|
Acum este 17 Apr 2026, 21:32
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 19:45 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Ralu ai si tu dreptate. Sa vedem si parerea Mirelei. Ea cunoaste mai bine acele persoane si cum ar prefera. Daca totusi trebuie inramate o sa cautam o modalitate sa le inramam in tara. Voi sa le trimiteti doar cusute. Asa este bine? Te pup.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 19:46 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5564 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Adelina, nu mai am nimic in ladita, dar vad cum fac si accept provocarea. Te pup.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 19:52 |
|
|
|
Ma inclin in fata voastra, a tuturor. Nu am crezut ca ideea mea sa fie primita asa bine. Nu exista limita de dimensiune sau tema. Bineinteles ca asta va fi doar inceputul, oricine poate organiza in viitor in alt oras. Voi demara pregatirile: salon, invitatii, ornamentarea salii si celelalte detalii atunci cand voi avea cel putin 25-30 lucrari sigure. De participat nu se pune problema, va astept pe toate. Si voi invita televiziunile locale si poate (nu promit) KanalD sau Antena 1 - Acces direct. Mai vedem, dar pentru asta mai este timp. De inramat, cine nu le poate inrama mi le trimite mie si le inramez eu. Va astept pe toate cu idei, care din cauza entuziasmului, poate mie imi scapa.
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 19:53 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Ovidia nu te-am intrebat daca doresti un model de la TTT. Pupici.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 19:56 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Adelina, voi vedea atunci cand voi termina modelul cum voi face. Multumesc oricum de intelegere. Pe mine sa nu ma pui in lista pentru model TTT.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 20:05 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Eu as mai avea o varianta pentru a rezolva problema inramarii. Daca as coase un model in cruciulita, din seria gargaritelor si il fac pernuta, in loc de tablou, credeti ca ar fi ok?
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 20:09 |
|
|
|
Da, Ralu este foarte bine. Iti multumesc pentru ajutor.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 20:18 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Pentru ca m-am "abonat" printre primele 10 necitind cele scrise si avand habar doar in mare despre ce este vorba, doresc sa ii dau locul meu din cele zece, Rrallucai. Voi participa si eu, poate cu un model deja finalizat si cu o gargarita (asa ma incadrez si in primavara Letitiei si ma pot inscrie si aici). Deci sunt si eu pe lista acolo, dar nu printre cele 10, bine? Mireille, ma inclin in fata ta. Felicitari! Felicitari si gargaritelor ce au reactionat la aceasta provocare. Poate imi voi exprima si ideile, dar nu acum.
Cu drag,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 20:22 |
|
|
|
Oricand cu mare drag scumpa mea, Onuta, astept idei de la toate. Numai asa evenimentul poate fi la inaltimea asteptarilor.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 20:41 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5564 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Onuta, esti o scumpa, multumesc frumos. Iar pana la sfarsitul anului in functie de tema poate mai cos ceva. Initial credeam ca trebuie finalizate in luna iunie. Va pup.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|