|
Acum este 05 Aug 2026, 21:52
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 9 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: Trei bichoni havanezi Scris: 07 Mar 2012, 16:23 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
Nu vreau sa va suparati pe mine, dar parerea mea este ca este prea mult sa ceri 250 ron pentru un pui de catel. Cred ca vrea sa faca ceva bani. Eu sunt patita cu un catel pe care l-am cumparat si vroia 100 euro, doar ce cheltuise cu tratamentul lui si ca na, asa se da bani. Am constatat cu stupoare ca de fapt catelul era doar alb si mic, nici pe departe bichon si ca nu avea nici un tratament facut. Mai mult, sub una dintre urechiuse avea raie - nu avea blanita era carne vie. A trebuit sa mai cheltui mult sa fac catelul bine. De atunci mi-am promis ca fie adopt unul de la cineva care nu a fost constient sa isi sterilizeze catelul si acum are pui, fie cumpar ceva cu pedigree, care are acte si proprietarul poate fi tras cumva la raspundere.
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
Ultima oara modificat de Admin pe 07 Mar 2012, 16:32, modificat 1 data in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 9 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|