Acum este 15 Apr 2026, 23:20

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 510 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 51  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Prietenii nostri de suflet
MesajScris: 12 Apr 2011, 21:18 
Neconectat

Nume forum:1
Draga Danuta, nu suna ciudat ca si eu iau in brate animalutele, la mangai, vorbesc cu ele. Asa ca daca la tine este ciudat la mine este cronic.

Draga Maria, faptul ca nu am copii cred ca m-a tembelizat complet. Imi revars afectiunea pe bietele animale. Saracul meu barbatel l-am exasperat.

Draga Lenuta te contrazic imi lipsesc. Si anume: lebede, pauni etc. Sper sa nu mai imi vina si alte idei.

Draga Lora, abia astept fotografiile tale. Sa stii ca nu duc lipsa de reptile. Sunt atatia serpi si soparle de m-am saturat de ele. Cred ca pe insula am dihori si nu stiu cum sa scap de ei. Mi-au omorat pana acum 5 gaste. Si nu mai gasesc oua. Am pus otrava, dar mie frica sa nu omor pasarile sau pestii. Nici de vulturi,ulii si vulpi nu duc lipsa. Acesta este dezavantajul ca locuiesc in camp.

Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Apr 2011, 09:26 
Neconectat

Cautand prin arhiva cu imagini, au dat peste dodoloata mea de catel, pe care l-am adus acasa anul trecut si pe care l-am botezat Terry (asa este trecut si in carnet).

Era jucaria casei, un nebun, nu va spun cati pantaloni rupti, cati papuci rosi, cate intamplari haioase in drumul spre cabinet la vaccin, deparazitare si tot ce trebuie. Era asa de mic,

iar acum, dupa un an, arata cam asa:

Nu lipseste niciodata de la plimbarile noastre la iarba verde.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Apr 2011, 10:00 
Neconectat

Sa-ti traiasca draga Elenuta. Este simpatic foc.
Draga Doina, ma bucur ca ti-am fost pe plac.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2011, 13:02 
Neconectat

CHIVU DANA scrie:
Ramona, stiam eu ca un suflet bun ca tine nu se poate sa nu impartaseasca aceeasi pasiune cu noi. Te imbratisez cu drag. Tu ce animalute ai?
Draga mea, eu am toate animalutele din oras ce merg in spatele de parca eu le-as fi stapana. Nu stiu de ce atrag animalele ca un magnet. Pana si pasarile salbatice stau foarte aproape de mine si nu se feresc de mine. Pe cele ce vin in balconul meu pot sa le alint ca nu se feresc de mine. Cred ca Dumnezeu mi-a dat un fel de magnetism ce le atrage catre mine.
Am o situatie speciala in casa mea, un baiat autist ce are nevoie de un regim special si intalnirea cu animalele nu este benifica pentru el, decat sub supraveghere stricta.
Vesnica mea nemultumire este intalnirea cu tot soiul de oameni ce nu inceteaza sa ma critice atunci cand vad cainii urmandu-ma, iar pe mine hranindu-i. De obicei, intru in primul magazin alimentar si le cumpar ceva de mancare (ceva bun, oricum, ca daca eu nu mai apuc sa mananc, macar ei sa manance cumsecade), iar cand ies afara si ii hranesc, sa te tii comentarii. Regretabil pentru persoanele ce ma apostrofeaza este ca nu o cunosc pe furtuna, taifunul, uraganul sau ucigasul ciclon ce se numeste Ramona.
Domane, ce mila imi este de acele bipede fiinte ce se cred deasupra celorlalti, gata sa-si dea cu parerea despre mine si animalute!
Nu stiu cum sa-si ia picioarele mai repede la plimbare de langa mine. Daca, din greseala, nu a inteles ca a merge pe acelasi drum cu mine este un pericol, in maxim 5 minute, respectivul/respectiva uita unde trebuia sa mearga si traverseaza.
Sunt o colerica incurabila, iar atata timp cat eu traiesc in cinste si armonie cu Dumnezeu, nu permit tzatzelor sa ma judece. Daca ar fi fost in locul meu, si-ar fi dus autistul de mult la un camin cu handicapati.
Asa ca, in incheiere (scriu de la servici si ma simt mizerabil, ma simt de parca as fura), dragele mele, va multumesc ca existati si imi mai dati si mie un imbold sa cred ca mai exista normalitate si iubire pentru Dumnezeu.
As avea multe altele de scris, dar poate in weekendul viitor (in acesta lucrez).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2011, 13:43 
Neconectat

Ramona animalele simt oamenii buni, de aceea se apropie de ei. Ceilalti care nu fac decat sa apostrofeze, cred ca sunt fie prea preocupati cu grijile cotidiene, fie prea rai la suflet.
Ovidia, astazi am sa trec pe la parinti sa vad daca ii pot fotografia pe 'americani'.
Sanatate multa va doresc la toate si o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2011, 15:47 
Neconectat

Am citit topicul acesta cap-coada aseara, dar eram prea somnoroasa ca sa mai scriu ceva. Ma incanta grija voastra fata de necuvantatoare si dragul de ele.
Ramona, nu imi doresc sa te intalnesc cand esti vanturile cele mai aprige din lume.
Va strang in brate ca pe un buchet de prietene bune si frumoase ce sunteti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2011, 21:11 
Neconectat

Draga Ramona, se vede ca ai un suflet bun. Sunt de acord cu Lora. Sper ca intr-o buna zi sa poti avea si tu un sufletel.
Draga Lora, astept sa-ti vad americanii. Sunt tare curioasa.
Draga Lucia, sper sa mai intri pe aici si sa mai schimbam o vorba, doua.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2011, 22:00 
Neconectat

Ovidia, mai intru cu mare placere. Sunt impartita intre orele ce le mai predau la un liceu (din rationament de marire buget personal), pozitia de baby-sitter pentru nepotelul meu, dependenta de computer si tigari si micile placeri ale vietii de pensionara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2011, 09:11 
Neconectat

Draga Lucia, mama mea ma vroia invatatoare, dar nu am aptitudini in acest sens. Cred ca aceasta dorinta a ei a ramas intiparita in mine. Te invidiez pentru copii si nepoti.

Dragele mele, sunt suparata rau. Astazi este a treia zi cand Zdreanta lipseste. L-a cautat aseara barbatelul pe la toti vecinii in raza de 2 km. Sper sa nu i se fi intamplat nimic.

Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 510 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 51  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: