|
Acum este 03 Aug 2026, 00:52
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Tudorancea Rodica
|
Subiectul mesajului: De ce animalele pot si mamele, nu? Scris: 16 Ian 2010, 18:02 |
|
|
|
Ma refer la mamele ce uita ca sunt mame, uita sa se comporte ca niste mame, isi molesteaza proprii copii ca niste tortionari inraiti, ii parasesc (sub diverse pretexte) si, mai rau, uita sa aiba minima compasiune vizavi de un suflet nevinovat si neajutorat. M-a uluit comportamentul unui animal vizavi de puiul ce nu apartine speciei ei. Dupa ce omoara maimuta mama, ii descopera puiul. Priviti trecerea de la ferocitate, curiozitate si restul sentimentelor pana la... sentimentul matern. Pe mine, m-a cutremurat.
_________________ Tudora - Nimeni nu stie cat imi iubesc prietenii, decat sufletul meu care este mut.
| Ultima oara modificat de Admin pe 18 Ian 2010, 18:17, modificat 1 data in total. |
| Corectat la cerere |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: De ce animalele pot si mamele, nu? Scris: 18 Ian 2010, 15:44 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Rodica, link-ul tau este cel cu Minerva si Iuliana? Asta imi apare mie.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: De ce animalele pot si mamele, nu? Scris: 19 Ian 2010, 17:12 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Acum se vede.
Cred ca de multe ori jignim animalele cand le numim "animale".
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|