Acum este 22 Iun 2026, 01:37

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cainele meu se tavaleste in
MesajScris: 28 Iul 2009, 15:59 
Neconectat

Nume forum:1
Cainele meu se tavaleste in by Puiu Mic (203 mesaje), la 09-06-2006

fecalele altor animale. Ce sa fac?

Replica: Cainele se tavaleste by Admin TTT (3924 mesaje), la 09-06-2006

in fecalele altor animale pentru a se impregna cu mirosul lor pentru ca el stie ca celalalt (care a defecat, acolo) este mai puternic si mai sanatos decat el. Prietenii mei au avut o astfel de situatie cu Rexi, Setter-ul lor englezesc. Au reusit dupa un an sa-l dezvete, aratandu-si dezgustul (de cate ori il spalau de fecale) si certandu-l. Ultima oara, s-au ridicat de pe banca pe care stateau (in parc) cu gandul ca nu mai suporta sa il ia pe Dobitocul Maron acasa (alt nume dat lui Rexi). Cainele i-a urmat umil pana la masina unde stapanii isi aratau dezaprobarea fata de un astfel de comportament. Au si plecat cu masina, iar Rexi a alergat, disperat, dupa masina. S-au oprit, au coborat, l-au sters, l-au invelit intr-o patura. L-au dus acasa, l-au spalat si nu au mai vorbit cu el toata seara.
Acela a fost ultimul incident de acest fel.

P.S. Rexi este preluat de la un taran care il tinea in lant. Acesta l-a gasit cutreierand pe langa sosea. Se presupune ca Rexi facea acelasi lucru (tavalit in fecale) si cu primii stapani, altfel nu l-ar fi abandanat pe marginea soselei.

Replica: Trista situatzie! by cucos catalina (1629 mesaje), la 09-06-2006

Eu am o catzelusha la bloc shi are aceeashi problema. Numai ca, de cate ori ma vede, sare pe mine shi nu de putzine ori a trebuit sa ma intorc in casa sa-mi schimb hainele.

Replica: Arata-i ca te deranjeaza acest lucru by Oana Stancu (355 mesaje), la 15-06-2006

si invat-o ce inseamna cuvantul NU. Fa, zilnic dresaj cu ea. Nu ii da mancarea pana ce nu sta cuminte. Asa va invata ca tu nu vrei sa se urce pe tine. Stiu ce inseamna se iesi, imaculata din casa si sa fii nevoita sa te intorci pentru ca ai numai labute pe fusta sau pantalon. Iti urez succes!
Daca ar purta incaltari, s-ar descalta saracii, inainte de a sari pe noi cu gand sa ne bucure!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: