Replica: Admina, by Doruletz Mic (1005 mesaje), la 13-11-2007 Ringo este atat de fericit acum...
Este o scuza suficienta?
Replica: Da! by Serban Birtalan (345 mesaje), la 13-11-2007 Este cum spune Doruletz. Si face toate lucrurile pe care tu i le-ai fi interzis.
Replica: O sa uiti by Puiu Mic (203 mesaje), la 13-11-2007 si o sa te ierti. El le-a iertat deja. Important este ca nu-i uitam niciodata pe acesti prieteni ce ne-au bucurat clipele.
Replica: Nu stiu cat de incantat a fost Ringo. by Adela Aura Vlad (400 mesaje), la 13-11-2007 Uite de asta o sa evit sa am o animal langa mine.
Replica: Imi pare rau si pentru Ringo si pentru tine ca ai trecut by Zoica Maniu (230 mesaje), la 13-11-2007 prin asa momente. S-a rasturnat lumea cu fundul in sus: pana si copiii si animalele fac cancer...
Replica: A fost by Alice Popa (233 mesaje), la 13-11-2007 un catel pe cinste, iar tu o stapana adevarata.
Replica: Eu cred ca durerea lui te-a durut mai tare, by Vasiliu Letitia (1472 mesaje), la 13-11-2007 decat durerea ta si de acolo de unde este Ringo, iti este recunoscator.
Replica: De acolo de sus, by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 13-11-2007 unde Cineva il iubeste, el te pretuieste ca i-ai usurat sufletul de dureri. Am avut in familie pe cineva bolnav de cancer si, in faza terminala, cand morfina nu isi mai facea efectul, tipa la noi sa il ajutam sa moara. Ringo nu stia cum sa te roage. Norocul lui ca ai inteles tu ce trebuie facut. Eu sunt pentru eutanasiere si la oameni. Pentru ce sa sufere in halul acesta? La ce sau cui foloseste?
Replica: Si eu care vroiam sa imi iau un caine... by Cristina Sandu (144 mesaje), la 13-11-2007 Nu pot sa mai fac pasul acesta acum. Imi imaginez ce este in sufletul tau.
Pacat. Un exemplar superb, Ringo.
Nu fii mahnita: uite ce colt frumos si-a gasit!
Replica: Doamne fereste! by Lucia Marina (214 mesaje), la 13-11-2007 Cum sa nu-ti iei? Este o bucurie sa ai un sufletel langa tine. Eu am doi si ma bucura in fiecare zi.
Iti urez sa ai parte de aceleasi bucurii pe care le am eu.
Replica: Mi se pare aiurea, Cristina. by Coco Bordan (120 mesaje), la 13-11-2007 Ce are ce s-a intamplat cu Ringo cu viitorul tau caine?
Hai! Abia astept fotografii cu cainele tau. Cand va face el curat in curtea ta!
Gata, Monica! Acum sunteti amandoi linistiti. Ai facut ce trebuia facut la momentul acela.
Replica: Pentru a-ti smulge un zambet. by Marian Topala (529 mesaje), la 14-11-2007 O blonda se satura de toata lumea si hotaraste sa se vopseasca ca sa vada care va fi efectul. Se vopseste bruneta, vine la un cioban si ii zice:
Daca iti spun cate oi ai imi dai o oaie?
- Bine!
- 201
La care ciobanul zice:
-Bine, ia-ti una.
Blonda ia una si o pune in portbagaj. La care ciobanul ii zice:
-Daca iti spun care este culoarea naturala parului tau, imi dai cainele inapoi?