|
Acum este 05 Aug 2026, 04:18
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: S.O.S. pentru o iubitoare de animale Scris: 24 Feb 2011, 14:19 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
Interesant anunt, asta daca pot sa zic asa, doar interesant. Jos palaria pentru asa o femeie. Eu sunt din botosani, dar cel mai probabil nu am avut ocazia sa intalnesc asa o doamna dispusa sa ajute atat de multe animale. Sper sa reusesc zilele acestea sa iau legatura cu dansa sa vad daca o pot ajuta cu ceva.
P.S. Asa de multe animale nici la adapost nu cred ca sunt la noi in oras, dar o singura persoana sa le ingrijeasca mi se pare uimitor.
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patruleasa Jeni
|
Subiectul mesajului: Re: S.O.S. pentru o iubitoare de animale Scris: 24 Feb 2011, 15:08 |
|
|
|
Lora, sa stii ca este de admirat o astfel de persoana. Oare nu ai o relatie la un restaurant? Eu asa am reusit sa ajut o familie iubitoare de animale ce gazduieste si caini si pisici. Cunosc patronul unui restaurant si acesta imi opreste intr-un container mic (un butoias), resturile.
_________________ Jeni - Gargarita dintre Astre
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|