Acum este 16 Apr 2026, 02:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 45  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Serial cu pisici
MesajScris: 15 Iul 2010, 19:47 
Neconectat

Nume forum:1
Miaunica mea cu puiutul ei mic, Ricky.

Caldura mare, mon cher...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iul 2010, 12:42 
Neconectat

Cateva din fostele noastre pisici:

Momentan nu mai avem pisici. Avem in schimb un acvariu mare si foarte frumos.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iul 2010, 21:03 
Neconectat

Foarte frumoasa imaginea. Ca sa dovedeasca inca o data ca animalele sunt de multe ori mai bune ca oamenii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iul 2010, 21:06 
Neconectat

Olivia, de ce spui fostele? Nu le mai ai pe toate? Si ce conditii bune le ofereai! Nu ca ale mele, pe afara. Dragute foc sunt pisicutele tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iul 2010, 21:28 
Neconectat

Marcela, cele din poza au fost ultimele pe care le-am avut. Cand stateam cu parintii (la casa) aveam multe pisici (majoritatea negre) care stateau ca si la tine, afara. Pe unele le mai primeam iarna in hol. Adica asa, cate un motanel care era mai special. Cand vorbesc asa la plural se intelege ca am avut casa plina de pisici. Am avut multe, dar pe rand, cate una-doua odata. Motanei toti. Si mai veneau cu picioarele zgariate sau rupte. Le ingrjeam. Doi dintre ei (cei care au fost primiti si in casa) au murit dupa indelungi tratamente. Doctorul nu a stiut sa puna un diagnostic bun si, unul din ei cel putin, sunt convinsa ca a murit cu zile. L-am tinut in casa si cate nu i-am facut dar l-am gasit intr-o dimineata mort. Mi-a parut foarte rau de el. Era foarte mare (nu gras) si nu se apropia nici un alt motan de curte.Iii batea pe toti, in schimb el era un alintat si jumatate. Numai sa-l mangai tot timpul.
Pe cei din imagini i-am dat (cei mici). Cel negru a plecat la un moment dat si nu s-a mai intors. Apoi m-am mutat la bloc cu logodnicul meu si nu am mai avut pisici. Dar avem un acvariu mare:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iul 2010, 21:55 
Neconectat

Doi na scrie:
Banuiesc ca acesti ursuleti ce se apropie de oameni sa le ceara apa sunt intr-o rezervatie. Altfel, nu inteleg de ce au atata incredere in oameni. Stiu ca in unele zone ale globului sunt protejati prin lege pentru ca sunt pe cale de disparitie.

Doi na, in unele zone ale globului si oamenii sunt altfel. Au educatia necesara si tin la natura. In Australia, de exemplu, unde traiesc acest micuti draguti, exista un adevarat cult pentru protejarea biodiversitatii. La noi, ne luptam cu morile de vant. Picnicurile de 1 mai tot vor lasa in urma mormane de gunoaie in paduri, copacii tot vor fi taiati fara discernamant sau pentru a mai construi niste vile hidoase, caii tot vor fi batuti pana mor in strada, cateii tot vor fi omorati cu cuie in mancare. In alte tari animalele si natura in general sunt intr-adevar protejate si respectate pentru ca si oamenii au alta mentalitate. Noi intai dam si dupa aia gandim... daca mai gandim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iul 2010, 22:07 
Neconectat

Olivia, imi pare rau ca ti-am rascolit amintiri triste.
Doina, vara le tin afara pe pisicute, dar iarna nici nu avem loc in pat de ele. Nu mi s-a intamplat din fericire sa mi se imbolnaveasca ca nu as stii ce sa ma fac pentru ca aici in comuna nu avem medic veterinar.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 45  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: