Acum este 30 Apr 2026, 04:06

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 152 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Gargarita Lunii Iunie
MesajScris: 01 Iun 2010, 07:01 
Neconectat

Nume forum:1
* Pe data de 01.06.2010, voi deschide un topic separat intitulat Gargarita Lunii. In fiecare saptamana a lunii mai sunteti invitate sa propuneti o gargarita pentru titlul de Gargarita Saptamanii. In acordarea titlului se va tine cont de activitatea gargaritei pe forum, de disponibilitatea acesteia de a fi alaturi de celelalte gargarite in zborul lor prin gradina, de modul de lucru, etc. Fiecare propunere trebuie sa fie argumentata. Nu se vor lua in calcul argumentele de genul: “imi place de ea”. La sfarsitul saptamanii gargarita care acumuleaza cele mai multe puncte va fi declarata Gargarita Saptamanii, iar la finalul lunii, gargarita care a acumulat cele mai multe propuneri pe parcursul intregii luni va fi declarata castigatoarea concursului primind titlul de Gargarita Lunii. Am rugamintea sa incercati sa fiti cat mai obiective in acordarea acestui titlu, sa nu tineti cont doar de afinitatile proprii, ci sa analizati indelung activitatea fiecareia dintre gargarite pe forum.

* O gargarita nu poate propune pentru titlul Gargarita Lunii aceeasi gargarita de doua ori.

Start vot!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Gargarita Lunii Iunie
MesajScris: 01 Iun 2010, 20:33 
Neconectat

Eu, luna aceasta, imi indrept gandurile si votul catre Cristina (Dosinescu).
Omiprezenta, mereu prevenitoare, calda si buna ca painea cusuta de Lenuta in ultimul ei goblen (Darul Domnului), - ma calmeaza instantaneu cand ii citesc postarile. Coase si goblen, sustine si un concurs (de fapt, mai multe) si este si un exemplu benefic pentru noi.

Este ceea ce am scris luna trecuta despre Cristina. Adaug inca doua lucruri pe care le stim cu toatele:
- cel mai frumos concurs de pana acum a fost cel al lunii mai, realizat de Cristina;
- cel mai frumos topic este Gargarita lunii, inventat de Cristina;
- cea mai frumoasa tema pentru concursul de fotografii s-a tinut sub moderarea Cristinei. Numele lui este Batranii nostri.

Cristina, sunt convinsa ca esti un om deosebit peste medie si eu te indragesc pentru asta. Sunt convinsa ca nu sunt unica si imi doresc ca opiniile tale din aceasta luna sa nu zdruncene o prietenie frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 22:04 
Neconectat

Merita si de la mine un vot din plin, draga noastra Cristina (Dosinescu).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 22:05 
Neconectat

Si de la mine, Cristina.
Te felicit pentru ceea ce esti si te pretuiesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Iun 2010, 08:46 
Neconectat

Atunci cand pe acest forum am fost atacata si am hotarat sa plec,, Alexa si Letitia au fost langa mine. Nu pot sa uit acest lucru si de aceea o propun in aceasta saptamana pe Alexa, o mamica exemplara si o lucratoare puternica. In plus, cuvintele ei te pupa pe suflet, oriunde ar scrie.
Si eu te pup pe sufletul tau, frumos, Alexa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Iun 2010, 14:33 
Neconectat

Cu toata inima, votez pentru tine, Cristina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Iun 2010, 15:00 
Neconectat

Rose, multumesc din suflet. Nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt. Te pup dulce, dulce si te imbratisez cu aceeasi dragoste cu care un pui isi imbratiseaza mama.
Saptamana aceasta votul meu merge cate Elena Gargarita-din-Nori. Ea a fost prima care mi-a deschis drumul in aceasta gradina minunata.
Imi pare rau ca nu se pot vota mai multe gargarite, - voi stiti ca toate imi sunteti dragi.
Va imbratisez cu mult drag si va zambesc asa cum numai Laura m-a invatat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Iun 2010, 18:50 
Neconectat

In aceasta saptamana votul meu se indreapta spre Rodica Olteanu. De ce? Pentru tot ceea ce reprezinta ea pe acest forum, pentru daruirea si pasiunea pe care o pune atunci cand lucreaza goblen. Poate va va mira acest vot tinand cont de divergentele de opinie pe care le-am avut cu Rodica in ultima perioada, Dar, daca ati fi cunoscut-o pe Rodica asa cum am cunoscut-o eu ati intelege de ce ea este alegerea mea pentru aceasta saptamana. Pentru Rodica goblenul reprezinta viata ei, modul ei de a rezista in fata incercarilor la care a fost supusa de-a lungul anilor. Pentru Rodica goblenul este ca si copilul ei, il aduce pe lume (prin achizitionare), il mangaie, il alinta, il creste, il educa si apoi il admira. Si, ca orice mama, cand cineva incearca sa puna pe primul loc pe altcineva (sau altceva) ea il apara cu pretul vietii ei. Devine o leoaica atunci cand este vorba despre copilul ei. Asta este Rodica! Dar, in spatele acestei leoaice se ascunde o fiinta sensibila si calda.

Rodica, mi-ai spuns intr-un topic al tau ca ai multe talente ascunse, dar eu stiam deja acest lucru. Nu te mai ascunde, lasa-le sa iasa la suprafata, da frau liber fiintei sensibile din tine, fi tu insati, fi Rodica!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Iun 2010, 19:03 
Neconectat

Votul meu merge spre Cristina, are un suflet mare, un cuvant de incurajare atunci cand ai nevoie.
Sincer as scrie mai multe, dar pe moment nu mai am cuvinte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 152 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: