Replica: Departe, by olteanu rodica (715 mesaje), la 07-10-2008 in zare, incepe sa se arate Printesa.
Replica: Rodica, by Racovita Adriana (3951 mesaje), la 07-10-2008 esti foarte harnicuta! Acusica este gata printesa. Deja s-a conturat bine.
Motoras la ac!
Replica: Rodica, by tanasa clementina (293 mesaje), la 07-10-2008 ne surprinzi mereu. A aparut si printesa. Sa ai spor si te asteptam cu un nou serial.
Replica: Felicitari, Rodica! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 07-10-2008 Lucrezi destul de repede si imediat se arata printesa
Replica: Felicitari, Rodica! by Petroi Ana-Maria (1228 mesaje), la 07-10-2008 Daca o sa ai la fel de mult spor, pana la sfarsitul saptamanii il termini.
Sa ai aripioare la ac.
Replica: Wow, Rodica! by Maria Nistor (4918 mesaje), la 07-10-2008 La tine, ziua are cateva ore in plus. O sa-l vedem gata cat de curand. Sa ai spor din plin!
Replica: Rodica, by Stefanescu Elena (2588 mesaje), la 07-10-2008 ma uimesti cu viteza care o ai. Spor mult in continuare si o dupa-amiaza placuta.
Replica: Rodica, mai ai putin by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 07-10-2008
si te declaram campioana. Bravo, spor la lucru in continuare.
Replica: Felicitari, Rodica! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 07-10-2008 Curand vom avea o invazie de printese in acest serial...
Replica: Felicitari, Rodica! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 07-10-2008 Ai batut toate recordurile. S-ar parea ca in mai putin de doua saptamani este gata Printesa ta. Sa ai acelasi spor in continuare.
Replica: Bicaaa! by Stefania Crudu (171 mesaje), la 07-10-2008 Vino repede si intocmeste, te rog, un tabel. Eu nu mai stiu cate gargarite lucreaza Printesa!
Spor si timp, gargaritelor!
Replica: Vai, by olteanu rodica (715 mesaje), la 08-10-2008 fetelor, eu va multumesc din suflet, dar scopul meu nu este sa devin campioana ci doar sa ma acceptati intre voi.
O zi buna tuturor si spor la lucru in continuare.
Replica: Rodica, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 08-10-2008 nu cred ca acest gand a bantuit capul vreuneia dintre noi. Este o placere sa avem prietene de suflet printre noi si cred ca acest lucru conteaza. Eu te consider gargarita de-a noastra si-mi esti tare draga, mai ales ca ti-am cunoscut si fetele si pe Amir. Profit de ocazie ca sa iti spun sa iti traiasca si sa fie sanatosi.
Replica: Ileana, ai dreptate. by Raluca Popa (840 mesaje), la 08-10-2008 Si Nico spunea la inceput ca Provocarea este mai mult o sezatoare. Totul depinde de cat de mult timp aloca fiecare dintre noi goblenului. Eu de exemplu, nu am prea mult timp liber, cu un pitic neastamparat in preajma mi-e destul de greu sa cos. Intotdeauna trebuie sa fiu atenta unde las ghergheful si acele, ca sa nu intre pe mana Elizei. In ultimile zile nu prea am cusut, panza este mare si nu mai ajung. Am cercetat piata, m-am inspirat din pozele postate de Monica si Tereza si am comandat un gherghef reglabil. Sper ca maine sa il primesc, si bineinteles o sa va povestesc cum arata. Pana atunci, va doresc mult spor in continuare.
Stefania, enumar eu fetele inscrise in competitie, ca sa-i usurez munca Bicai.
Maria Nistor, Nicoleta Frunza, Emilia Olteanu, Gabriela Condrasov, Petroi Ana-Maria (ajutata de prietena ei), Rodica Olteanu. Si eu, bineinteles!
Replica: Raluca poate ne arati ghergheful reglabil. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 08-10-2008 Si eu am probleme cu goblenul meu ca este mare si nu pot sa lucrez decat daca stau in picioare cu el undeva pe biblioteca, astfel incat sa nu ajunga Sara.
Daca tu crezi ca merge mai bine pe gherghef reglabil sa imi arati si mie sa imi cumpar si eu.
Te pupici
Replica: Roxana, by Raluca Popa (840 mesaje), la 08-10-2008 m-am exprimat gresit si imi cer scuze. Am comandat de fapt o rama pe care panza se poate rula. Seamana cu cele prezentate in topicul
Intrebari pentru Gargaritele de la Rogoblen. O sa pun cu siguranta fotografii si o sa va povestesc cum se comporta la cusut.
Replica: Raluca, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 08-10-2008 sunt foarte curioasa si eu de acest tip de rama. O astept si eu cu nerabdare.
Printesa ta ce face? Pe unde ai ajuns?
Nicoleta, nici pe Printesa ta nu am m-ai vazut-o de ceva vreme.
Replica: Maria, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 08-10-2008 cred ca Printesa mea a fost rapita de unul din cavaleri (inca nu stiu daca al tau sau al Rodicai).
Dupa cum am spus in alt topic, am ajuns la scandaloasa performanta de a avea 8 goblene incepute. Asa ca m-am hotarat sa mai termin din ele. Dar puteti fi sigure ca nu abandonez Printesa. Cred ca voi coase la ea sambata si va voi tine la curent cu evolutia modelului.
Replica: Raluca, tare sunt curioasa sa vad rama. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 09-10-2008 Am citit in topicul despre care vorbesti. Eu sunt mai noua si de-abia acum incep sa mai aflu noutati, dar mie totusi imi trebuie un model mic sa pot sa-l folosesc stand in pat. Fiindca eu atunci cand doarme Sara am mai mult timp.
Pupici
Replica: Printesa mea by Raluca Popa (840 mesaje), la 09-10-2008 stagneaza in continuare, astept inca sa primesc rama, care se lasa asteptata. Va arat totusi, unde am ramas.
Nico, nu fi suparata, eu imi imaginez ce performanta o sa atingi cand le vei termina pe toate cele 8 incepute!
Roxana, te inteleg perfect, si eu sunt in aceeasi situatie cu Eliza. Si eu cos tot in pat, si tot in timp ce doarme piticul.
Replica: Raluca, by Stefanescu Elena (2588 mesaje), la 09-10-2008 iti doresc sa ai spor la oricare din ele, fie ea
Printesa, fie
Origini. Sincera sa fiu, chiar imi era dor de Origini.
O dupa amiaza frumoasa.
Replica: Felicitari, fetelor! by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 09-10-2008 Nemaipomenita viteza voastra de goblenat si foarte bine prind aceste provocari! Asteptam finalul si frumos ar fi sa postati si inramate sa vedem cum le-a facut fiecare.
Replica: Mariaaa, by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 09-10-2008 unde esti? Ma obisnuisem sa postezi Printesa mai des.
Replica: Dar nici tu, Emilia, by Stefanescu Elena (2588 mesaje), la 09-10-2008 nu ai mai aratat de mult ce ai mai lucrat.
O seara frumoasa.
Replica: Am citit ultimele replici legate de goblenul Anei. by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 09-10-2008 Eu fac la fel goblenul, pe culori, incepand de la cea mai inchisa pana la cea mai deschisa. Cand am inceput sa fac goblen nu mi-a spus nimeni cum il face, asa ca am urmat instructiunile de la Rogoblen. Ieri am intrat si eu pe forum si am vazut mai multe imagini cu goblenurile voastre si mi se parea foarte ciudat, nu pentru ca nu imi placea, dar ma gandeam ca toata lumea face la fel goblenul. Cred ca este un pic mai interesant sa cosi cu fiecare culoare pe rand deoarece se contureaza imaginea putin cate putin pana la final. La unele goblenuri faceam fotografii in diferitele stadii si apoi ma uitam la toate, era chiar frumos!
Replica: Emilia, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 09-10-2008 am ajuns la un punct in care nu am ce sa arat, - astept printesa.
Replica: Felicitari Maria! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 09-10-2008 Mi-a luat ceva timp sa imi dau seama ca de fapt ma uit la spatele goblenului. Esti o artista in arta goblenului. Si ai inaintat chiar mult, nu mai este mult si apare Printesa. Mult spor in continuare.
Replica: Superb, by tanasa clementina (293 mesaje), la 09-10-2008 Maria, esti o profesionista nu deosebesti care este spatele si care este fata.
Replica: Felicitari, by Flori M (318 mesaje), la 09-10-2008 Maria. Recunosc ca nu sunt uimita in ceea ce te priveste pentru ca ma asteptam. Inceputul cu
Luceafarul nu putea duce la altceva.
Rada si eu lucrez ca tine si ca Ana, dar au existat momente cand mi-a fost mai usor sa umplu o diagrama, pe panza dupa ce am cusut cu atele cele mai inchise.
Este absolut superba, florala ta.
Replica: Printesa desertului by Maria Nistor (4918 mesaje), la 09-10-2008
Va multumesc pentru cuvintele frumoase, imi dau elanul necesar pentru a continua.
Vad ca sunt cateva gargarite care au luat o pauza.
Astept sa vad si printesele voastre.
Replica: Felicitari, Maria! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 10-10-2008 Spatele este superb lucrat, se vede ca esti o profesionista.
Spor la goblenat si iti trimit putin praf magic pentru elan.
Replica: Maria, by Racovita Adriana (3954 mesaje), la 10-10-2008 poti sa il inramezi cu spatele! Este superb lucrat!
Motoras la ac!
Replica: Felicitari, Maria! by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 10-10-2008 Ai mult spor si foarte frumos lucrezi, se vede experienta pe care o ai in spate. Acusica se vede si printesa ta!
Replica: Printesa desertului by Maria Nistor (4918 mesaje), la 10-10-2008 Multumesc pentru aprecieri.
Recunoasteti printesa?
Replica: Sa nu imi spu, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 10-10-2008 ca asa arata Printesa ta, astazi. Esti un fenomen si vad ca te tii si de surprize. Sper sa ne dezvalui astazi misterul Printesei.
Replica: Maria, by Racovita Adriana (3954 mesaje), la 10-10-2008 te tii de sotii?!
Replica: Printesa mea by olteanu rodica (715 mesaje), la 10-10-2008 Replica: Iertati-mi by olteanu rodica (715 mesaje), la 10-10-2008 lipsa cuvintelor, dar pe mine m-a fascinat mult prea mult lucrul la acest goblen incat am ramas fara cuvinte. Prezenta voastra zilnica si postarile voastre imi dau un imbold nemaipomenit.
Spor la lucru tuturor.
Replica: Rodica, felicitari! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 10-10-2008 Se pare ca pana la sfarsitul saptamanii te declaram castigatoare. Esti uimitoare.
Replica: Printesa desertului by Maria Nistor (4918 mesaje), la 10-10-2008 Asta este misterul, Nicoleta. Printesa mea inca nu s-a machiat.
Rodica imi place ce vad la tine, - este super printesa.
Replica: Maria si Rodica, by Racovita Adriana (3954 mesaje), la 10-10-2008 felicitari la amandoua! Sunt pe ultima "suta de metri"!
Replica: Multumesc, Maria. by olteanu rodica (715 mesaje), la 10-10-2008 Astept sa-ti machiezi printesa si impreuna cu a mea si a Emiliei sa iasa putin la plimbare, prin desert. Bineinteles ca sunt invitate si celelalte printese. Sper sa nu fie furtuna de nisip.
Replica: Fetelor, sunteti fantastice, by Raluca Popa (840 mesaje), la 10-10-2008 nu incetati sa ma uimiti! Printesele voastre sunt superbe, abia astept sa vad intregul goblen terminat.
Eu am fost azi la mercerie si rama mea era venita de ieri, asa cum promisese vanzatoarea. Doar ca se ratacise numarul meu de telefon si nu a putut sa ma anunte. Bine ca am fost inspirata sa trec pe-acolo. Iata cum arata rama mea cea noua.
Replica: Si goblenul montat, by Raluca Popa (840 mesaje), la 10-10-2008 asteapta sa ma apuc de lucru. In seara asta nu stiu daca reusesc sa cos ceva, dar pe parcurs va povestesc cum se comporta rama la cusut.
Replica: Raluca, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 10-10-2008 nu pricep deloc cum este rama ta. Unde ai mascat restul goblenului? Nu se vede nici sub rama.
Replica: Bravo, bravo, by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 10-10-2008 gargarite harnicute. Eu l-am avut in vizita pe Piratul-sef, asa ca nu pot sa postez astazi si nici sa stau pe forum prea mult. Imi rezerv ziua de maine sau mai sigur, duminica, sa pot citi in voie si sa-mi pozez printesa al carei cavaler se cam lasa asteptat.
Interesanta rama, Raluca. De la mercerie ai luat-o? Exista asa ceva?
Replica: Minerva, by Raluca Popa (840 mesaje), la 10-10-2008 cred ca ai observat fasiile de panza de pe lemnele orizontale. Marginea goblenului - 1 cm din panza - este cusuta de panza si apoi rulata pe lemn (infasurata). Pe lemnul de jos este partea cusuta deja. Pun o imagine ca sa vezi exact.
Emilia, la merceria din oraselul meu am dat doar comanda. Firma producatoare este din Marea Britanie.
Replica: Multumesc, Raluca! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 10-10-2008 Pot sa intreb si ce pret are o astfel de rama?
Replica: Desigur! by Raluca Popa (840 mesaje), la 10-10-2008 Am dat 23,50 euro. Dimensiunile sunt 45 x 30 cm, deci pot sa-l folosesc si la
Origini si
Eden. Am cusut totusi cateva puncte si mi se pare OK. Panza este foarte bine intinsa. Dezavantajul consta in faptul ca e putin mai grea decat rama lui nea Costica, dar se manuieste foarte bine.
Replica: Interesant ghergheful. by Stefanescu Elena (2589 mesaje), la 10-10-2008 Eu am dat comanda lui tata pentru o rama pe care voi putea coase si in pat. Este ceva gen masuta cu care poti manca in pat. Am eu o idee si, bineinteles ca maine cand voi ajunge acasa, de fapt de cand ma v-a lua de la gara, ii voi explica cum ar fi modelul. Deja ma gandesc la schite.
Sa aveti spor toate la Printesa.
Maria, Rodica aveti cumva dublu motorase la ace?
O seara frumoasa.
Replica: Interesanta rama, Raluca. by olteanu rodica (715 mesaje), la 10-10-2008 Te felicit pentru ca ai ales sa lucrezi pe astfel de rama, dar pe mine m-ar incanta si mai mult ideea Elenei. Ce mult mi-ar placea sa cos cocotata in pat! Elena, nu am motoras, dar tare mi-as dori sa am la cate lucruri as vrea sa fac.
Va pup pe toate gargaritelor si va doresc un reusit sfarsit de saptamana.
Replica: Raluca, by Racovita Adriana (3955 mesaje), la 10-10-2008 mi-ar place la nebunie o rama ca a ta. Am sa ma interesez si prin oras, cine stie, poate am noroc.
Sa aveti o noapte linistita si un week end minunat.
Replica: Raluca, este interesanta rama ta. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 11-10-2008 Sa-mi spui dupa ce lucrezi cum se comporta.
Va doresc un weekend minunat!
Replica: Se pare by tanasa clementina (293 mesaje), la 11-10-2008 ca pentru Rodica si Maria, marele final al Printesei se apropie. Surprizele le asteptam din partea lor. Sa aveti motorase la ace.
Replica: Super! by Popescu Crina (160 mesaje), la 11-10-2008 Ce harnicute sunteti! Mai este putin si Printesa este gata.
De rama ce sa mai zic, e super. Mi-as dori si eu o astfel de rama. Se pot coase si cele de marime mai mica pe o astfel de rama?
Replica: Ma simt cam prost by Condrasov Gabriela (222 mesaje), la 11-10-2008 fata de voi fetelor, dar pana la urma va arat cat am cusut la provocare.
Va pup si sa aveti spor in continuare.
Weekend placut!
Replica: Nu ai de ce by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 11-10-2008 sa te simti prost, Gabriela. Si mai ai inca doua modele superbe incepute pe care abia astept sa le vad terminate.
Nici eu nu am inaintat prea mult la
Printesa, dar pana la urma o voi termina. Deocamdata vreau sa termin modelele mici pe care le am incepute si printre picaturi cos si la Printesa. De cand a inceput scoala nu mai am prea mult timp de cusut, dar cateva puncte pe zi tot reusesc sa fac. Cand vad la fete ce frumoasa este Printesa parca ma ambitionez si eu sa o termin. Oricum este cel mai mare model pe care l-am inceput, probabil de asta si merge ceva mai greu.
Gargaritelor provocatoare va felicit pentru sporul pe care il aveti si abia astept sa vad Printesa in colectiile voastre. S-ar parea ca nu mai am prea mult de asteptat. Si astept din partea voastra si alte seriale interesante. Sa aveti mereu acelasi spor!
Replica: Printesa desertului by Maria Nistor (4918 mesaje), la 11-10-2008 Cam atat saptamana asta. Pauza pana luni.
Sper sa vad ce au lucrat si restul Gargaritelor prinse in provocare.
Nicoleta, nu ne arati la ce mai lucrezi pe langa Printesa? Ne prezinti cum ar fi modelul gata?
Gabriela si eu am fost la inceputul lucrarii, dar merita efortul, este un model foarte frumos si plin de surprize in privinta nuantelor. Merita savurat.
Replica: E absolut superba, Printesa! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 11-10-2008 Maria sigur este gata Printesa ta saptamana viitoare.
Am incercat sa obtin o imagine de ansamblu dar nu este foarte reusita.
Deocamdata vreau sa termin
Simfonie de primavara si am postat ce am mai lucrat celalalt topic de la
Zile speciale.
O duminica placuta!
Replica: O by Maria Nistor (4918 mesaje), la 11-10-2008 sa fie dificil sa fie gata saptamana viitoare. Este si Cuvioasa Parascheva, marti si inca este de lucrat la el. Sper ca in doua saptamani sa fie gata ca a venit toamna.
Replica: Am uitat imaginea by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 11-10-2008 Replica: Maria, by Silvia Agache (137 mesaje), la 11-10-2008 ce repede ti-ai machiat Printesa!
Este un goblen deosebit de incitant si vorbele voastre amuzante despre el, m-au facut sa ma simt partasa la Provocare.
Tot succesul din lume, la toate.
Pupici!
Replica: Felicitari pentru machiaj, Maria! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 11-10-2008 Un machiaj atat de complicat de ieri pana azi, se vede ca esti profesionista, esti " make-up artist".
Spor la lucru in continuare!
Replica: Pentru by tanasa clementina (293 mesaje), la 11-10-2008 toate gargaritele prinse in provocare - le urez sa aiba spor pe mai departe.
Replica: Si de data asta spun pas. by Raluca Popa (840 mesaje), la 12-10-2008 Ieri nu am cusut deloc, si in urmatoarea saptamana nu stiu cat timp voi avea. Vorba Mariei, marti este sarbatoare mare, iar miercuri plecam in Romania, pentru cateva zile. Sper sa ma intorc cu forte proaspete si sa termin cat mai repede Printesa. Abia astept s-o vad inramata.
Felicitari, Mariei si Rodicai, pentru rapiditate.
Gabriela, nu te necaji, adevarata provocare este sa cosi Printesa.
Mult spor in continuare, tuturor si o duminica placuta!
Replica: Asa este, by olteanu rodica (715 mesaje), la 12-10-2008 cum spune Maria. Marti este sarbatoare si nu este dupa noi. Va fi gata dupa cum vrea Dumnezeu. Daca suntem sanatoase si nu intervin si alte lucruri speram sa fie gata cat de curand.
O duminica placuta tuturor.
Replica: Provocarea by Maria Nistor (4918 mesaje), la 12-10-2008 este a lucra un model, asa de mare in primul rand. Nu am lucrat pana acum un model asa de mare. Cu siguranta ma mai rataceam si eu in timpul lucrului la Printesa daca nu era sa am compania voastra.
Va multumesc din nou pentru companie!
Replica: Gabriela, by tanasa clementina (293 mesaje), la 12-10-2008 nu fi suparata. Va aparea si acea zi in care vei spune ca l-ai terminat. Este un goblen mare, trebuie rabdare si nu in ultimul rand, timp. Maria, cat adevar ai spus, compania "colegelor" provocate au fost si ca un suport moral pentru noi, chiar daca cateodata ne mai ratacim. Eu consider ca suntem o adevarata famile si nu o "familie de gobleniste", bine inchegata care se ajuta reciproc.
Replica: Iata si Printesa mea by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 12-10-2008 Replica: Iata si Printesa mea by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 12-10-2008 Ea este pregatita, dar printul nu stiu ce-i cu el ca ajunge cam greu la ea. A venit toamna si mai facem si altceva, dar sunt sigura ca in urmatoarele saptamani va ajunge si printul.
De fapt, eu stiu ce patesc mereu cu goblenul. Cand se apropie de sfarsit imi pare rau si incetinesc ritmul, nu stiu, parca nu m-as desparti de el .
Este singura preocupare, daca o pot numi asa, pe care nu ma grabesc sa o duc la final.
Replica: Felicitari tuturor gargaritelor inscrise in provocare by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 12-10-2008 pentru efortul depus!
Replica: A aparut Printesa by Petroi Ana-Maria (1228 mesaje), la 12-10-2008 Gabriela, ma bucur ca ai inceput sa cosi si tu Printesa si pentru acest lucru nu trebuie sa iti fie rusine, iti urez sa ai cat mai mult spor.
Maria si Emilia, m-ati lasat fara cuvinte, chipul printesei s-a aratat si este superb; va urez la fel de mult spor si astept finalul.
Felicitari tuturor gargaritelor si sa aveti spor cum are Maria si Emilia.
P.S. Mai tarziu va arat si ce am mai lucrat la goblenul meu.
Replica: Gabriela, by Stefanescu Elena (2589 mesaje), la 12-10-2008 Pitic da un pupic, sa ai spor la goblenat. Voua, tuturor va doresc o duminica frumoasa si o saptamana cu mult spor la goblenat.
Replica: Calaretiul meu, by Petroi Ana-Maria (1228 mesaje), la 12-10-2008 din pacate nu are cap, deocamdata...
Replica: Si o imagine mai apropiata by Petroi Ana-Maria (1228 mesaje), la 12-10-2008 Replica: Ana, by Racovita Adriana (3955 mesaje), la 12-10-2008 ai inaintat binisor. Sa ai spor si saptamana aceasta!
Cred ca saptamana ce urmeaza o sa fie plina de surprize, pardon... de Printese!
Replica: Dar ce spor ai avut la Printesa Ana! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 12-10-2008 Vorba Adrianei, va fi plin de Printese pe aici. Grabiti-va cu ceilalti cavaleri ca este pericol sa le rapeasca cineva la cat sunt de frumoase.
Replica: Ana-Maria, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 12-10-2008
imi place mult cum lucrezi Printesa. Astept sa vad cum o sa continui.
Sa ai spor din plin!
Replica: Printesa desertului - fata by olteanu rodica (715 mesaje), la 13-10-2008
Replica: Este prima data by olteanu rodica (715 mesaje), la 13-10-2008 cand pozez spatele unui goblen. Nu stiu cum veti reactiona, dar sper sa nu va dezamagesc. Nu am avut somn nici eu si nici printesa. Am vazut ce ati lucrat Maria, Emilia, Ana-Maria, Gabriela, Nicoleta, Raluca. Ma simteam datoare sa va arat si eu ce am lucrat. Ma bucur enorm ca am cu cine sa impartasesc pasiunea mea pe care nu oricine o intelege. O dimineata frumoasa tuturor gargarelelor.
Printesa desertului -spate.
Replica: Rodica, by Cozea Rodica-Maria (600 mesaje), la 13-10-2008 nu ai de ce sa ai emotii pentru ca si pe spatele modelului, "Printesa" arata minunat. De fata ce sa mai spun, ca nu am cuvinte.
Mai ai putin si iti doresc mult spor si aripi la ac.
Replica: Sunt de acord cu Rodimar! by Racovita Adriana (3955 mesaje), la 13-10-2008 Spatele a iesit foarte bine. Iar Printesa este minunata. Sa ai spor saptamana aceasta.
Replica: Felicitari Rodica, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-10-2008 ai inaintat destul de mult la Printesa se vede ca nu prea ai avut somn nici tu si nici printesa. Este foarte frumos si mai ai foarte putin de lucrat.
Vorba fetelor, cum o vrea Dumnezeu, dar eu cred ca saptamana aceasta terminati de lucrat Printesa.
Ana-Maria formidabil stilul tau de lucru, vad ca si tu ai inaintat destul de mult.
Replica: Adriana si Roxana, by olteanu rodica (715 mesaje), la 13-10-2008 sunteti doua tinerele tare frumusele si intotdeauna aveti cuvinte frumoase de apreciere la adresa tuturor. Eu una ma simt foarte bine si onorata in compania voastra. Dupa cum spune Maria-Gargarita-Venus, dupa cum am descoperit, va multumesc pentru compania voastra.
Multi pupici, spor la lucru si o saptamana frumoasa.
Replica: Rodimar, by olteanu rodica (715 mesaje), la 13-10-2008 si tie multi pupici de la tiza ta.
Replica: Rodica, by tanasa clementina (293 mesaje), la 13-10-2008 ti-ai facut emoti degeaba: atat fata cat si dosul arata impecabil.
Speram pe saptamana aceasta sa ne surprinzi cu printesa.
Replica: Rodica, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 13-10-2008 nu ma surprinde spatele perfect, - la cate goblene lucrate ai... felicitari !
Imi place mult continuarea Printesei.
Sa ai spor din plin!
Replica: Felicitari, Rodica. by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 13-10-2008 Degeaba ai avut emotii, totul ti-a iesit ca la carte. Felictari! Fata este minunata. Acusica este gata de inramat! Spatele? Perfect!
Replica: Multumesc, by olteanu rodica (715 mesaje), la 13-10-2008 toate sunteti dragute si meritati felicitari pentru modul in care tratati fiecare `pasionata` pe acest forum. Totul este usor de realizat cu voi alaturi.
Aripioare la ace, tuturor.
Replica: Felicitari, by Petroi Ana-Maria (1228 mesaje), la 13-10-2008 tuturor gargaritelor!
Am observat ca la mine nuantele de albastru sunt diferite de cele ale Rodicai si ale Mariei, si nu numai albastru si celelalte culori difera.
Sa aveti aripiare la ac.
Rodica, printesa ta este superba atat pe fata cat si pe spate. Felicitari!
Replica: Ana, by Stefanescu Elena (2590 mesaje), la 13-10-2008 si eu am obseravat inca de la prima postare a ta, dar m-am gandit ca este de vina aparatul sau ora la care ai facut poza.
Rodica si Maria aveti un spor nemaivazut.
O seara frumoasa.
Replica: Revenim la diferenta de culori. by Raluca Popa (840 mesaje), la 14-10-2008 Si eu am observat mici diferente si am crezut ca se datoreaza aparatului. Ieri, analizandu-l pe Mutulica, am descoperit un alineat "cheie" pe pagina cu Instructiuni de lucru, in partea de jos:
"Produsul este realizat in serie mica, cu variatii de culoare de la un model la altul cu scopul de a asigura unicitatea. Fotografia color..."
Monica, daca treci pe aici, poti sa ne dezvalui misterul?
P.S. Sunt super multumita de rama mea cea noua. Se coase bine, chiar si in pat, panza este bine intinsa si nu mai este nevoie de pioneze (mie imi mai cadea cate una, pericol pentru Eliza).
Replica: Misterul by Cristi Varas (57 mesaje), la 14-10-2008 poate fi descoperit, daca postati, fotografiat pe o coala alba de hartie, cartoanele asezate la fel.
Cand s-a lucrat palaria cu gargarite (imi cer scuze ca nu imi amintesc numele goblenului), a mai existat o polemica referitoare la culori.
Replica: Ana-Maria, by olteanu rodica (715 mesaje), la 15-10-2008 ca sa-ti faci o idee privind diferenta iti postez setul meu de ate.
Spor la lucru.
Replica: Uite si setul meu de ate by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 15-10-2008 Replica: Sunt diferente de culori,by Popescu Ioana (459 mesaje), la 15-10-2008 Dupa ce am terminat "Noapte de iarna" am mai primit unul. Amandoua sunt de la TTT, dar achizitionate la o diferenta de timp de 4 ani. Vad ca la cel nou nu mai exista culoarea neagra care s-a transformat in maron inchis, iar celelalte culori sunt mult mai puternice ca nuanta. Cred ca ar iesi mai frumos acum decat primul, dar mie imi place mult si acela.
Replica: Gargaritelor, by Stefanescu Elena (2590 mesaje), la 15-10-2008 parerea mea este ca totusi este bine daca difera un pic culorile, adica unele sunt mai inchise si altele mai deschise pentru ca asa difera un goblen de altul chiar daca este acelasi model. Asa cum fiecare are modul ei de lucru, asa si fiecare goblen va diferi unul de altul, unul cu culori mai inchise, altul cu culori mai deschise. Oricum toate sunt frumoase. Sper ca nu am suparat pe nimeni spunandu-mi parerea.
Spor la goblenat si o zi frumoasa.
Replica: Fetelor, by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 15-10-2008 nici mie nu mi se pare grav ca difera culorile.
Replica: Din punctul meu de vedere cred ca diferenta de culori by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 15-10-2008 ne demonstreaza inca odata ca cei de la TTT sunt profesionisti prin faptul ca asigura originalitate fiecarui goblen. Mie imi place acest lucru.
Nu ne mai arata nimeni cat a mai lucrat? Poate pe seara?
Pupici si spor la lucru!
Replica: Doamne, by Fanica Fina (81 mesaje), la 15-10-2008 ce harnicute mai sunteti! M-ati uluit cu pasiunea voastra. Va citesc in fiecare dimineata aventurile din desert (de la servici), dar numai acum am avut timp sa va scriu ca sa va felicit si sa va urez ace fermecate, evident, cu aripi, la goblenat.
Replica: Printesa desertului by Maria Nistor (4919 mesaje), la 15-10-2008 Eu cred ca nuantele sunt la fel.
Va pot spune doar ca stau la soare cu Printesa.
Replica: Ne mai aratati si noua ce ati lucrat? by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 16-10-2008 Spor la lucru!
Replica: Sa by Popescu Crina (160 mesaje), la 16-10-2008 aveti spor.
Replica: Eu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 16-10-2008 va dau perechea acestui model.
Replica: Ce mai fac printesele? by Stefanescu Elena (2590 mesaje), la 16-10-2008 Nu le-am mai vazut de mult. Sa aveti spor si de aici de la mare va trimit un pupic la fiecare.
Replica: Printesa desertului by Maria Nistor (4919 mesaje), la 16-10-2008
Replica: Wow, ce frumoasa e! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 16-10-2008 Hai ca mai ai foarte putin. Iti trimit eu putin praf magic.
Felicitari! Este o lucrare remarcabila si care sunt sigura ca o sa ocupe loc de cinste in colectia ta.
Felicitari!
Replica: Ei, bine, by Stefanescu Elena (2590 mesaje), la 16-10-2008 Printesa este pe ultima suta de metri, - cred ca in doua zile o vom admira la colectie. Nu-i asa Maria? Printesa este o frumoasa ce ne incanta ochii.
Felicitari.
Replica: Eu va arat sambata, by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 16-10-2008 pentru ca de obicei la sfarsitul saptamanii am mai mult spor.
Pana atunci cred ca Maria ne va arata Printesa in toata frumusetea ei.
Replica: Minunata! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 16-10-2008 Abia astept sa o vad la colectie Maria. Este o splendoare de goblen. Si tu ai avut un spor fantastic. Sper sa ai acelasi spor si in continuare.
Replica: Felicitari, Maria! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 16-10-2008 Felicitari si celorlate gargarite, toate ati lucrat intr-un ritm dracesc.
Aveti nevoie de putina destindere, drept pentru care va arat cum se distreaza o printesa, la mare.
Replica: Am uitat poza! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 16-10-2008
Replica: Printesa desertului by Maria Nistor (4919 mesaje), la 16-10-2008 O baie in mare ar fi la fix.
Replica: Superba, by Silvia Agache (137 mesaje), la 16-10-2008
Maria!
La ce s-o fi gandind printesa? Are niste ochi in care nu pot citi multe. Voi aveti vreo idee?
Pupici si spor la schimbat vitezele la ac!
Replica: Felicitari, Maria! by Petroi Ana-Maria (1228 mesaje), la 16-10-2008
Printesa este superba, are niste ochi foarte expresivi.
Sa ai motoras la ac!
Replica: Felicitari, Maria, by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 16-10-2008 mare rapiditate si dexteritate ai avut la coasere. A iesit superba printesa ta.
Ana-Maria, felicitari si tu ai inaintat grozav! Frumos se contureaza. Asteptam urmatoarea culoare.
Replica: Hai. Maria, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 17-10-2008 mai asteptam inca un episod.
Replica: Printesa desertului by Maria Nistor (4919 mesaje), la 17-10-2008 Un nou episod.
Va multumesc pentru incurajari si aprecieri.
Replica: Spate by Maria Nistor (4919 mesaje), la 17-10-2008 Replica: Ma bagati in belele, by Popescu Ioana (459 mesaje), la 17-10-2008
In fiecare dimineata cand ajung la servici pornesc calculatorul si, pana nu-mi beau cafeaua, intru pe forum sa vad in ce stadiu mai este P
rintesa,
Voiosul,
Goana cailor,
Fetita... etc. Tot pandesc usa sa surprind din timp daca apare cineva si sa am timp sa-mi inchid monitorul la nevoie. Fiind tot la panda, am ajuns sa disting cele mai fine zgomote. Imi tot promit ca doar citesc si ies, dar nu ma abtin sa si scriu cate ceva. Poate o patesc intr-o zi, - seful meu nu este
de treaba. Dar astazi a trebuit sa va scriu la "divertisment" ce a facut pisica mea (ca este de groaza!), ieri a trebuit sa scriu altceva... si tot asa pana mi s-o infunda. Si cum ziceam, ma bagati in belele! Dar eu va pup inca odata si va felicit pe toate cele care reusiti sa faceti seriale cu modelul in lucru.
Replica: Printesa desertului by olteanu rodica (715 mesaje), la 17-10-2008 Replica: A sosit Printesa by olteanu rodica (715 mesaje), la 17-10-2008 A facut cale lunga din desert pana in Oltenia, la Slatina. Astept si printesele voastre sa facem impreuna o hora olteneasca.
Spor la goblenat, sa umplem topicul de printese.
Replica: Felicitari! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 17-10-2008 Am onoarea sa fiu prima care te felicita si care vede printesa terminata. Este superba!
Felicitari inca odata si pupici!
Replica: Multumesc, Roxana by olteanu rodica (715 mesaje), la 17-10-2008 si pentru topicul cu fetita mea si nepotelul.
Sa-ti traiasca printesa si sa te ajute la goblen ca ii sta bine cu el in fata.
Pupici
Replica: Felicitari, Rodica! by Maria Nistor (4919 mesaje), la 17-10-2008 Imi place finalul.
Replica: Felicitari, felicitari! by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 17-10-2008 Bravo, Rodica! Bravo, Maria! Printesa mea mai asteapta vreo doua, trei saptamani, cam asa am apreciat eu ca voi putea sa o termin.
Oricum, Maria, Rodica, Tereza, - sunteti, nu lucratoare de goblen, ci super lucratoare.
Meritati cu prisosinta un cos cu flori.
Replica: Si ea ar putea fi o printesa misterioasa by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 17-10-2008
Replica: Rodica, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 17-10-2008 ai o Printesa pe cinste. Felicitari pentru frumusetea de goblen si pentru viteza pe care ai avut-o. Nu mai este mult si sigur vor putea face o hora Printesele. Presimt ca si a Mariei va fi la colectie pana maine seara. Sunteti intr-adevar niste profesioniste si meritati toata admiratia noastra.
Replica: Absolut fantastic! by blaj maria alexandra (10 mesaje), la 17-10-2008 Imi place la nebunie printesa. Imi pare rau ca nu am stiut de existenta acestui forum de mai mult timp. Foarte frumos. Felicitari tuturor gargaritelor.
Replica: Felicitari, Rodica!,by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 17-10-2008
Ochii printesei sunt razboinici, aprigi, triumfatori.
Replica: Dragi gargarite, by olteanu rodica (715 mesaje), la 18-10-2008 multumesc tuturor pentru felicitari. M-ati felicitat atat si nu mi-ati dat si mie un nume acolo. Ce fac nasicile de pe acest forum?
Astept propuneri si nu fac mofturi. Va multumesc anticipat.
In rest, spor la lucru in continuare si sper ca dorinta mea nu a deranjat pe nimeni.
Mai jos, ca sa va faceti o idee: aceasta sunt eu.
Replica: Rodica, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 18-10-2008 solicitarea ta este bine intemeiata. Eu n-am botezat pe nimeni si-as indrazni sa-ti spun
Rodica-Gargarita-Evalvioasa! Dar poate nasele veterane vor veni cu altceva, iar tu ai sa alegi.
Replica: Eu by Alice Popa (227 mesaje), la 18-10-2008 nu am nasit pe nimeni. Laura, Lucia, Doruletz, uneori Bica erau cele mai inspirate in a nasi. Dar propun,
Gargarita-Ochi-Frumosi. Ai ochi profunzi ce transmit caldura, ai un suflet deosebit de frumos (am citit ce ai scris in celalate topice), ai un dar al comunicarii ce induce la nevoia de a a-ti raspunde, ai un fel ce pe mine m-a atras catre tine. Sunt incantata ca sunt alaturi de tine, in aceasta gradina a gargaritelor.
Pupici.
P.S. Minerva, tu nu esti veterana? Ma indoiesc!
Replica: Rodica, by Maria Nistor (4919 mesaje), la 18-10-2008 Ce zici de
Gargarita-Surpriza?
Replica: Rodica, by Popescu Ioana (459 mesaje), la 18-10-2008 chiar esti o surpriza! Las veteranele sa te boteze, eu vreau doar sa te felicit si sa-ti spun ca ai maini de aur. Ti-am vazut tezaurul in poza pe care-ai postat-o ultima data.
Cu drag, Ioana.
Replica: Alice,multumesc! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 18-10-2008
Replica: Rodica, by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 18-10-2008 eu as opta pentru
Gargarita Surpriza pentru ca pe mine una, m-ai uimit cu viteza ta de lucru. Ramane sa alegi, gradina gargaritelor este plina de nume frumoase.
Replica: Printesa mea, in fotografia de sambata by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 18-10-2008 Replica: Rodica, by Stefanescu Elena (2590 mesaje), la 18-10-2008 ma bucur sa te cunosc. Tare frumoasa printesica ta. Sa ai in continuare acelasi spor si daca esti buna imi dai si mie putin din elanul tau?
Pupici dulci.
O seara frumoasa, tuturor gargaritelor.
Replica: Emilia, by Maria Nistor (4919 mesaje), la 18-10-2008 ma bucur sa vad ca a aparut si cavalerul tau.
Sa ai spor din plin si saptamana care urmeaza.
Replica: Felicitari, Rodica! by Petroi Ana-Maria (1228 mesaje), la 18-10-2008 Ma bucur ca printesa noastra s-a aratat, a iesit minunata, sincere felicitari.
Te pup si te imbratisez.
Replica: Printesa desertului by Maria Nistor (4919 mesaje), la 18-10-2008 Ultimul episod
Replica: Ati fost by Racovita Adriana (3955 mesaje), la 18-10-2008
harnicute! Am intrat pe forum sa va citesc doar (abia am ajuns de la tara, nici in dus nu am facut, dar trebuia sa vad ce ati facut in patru zile!) si nu m-am putut abtine sa nu va felicit.
Rodica, esti fenomenala! Sa iti "traiasca" Printesa ca tare frumoasa mai este! Abia astept sa o vad si inramata.
Maria, cred ca ai terminat-o si tu. Rapida ca de obicei!
Emilia, sa te ajute Dumnezeu sa o termini cand ti-ai propus.
Toate gargaritele care ati fost in provocare sunteti castigatoare. In acest topic ne-ati adunat pe toate sa va admiram frumusetea de goblen.
O seara buna si pupici pentru fiecare.
Replica: Maria, by Racovita Adriana (3955 mesaje), la 18-10-2008 am postat in acelasi timp.
Ai o Printesa frumoasa. Am spus eu ca esti rapida! Te pup si sincere felicitari!
Replica: Sunteti by Stefania Crudu (171 mesaje), la 18-10-2008
fantastice! Nici nu stiu pe cine sa felicit prima asa, ca va adun pe toate ca-ntr-un buchet de flori si va urez sa aveti acelasi spor si sa ne bucurati in continuare.
Adriana, gata porumbul?
Replica: Si by tanasa clementina (293 mesaje), la 18-10-2008 din partea mea, toata admiratia si toate felicitarile pentru Rodica si Maria care au incheiat o frumoasa competitie. Nimic insa nu-i pierdut nici pentru restul gargaritelor. V-a veni si ziua in care se vor mandri si ele cu frumoasa printesa.