Acum este 20 Apr 2026, 14:56

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: S.O.S. Diagrama Amurg pe Nil
MesajScris: 24 Iul 2009, 12:34 
Neconectat

Nume forum:1
Replica: S.O.S. Diagrama Amurg pe Nil by Zircu Vali (193 mesaje), la 12-02-2008

Replica: Am pierdut o diagrama, by Diana Liliana Hittu (2 mesaje), la 11-02-2008

Am achizitionat acum 2 ani in urma, cred de la Rogoblen Focsani modelul Amurg pe Nil. Din pacate, am pierdut una din planse si din aceasta cauza nu pot sa termin modelul.
Am trimis un mail la firma, dar mi-au cerut sa le spun cand a fost facuta comanda ca sa-mi trimita diagramele, - acest lucru nu-l mai stiu. Ma poate ajuta cineva sa obtin o copie dupa diagrama pe care am pierdut-o, contra cost bineinteles. Multumesc.

Replica: Da, by Zircu Vali (193 mesaje), la 12-02-2008

nici macar pe ce nume ai facut comanda, nu stii, Diana? Cei de la Rogoblen nu sunt atat de stricti. Esti sigura ca ai modelul de la Rogoblen? Te intreb pentru ca tu spui cred.
Eu nu pastrez diagramele: le dau impreuna cu atele ce raman, prietenelor mele si ele, tot asa mai departe. Nu prea cred ca diagramele mele mai sunt citibile la ora aceasta. Am lucrat Amurgul acum vreo 12 ani. Ai grija ca daca kitul nu-i de la Rogoblen, nu se potrivesc semnele. Pe celalalte schite ce scrie? Scrie Top Terra Trade undeva?
Bun venit pe forumul nostru!

Replica: Multumesc de bun venit. by Diana Liliana Hittu (2 mesaje), la 13-02-2008

Da pe restul de diagrame scrie Top Terra Trade, eu numai de aici am cumparat goblenuri. Iar comanda a fost facuta ori pe numele actualului sot ori al meu.
P.S. Multumesc de bun venit.

Replica: Pai, ce by Olivia Parvu (87 mesaje), la 13-02-2008

mai astepti. Ia contul de mail de la Contact si scrie-le! Pe mine m-au intrebat doar pe ce nume am facut comanda, nu in ce perioada. M-am balbait ca eu am facut pe numele rudelor, prietenelor si tarziu pe al meu pentru ca tot am stat prin gazda. Pana la urma m-au gasit in baza de date. Asa am aflat si eu cand am cumparat setul. Sa nu razi! In 1994! Iar eu le-am cerut diagrama anul trecut!
Un bun venit si din partea mea!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: