Acum este 17 Apr 2026, 16:01

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pisicile lucratoarelor de goblen
MesajScris: 24 Iul 2009, 12:43 
Neconectat

Pisicile lucratoarelor de goblen by catrinescu iuliana (19 mesaje), la 22-11-2007

Am postat un topic nou cu goblenuri nelucrate de vanzare. Ce s-a intamplat cu el? Nu aveam voie sa fac asta? Erau doar doua modele comandate de altcineva, care nu le mai vrea si eu nu le pot lucra pentru ca nu ma reprezinta.

Replica: Iuliana, raspunsul l-ai primit deja, by Admin TTT (3919 mesaje), la 22-11-2007

in topicul de mai sus, cealalta sectiune. Pentru vanzari exista Modele lucrate.

Replica: Pisicuta by catrinescu iuliana (19 mesaje), la 23-11-2007

Replica: Oau! by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 23-11-2007

Oare pisicile ingeras au gherute?

In alta ordine de idei, aflati ca motanelul meu - dupa un an si jumatate s-a dovedit a fi pisicuta. Aceasta revelatie am avut-o azi cand l-am/am dus/o la doctor pentru ca i se umflase burtica. Veterinarul mi-a spus ca motanelul meu este fetita si, in plus este gestanta!
Nu m-am gandit niciodata sa ii fac un consult cu ochii (am facut-o cand era foarte mica si nu se vedea nimic!).

Replica: Ce frumos, Laura! by Doruletz Mic (1007 mesaje), la 23-11-2007

O sa ai copilasi! Felicitari!
P.S. Sper sa nu fi gresit cu felicitarile! Mie imi sunt dragi puii de pisicuta - sunt nemaipoment de jucausi si asta ma destinde. As fi in stare sa stau ore in sir si sa ii privesc.
Stiai ca pussy al meu mi-a spus ca sunt bolnava, acum un an? De cate ori avea ocazia se aseza pe mine, in acelasi loc. A vazut-o bunicuta de langa mine (vecina) ce face si mi-a spus sa merg putin la medic sa fac un consult. Am tot amanat pana au venit anul acesta analizele gratuite si am fost nevoita sa merg la doctorul de familie. I-am povestit si doctoritei care a zambit asa - hai, mai fata ca esti cam prostutza, dar mi-a dat trimitere la spital. La ecografie a iesit ca pisica nu gresise: o tumoreta ce a fost urgent extirpata, covalescenta doar o saptamana si acum sunt bine-multumesc. Acum pussy nu mai vine pe locul operat. Nu as crede daca nu as fi trait. Am citit ca pisicle au capacitatea de a vindeca prin torsul lor: emit niste vibratii la anumiti herti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: