Acum este 16 Apr 2026, 02:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 510 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 51  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Prietenii nostri de suflet
MesajScris: 12 Iun 2011, 09:35 
Neconectat

Nume forum:1
Sigur ca da, draga Mireille. Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Iun 2011, 18:54 
Neconectat

Draga Doina cel mai rau este ca fura de toate. L-am prins ieri ca dezgropa ridichiile ca sa manance.
De celalalt imi pare chiar rau, dar mai mult tin la pui si gaini. Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Iun 2011, 17:40 
Neconectat

Nu, draga Doina. Ii place sa vaneze porumbei. Ar manca el si pui sau boboci, dar sunt inchisi, din pacate. Parca nu i-as da de mancare. Sau poate este satul de crochete. Ma gandesc ca face asa ca sa iasa in evidenta. Ma enerveaza cand ma linge. Iar cand vreau sa ma joc cu el face pipi ca un prostanac. Nu stiu daca este normal. Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Iun 2011, 22:07 
Neconectat

Dragele mele, am si eu cativa prieteni de suflet si o tragica intamplare in acelasi timp.
Vi-o prezint pe Papi. Este un bichon de 4 anisori si daca ma intrebati de ce o cheama Papi este foarte simplu: initial am crezut ca e baiat pana cand a ramas insarcinata cu un maidanez ce a intrat in curtea noastra neinvitat. Nu avusesem eu mare experienta cu animalele de casa pentru ca mama nu suporta animalele in casa. Sexul saracului catel pentru mine era o mare noutate. Am avut o mare surpriza, dar sunt super incantata pana la urma de feminitatea ei si o iubim la nebunie.

Papi:

Ei bine, micutii din colivie sunt 2 canari (pereche). Aici vine povestea tragica.
Fotografia aceasta am facut-o ieri de dimineata. Cu aceste doua minunate pasarele m-am pomenit un cadou fortat din partea unei cunostinte. De bine ce i-am ignorat cateva luni pentru ca persoana de la care i-am primit mai mult mi i-a bagat pe gat si nici nu-mi este prea draga, ca sa zic asa, ieri ma apucase dragul de ei.
Le-am facut curat, am inceput sa ma interesez cum si cu ce se hranesc etc.
Si am aflat ca trebuie lasati afara chiar si noaptea.
Si i-am lasat si a doua zi de dimineata o pisica mi i-a mancat pe amandoi. Nu va spun ce am plans dupa ei pentru ca exact astazi vroiam sa ii agat foarte sus. Pisica a daramat colivia de pe masa si unul l-a mancat si altul a scapat. De mentionat este ca stau la casa in Bucuresti si nu am vazut pisica pana ieri.
Nefericita intamplare! Atat eu cat si mama avusesem asa o premonitie. Dar deh, cati isi asculta instinctul?

Mai am si pestisori intr-un acvariu, dar pentru ca trebuie sa le fac curat in tot acvariul si sa inlocuiesc tot prefer sa nu va postez fotografii momentan.

Si mai este Jaque. De asta sunt sigura ca este baiat. Hi, hi!
Nu va uitati la el ca aici este doar un pui. In momentul de fata este cat un om in patru labe de mare, daca nu chiar mai mult. Este un metis de ciobanesc carpatin. L-am tinut la mine in curte initial numai ca este absolut imens si face foarte multa mizerie. Acum pazeste un teren al parintilor mei langa Bucuresti si vaneaza iepuri. Stati linistite, nu este singurel. Are companie si umana si animala. Hi, hi!

Sper sa va placa animalutele mele. Papi este sufletelul meu. Este un animal extraordinar de posesiv, de haios, de neastamparat, este activ si isi iubeste stapanii la nebunie. Il recomand ca si rasa pentru copii. Vecinii mei au 2 copii mici, iar Papi este fascinata de ei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iun 2011, 22:11 
Neconectat

Draga Tinuta sa-ti traiasca bebeii!
Papi vad ca este nebun tare. Nastere usoara fetitei! Abia astept fotografii cu puiutii. N-am tinut pana acum canari, dar fotografia ta parca este o invitatie.

Boboc de gasca:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2011, 02:04 
Neconectat

Ovidia draga, povestea cu puiutii de catel a fost acum 2 ani. Pe vremea aceea nu aveam curtea imprejmuita. Stau in Bucuresti intr-un cartier cu case si nu a fost nevoie pana la acel moment. Pentru ca nu aveam gard am decis sa ii scot puii si sa o sterilizez pentru ca nu aveam garantia ca nu se va mai intampla iar. Pe langa asta, initial am dorit sa tin cateii numai ca masculul cu care s-a imperecheat era de talie medie spre mare si puii erau prea mari. In felul asta riscam sa o pierd pe ea la fatare. Asa ca am ales viata si sanatatea ei in locul celor mici.
Mi-a parut tare rau pentru ca eu chiar am vrut sa o las sa fete macar o data, dar cu un caine de aceeasi rasa.

Cat despre canari, sunt foarte simpatici si canta toata ziua. Pentru unii nu sunt la fel de interesanti ca papagalii, dar odata ce apuci sa ii intelegi sunt pasari foarte frumoase si destepte.
Am zis ca dupa acest incident nefericit o sa-mi mai cumpar o pereche de data asta alesi dupa placerea mea.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2011, 09:12 
Neconectat

Nu stiu ce rau am facut (in sufletul meu stiu ca numai muste ma omorat, nimic altceva), dar am numai experiente neplacute cu animalele.
Fata mea si-a cumparat martea trecuta un pui de Yorkshire Terierr Toy. Pana sambata a fost doar putin racit, stranuta. A mers cu el la medic si i-a dat Nurofen pentru copii si sirop de tuse. Sambata a facut diaree, iar in dimineata aceasta la ora 5,30 fata mea a chemat salvarea pentru ca puiutului ii era foarte rau.
Plang de atunci in continuu si nu pot sa cred ca, la cat de mult iubim noi animalele si la cata grija avem de ele, ni se poate intampla asa ceva. Acum Aky este la clinica in perfuzii si ma rog la Dumnezeu sa nu mi-l ia cum mi l-a luat pe Fluturas. Fata cel putin este terminata si culmea ca mai are si examen (este in sesiune).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 510 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 51  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: