Pasarelele merg in Rai? by Admin TTT (4020 mesaje), la 15-02-2007 Capritza, cinteza noastra australiana a ales sa-si trimita sufletelul la cer, din palma mea, ieri, de Ziua Indragostitilor. A dus cu ea si cantul ei de iubire.
Replica: Pasarelele merg sigur in Rai. by angela draganoiu (447 mesaje), la 15-02-2007 Imi pare rau pentru pierderea dvs., dar sa stiti ca uneori Doamne-Doamne are nevoie si el de cintecul acestor sufletele mici nevinovate si le cheama la el. Odihneasca-se in pace!
Replica: Imi pare tare rau, by cucos catalina (1635 mesaje), la 15-02-2007 shtiu ce inseamna sa pierzi o pasarica draga, dar ieri a fost amurgul ei. Toate vietzuitoarele au ceva in comun cu noi, oamenii: nu vor cunoashte clipa rasaritului shi nici cea a apusului.
Replica: Oare, pasarele stiu ca noi le iubim? by Admin TTT (4020 mesaje), la 15-02-2007 Replica: Da! by cucos catalina (1635 mesaje), la 16-02-2007 Asha cum un caine vine dand din coada la omul ce se uita frumos la el, asha o pasarica vine spre omul ce-i intinde o firimitura de paine shi-i vorbeshte frumos. Pana shi plantele te "rasplatesc" dupa modul in care le ingrijeshti. Obishnuiesc sa-mi alint florile din casa shi pe zi ce trece sunt tot mai verzi; am facut perushii - pe care i-am avut la parintzi - sa dea pup, sa bea ciorba din lingura mea shi sa spuna "cit", daca era zgomot mare. Asha am intzeles ca nu eshti niciodata singur.
Replica: Multumesc Catalina. by Admin TTT (4020 mesaje), la 16-02-2007 Cred ca o sa propun sa ti se acorde un premiu pentru cat de des am vazut scris,
Multumesc Catalina pe acest forum.
Replica: Cu mult drag, Monica. by cucos catalina (1635 mesaje), la 17-02-2007 Presupun ca ai ingropat Capritza. Doar doi dintre perushii crescutzi la parintzii mei, au murit; ceilaltzi au zburat shi nu i-am prins niciodata. Dar pe cei doi mortzi, ii avem shi acum in recipiente transparente in formol. Nu am putut sa ne despartzim fizic de ei.
Replica: Asa cum ai spus, by Admin TTT (4020 mesaje), la 19-02-2007 in pamant, la adancime ca sa nu o gaseasca o pisica mai insistenta.
Replica: Dar by Doi na (598 mesaje), la 31-05-2008 inainte de a ajunge in Rai, ne bucura pe noi.
Replica: Flamingo, by Serban Birtalan (348 mesaje), la 31-05-2008
Replica: O inima perfecta by Zoica Maniu (230 mesaje), la 08-07-2008
Replica: Si by Doi na (598 mesaje), la 10-07-2008 o pozitie mai putin corecta.