|
Acum este 29 Iul 2026, 13:00
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Nu lasati cainii singuri in masina mult timp Scris: 11 Oct 2011, 17:25 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Este amuzanta imaginea! Sarmanul catelus le-a lasat stapanilor un premiu pe masura comportamentului lor, ha, ha, ha! Oricum, serios vorbind, nu trebuie lasati nici cainii, nici copiii mult timp in masina, pentru ca se deshidrateaza rapid, mai ales daca masina respectiva este lasata la soare direct.
O saptamana excelenta tuturor!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ramona Marculescu
|
Subiectul mesajului: Re: Nu lasati cainii singuri in masina mult timp Scris: 11 Oct 2011, 19:36 |
|
|
|
Danuta, din pacate, cunosc un caz cand stapanul si-a lasat dalmatian de doi ani, in masina. L-a gasit mort, bietul de el! Iar in privinta copiilor mici lasati in masina, eu innebunesc. Mai vad pe langa piata/supermarketuri cate o masina unde in spate doarme cate un pui de om. Fac un circ de nu se vede om cu persoana, iar cand ajunge mama sau tatal puiului, o/il iau in focuri. Sunt convinsa ca o sa ma tina minte o viata si o sa spuna si copiilor lor sa nu faca aceasta neghiobie. Uneori ma gandesc ca Dumnezeu da copii unor neispraviti care nu stiu sa aiba grija de ei. Si, Doamne, ce minune sunt copiii pe acest pamant! Te pup dulce si pe tine si pe Albert si pe Cedric si scutur si cate o labuta la cei trei imblaniti de pe terasa ta, dar si pe cea a simandicoasei Sissi.
_________________ Ramona - Gargarita-cu-Suflet-de-Poet
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Nu lasati cainii singuri in masina mult timp Scris: 11 Oct 2011, 20:23 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Iti multumesc, draga Ramona, si sa stii ca am patru catei si doua pisicute, numai ca nu i-am popularizat prea mult. Sunt multe chestii care ma deranjeaza si pe mine enorm in felul cum isi cresc unii parintii proprii copii. Nu-ti spun ca eu am avut in fata casei un incident neplacut unde o femeie in varsta de mana cu o copilita imi fura sub ochii mei o planta. Si tocmai pentru faptul ca avea un copil de mana, m-a coplesit supararea mai mult. Si exemplele in acest fel continua, atunci cand mame cu copii de mana arunca gunoi pe strada, fumeaza langa ei si multe altele. Sotul meu imi spune sa nu-mi mai fac eu suparari pe contul altora, ca ma bag in probleme, dar ma doare sa stii. Oricum, iti admir tenacitatea si sa speram ca mica lectie pe care le-o dai serveste la ceva. Te imbratisez cu drag.
P.S. Cat despre sarmanul dalmatian, ce sa spun. Nu stiu cand o sa vina ziua cand oamenii nu o sa mai considere bietele animale ca niste obiecte sau jucarii.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|