii
MesajScris: 03 Mai 2010, 07:39 
Neconectat

Cum stiu ca acest concurs a demarat pe 1 mai, lansez eu prima propunere. Este vorba de Anca (Perhinschi). Iata ce am citit scris de ea, pe 2 mai:

Cata placere sa va cunosc, gargaritelor!
Astazi am avut placerea sa cunosc cinci dintre gargaritele noastre, una mai frumoasa decat alta. Unele cu familii, unde dupa fetele lor se vede fericirea, altele care incearca sa prinda din zbor vorbele dulci de dragoste purtate de vantul marii, o alta gargarita ne-a dus intr-o mica excursie la Piramidele Soarelui, dupa aceea cu o mica escala la intoarcere, si aici Iuli ne va spune unde ca tare frumos mai este ceea ce se vede.
Ce poate fi mai frumos de atat?
Dragele mele, astea sunt adevaratele bucurii si va multumesc ca ne faceti partase de ele.

Putine dintre noi avem disponibilitatea sufleteasca sa fim atat de aproape de fiecare, sa citim in sufletul fiecaruia si sa scriem un cuvant frumos si bland pentru fiecare. Este o prezenta constanta pe forum si de cate intru si ii vad numele, merg sa citesc ce scrie ea. Ca o paranteza, isi merita pe deplin numele Gargarita Pacea-Armoniei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 21:21 
Neconectat

Stiu ca e doar prima zi a saptamanii si ar mai fi trebuit sa astept dar m-am hotarat.
Eu o propun pe Ramona Marculescu candidata la Gargarita Saptamanii si va aduc si un link in acest sens http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=24&t=4139&start=590.
Ramona, prin vorbele tale ai spus ceea ce fiecare din noi gandea, dar stilul tau concis si plin de atitudine mi-a imbucurat seara.
Am analizat si activitatea ta pe forum, asa cum spune Cristina in regulament, sa analizati indelung activitatea fiecareia dintre gargarite pe forum, si intodeauna ai fost dreapta, fara urme de prefacatorie sau ipocrizie. Colectia ta este facuta spre a fi daruita iar acesta este un lucru pe care nu oricine il poate face, dar sufletul tau dispune de o sensibilitate aparte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 21:38 
Neconectat

Mona, sa nu indraznesti! Te rog!
Tu esti de una suta ori mai frumoasa, mai blanda si mai inteleapta decat mine, iar
Ancai nu ii pot trece prin fata. Este atat de frumoasa ca eu sunt doar o copie palida.
Si porumbelul Cristinei m-a dat gata.
Cand ma refer la frumusete, stiti voi la ce ma gandesc. La inima de gargarita.
Mona, hai sa fim drepte. Nu stiu cate gargarite nu au daruit. La mine s-a nimerit sa fie primele doua pentru o taina de suflet, iar ultimul pentru prietena mea, nu se pune. Ne-a invitat sa stam trei luni la ea, casa si mancarea lor. Ne-au facut traseu pe care vroiau sa il plateasca tot ei, sa vizitam o groaza de locuri. Este un gest ce nu se poate rascumpara nici cu sufletul, in aceasta perioada cand traim sub semnul tuturor nenorocirilor. Din pacate, nu ne putem permite o sedere mai mare decat concediul nostru. Si eu si sotul meu avem servicii ce ne aduc banii necesari traiului zilnic si ne temem sa nu ramanem fara ele.

Detest ipocrizia si prefacatoria si probabil de asta am ajuns pe acest forum, unde cred ca mi-am si modificat comportamentul, in sensul cel bun. La inceput, ori de cate ori vroiam sa fiu acida intr-o replica mi-aminteam de Laura ce era pe atunci activa. Ma intrebam ce ar spune ea sa citeasca ce am scris eu. Si uite asa ma ponderam. Astazi am alte repere, - gargarite dragi de aici, de jena carora nu as indrazni sa scriu sub imperiul impulsului. Este un soi de respect pe care vi-l datorez prin ceea ce sunteti si imi inspirati mie.

Pupici dulci, draga mea, Mona.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 21:53 
Neconectat

Ramona, fiecare gargarita din gradina nostra este deosebita in felul ei. Fiecare are de daruit, iar tu esti asa de modesta si sincera incat nu vrei sa superi pe nimeni.

Fara suparare, eu am sa iau in considerare propunerea Monei, pentru ca ea asa te-a simtit si perceput de-a lungul activitatii tale pe forum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Mai 2010, 17:26 
Neconectat

O propun pe Lenus pentru ca a avut puterea sa scrie, dupa furtuna din topicul cu concursuri
Eu consider ca acea oaza de liniste pe care o dorim cu totii in acest forum trebuie sa o construim fiecare si cel mai important este sa invatam din greseli si sa nu le mai repetam.
Cred ca fiecare a avut un moment in care a scris o replica din impuls sau de multe ori o replica fara vreo intentie rautacioasa a fost gresit interpretata ca fiind un atac.
Cu voie sau fara voie, cu totii gresim si cel care n-a gresit niciodata sa arunce primul piatra.
Alina, imi pare bine ca ai luat decizia de a ne lasa sa te cunoastem, parasirea forumului ar fi fost calea cea mai usoara, dar cred ca nu si cea mai satisfacatoare.
Pupici tuturor.
Este greu sa admiti ca cineva a gresit si totusi sa il ierti. Asta demonstreaza ca Lenus este un om special care pe langa faptul ca isi merita pe deplin numele Gargarita-Ingerul-de-langa-noi, este si un exemplu pentru noi. Pentru mine, personal este, intrucat eu scuz pe cineva care imi greseste, dar nu pot sa iert.
Cartea Sfanta ne invata ca trebuie sa iertam, nu sa scuzam, asa ca ceea ce a facut Lenus este un bun exercitiu pentru mine, in viitor.

Sunt de acord si cu propunerile voastre, Ramona si Mona.
Pupici pentru toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Mai 2010, 08:05 
Neconectat

Nu stiu cand trebuie scris, dar eu votez pentru Anca. Ea scrie lucruri care imi merg la inima si simti ca s-a gandit la tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mai 2010, 05:53 
Neconectat

Bica Nistor scrie:
Roxana, nici o problema ca ne intrebi. Eu vreau doar sa te ajut acum ca sa stii cum te descurci cand nu vom fi noi in preajma ta.

Sonia, mi-am facut ganduri pentru tine. Cand intru dimineata in gradina sunt obisnuita sa citesc postarile tale.
Ma bucur ca esti bine si tot asa sa fii mereu.

Eu o propun pe Bica Nistor. Ea este mereu langa noi. In aceasta saptamana nu s-a dezmintit. A fost dispusa sa ajute o gargarita noua, Roxana, sa se integreze in gradina noastra si isi face griji pentru fiecare, acum pentru Sonia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mai 2010, 06:09 
Neconectat

Anda, iti multumesc ca ai propus-o pe Lenus pentru "Gargarita lunii". M-am gandit si eu la aceasta propunere, dar n-am indraznit sa o fac, de teama ca s-ar putea interpreta. Si oricum , n-ar fi avut aceeasi valoare. Pentru mine, Lenus a fost, atunci, omul care mi-a intins ramura de maslin. Mutumesc, Lenus. Alte comentarii nu mai fac.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mai 2010, 06:12 
Neconectat

Popa Alina scrie:
Anda, iti multumesc ca ai propus-o pe Lenus pentru "Gargarita lunii". M-am gandit si eu la aceasta propunere, dar n-am indraznit sa o fac, de teama ca s-ar putea interpreta. Si oricum, n-ar fi avut aceeasi valoare. Pentru mine Lenus a fost, atunci, omul care mi-a intins ramura de maslin. Mutumesc, Lenus. Alte comentarii nu mai fac.
Alina, ai aceleasi drepturi, ca noi toate, si nimic nu te opreste sa dai inca un vot pentru Lenus.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 221 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: