Acum este 15 Iul 2026, 20:31

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 148 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Concurs - decembrie 2010
MesajScris: 30 Noi 2010, 21:28 
Neconectat

Nume forum:1
Regulament

Concurs de goblen

• La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT. Concursul se va desfasura pe parcursul lunii decembrie.
• Inscrierile la concurs se pot face pe parcursul intregii luni, nu exista o data limita pentru acest lucru.
• O gargarita care doreste sa participe la concursul de goblen, trebuie sa isi creeze inainte un nou serial cu respectivul model de goblen (in cazul in care nu are unul).
• In acest topic, trebuie sa prezinte o imagine de inceput. Imaginea trebuie sa contina intreaga panza, iar ca obiect de siguranta pe panza puneti un pix pozitionat vertical | . Gargarita trebuie sa specifice cati centimetri are de lucrat pana la finalizarea modelului.
• Gargarita participanta are obligatia sa prezinte minim 2 (doua) episoade/saptamana in serialul ei. In cazul in care nu lucreaza intr-o saptamana, sau nu poate posta cele doua episoade obligatorii, gargarita are obligatia de a specifica acestea in topicul Concurs - decembrie 2010. In caz contrar, gargarita va fi penalizata cu 10 puncte.
• Daca o gargarita posteaza un singur episod/saptamana in serialul ei si nu specifica nimic de al doilea episod, gargarita va fi penalizata cu 5 puncte.
• O gargarita se poate inscrie in concurs cu cate modele de goblen doreste, regulile se vor aplica pentru fiecare model de goblen/serial in parte.
• Saptamanal, in topicul pentru concurs voi posta o evidenta cu ceea ce au lucrat/postat gargaritele.
• La sfarsitul lunii (sau atunci cand se finalizeaza un goblen), gargarita are obligatia de a posta in acest topic doua imagini (imaginea de inceput si imaginea finala) si sa specifice cati centimetri a lucrat. Imaginea finala trebuie sa contina ca obiect de siguranta o foaie in care este scris numele goblenului respectiv (de exemplu, daca finalizati goblenul Veghea ingerilor, pe foaie scrieti Veghea ingerilor)
• Se va primi cate 1 punct pentru fiecare centimetru patrat lucrat.
• Daca o gargarita lucreaza un model in cruciulita, punctarea se va face la puncte lucrate, echivalandu-se astfel numarul de puncte lucrate in cruciulita cu cel lucrat pe panza clasica de goblen.
• La sfarsitul lunii se vor acorda doua premii, astfel vor fi declarate castigatoare primele doua gargarite care au acumulat cele mai multe puncte.

Concurs cu fotografii - Ornamente pentru Craciun

• Pana pe data de 21 decembrie 2010 toate gargaritele participante sau nu la concursul de goblen sunt invitate sa trimita maxim 3 idei de ornamente pentru Craciun pe adresa de mail concurs.rogoblen@gmail.com. Fiecare idee reprezentand o fotografie cu un ornament pentru Craciun creat de voi.
• Fiecare gargarita participanta are obligatia de a trimite pe langa fotografia cu ornamentul pentru Craciun si o fotografie cu materiale necesare crearii lui. Cea din urma fotografie va fi postata la finalul lunii intr-un topic creat special pentru acest concurs.
• Mare atentie, inainte de a incepe crearea ornamentului, fotografiati materialele necesare.
• Nu este acceptata fotografia cu ornamentul de Craciun, daca pe langa aceasta nu va exista si o fotografie cu materialele necesare.
• Nu sunt acceptate fotografii cu ornamente cumparate din comert.
• Nu sunt acceptate fotografii prelucrate/preluate de pe alte site-uri. Imaginile, respectiv ornamentele, trebuie sa fie proprii.
• Gargarita participanta trebuie sa ia in evidenta ca in imaginile principale nu au voie sa apara personaje prezentate deja pe forum. In cazul in care nu se respecta aceasta regula, fotografia va fi retrasa din concurs.
• Pe data de 22 decembrie 2010, fotografiile numerotate vor fi postate intr-un topic separat (creat special pentru acest concurs), urmand apoi ca gargaritele sa voteze cele mai frumoase ornamente.
• Gargaritele care voteaza pot acorda 3 (trei) voturi dupa cum urmeaza:
Locul I - fotografia nr. a (3 puncte)
Locul II - fotografia nr. b (2 puncte)
Locul III - fotografia nr. c (1 puncte)
• La sfarsitul lunii, se va premia gargarita care a acumulat cele mai multe puncte la cele trei ornamente.

Gargarita lunii

• Pe data de 01 decembrie 2010, voi deschide un topic separat intitulat “Gargarita lunii decembrie 2010”. In fiecare saptamana a lunii decembrie, sunteti invitate sa propuneti o gargarita pentru titlul de Gargarita Saptamanii. In acordarea titlului se va tine cont de activitatea gargaritei pe forum, de disponibilitatea acesteia de a fi alaturi de celelalte gargarite in zborul lor prin gradina, de modul de lucru, etc. Fiecare propunere trebuie sa fie argumentata. Nu se vor lua in calcul argumentele de genul: “imi place de ea”. La sfarsitul saptamanii gargarita care acumuleaza cele mai multe puncte va fi declarata Gargarita saptamanii, iar la finalul lunii, gargarita care a acumulat cele mai multe propuneri pe parcursul intregii luni va fi declarata castigatoarea concursului primind titlul de Gargarita lunii.
• Am rugamintea sa incercati sa fiti cat mai obiective in acordarea acestui titlu, sa nu tineti cont doar de afinitatile proprii, ci sa analizati indelung activitatea fiecareia dintre gargarite pe forum.
• O gargarita nu poate propune pentru titlul Gargarita lunii aceeasi gargarita de doua ori.

Titlul de Gargarita lunii este un titlul onorific, nu se acorda un premiu pentru acesta.

Succes tuturor participantelor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Concurs - decembrie 2010
MesajScris: 30 Noi 2010, 22:19 
Neconectat

O intrebare Onuta, scuze daca nu-i locul potrivit s-o pun, dar nu stiu unde altundeva sa intreb.
Eu acum am in lucru un singur model, dar il cos pe culori.
Cum numar centimetrii lucrati daca vreau sa particip la concurs?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2010, 06:30 
Neconectat

Fechete Cristina Elena scrie:
O intrebare Onuta, scuze daca nu-i locul potrivit s-o pun, dar nu stiu unde altundeva sa intreb.
Eu acum am in lucru un singur model, dar il cos pe culori.
Cum numar centimetrii lucrati daca vreau sa particip la concurs?
Cristela, un centimetru patrat are 100 de puncte. Poti numara cat ai lucrat pana acum de pe diagrama, iti va fi mai usor pentru ca diagramele au delimitate centimetri patrati (sunt marcate cu negru bold, mai groase). Daca nu te descurci, trimite-mi o imagine clara cu goblenul (dimensiunile fotografiei sa fie mari) pe adresa de concurs si te ajut eu cu numararea centimetrilor.
La inceput pare foarte greu, dar vei vedea pe parcurs ca iti vei forma ochiul si va fi usor sa numeri centimetri lucrati.

Gargaritelor, va astept sa va inscrieti in concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2010, 07:07 
Neconectat

Onuta, nu am fost eu atenta sau nu ai specificat ce trebuie sa punem langa panza?
Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2010, 07:15 
Neconectat

Citat:
In acest topic, trebuie sa prezinte o imagine de inceput. Imaginea trebuie sa contina intreaga panza, iar ca obiect de siguranta pe panza puneti un pix pozitionat vertical.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2010, 07:17 
Neconectat

Nu am observat. Imi cer scuze. Multumesc Nico.
Te pup

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2010, 07:18 
Neconectat

Nu-i nimic, Adelina. Se mai intampla. Te astept sa te inscrii in concurs.

Te pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2010, 07:27 
Neconectat

Onuta, iti doresc mult succes in moderarea concursului. Vad reguli noi si abia astept sa vad cum se va desfasura. Din pacate, luna aceasta va voi urmari de pe margine, timpul nu imi permite.
Mult succes si participantelor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2010, 07:34 
Neconectat

Nico, iti multumesc.
Si eu sunt curioasa cum se vor acomoda gargaritele. Asta o vom vedea in timp.

Te pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2010, 08:58 
Neconectat

Olariu Ioana scrie:
Nico, iti multumesc.
Si eu sunt curioasa cum se vor acomoda gargaritele. Asta o vom vedea in timp.

Te pupa,
Mult succes tuturor.
Regulamentul din ce constat eu este mult mai simplu decat de obicei. Tot ce avem de facut este sa postam de doua ori pe saptamana si sa numaram la sfarsitul lunii.
Adoratia Pruncului Modelul are 1800 cmp din care am lucrat deja 490 cmp. Au ramas de lucrat 1310 cmp.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 148 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: