Acum este 31 Iul 2026, 09:28

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 6 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Va invitam marti, 18 octombrie la Parlament pentru vot
MesajScris: 20 Oct 2011, 11:44 
Neconectat

Nume forum:1
Doi na scrie:
Buna seara,

va transmit alaturat fluturasii care erau distribuiti oamenilor astazi, chiar pe peronul de la metrou, in statia de la Universitate, intro campanie proeutansie - fiind insotita de tabele in care oamenii erau indemnati sa semneze. Erau asezate mese pe peron, iar doua

Cristina Arsene

Doina, chiar nu intelegi ca lumea s-a saturat de cainii maidanezi? Ei nu au ce cauta pe strazi, nici macar sterilizati, pentru ca sunt un focar de infectie si tot ataca oamenii. Saptamana aceasta aceasta m-am plimbat cu bicicleta prin cartier si nu imi venea sa cred cati caini m-au latrat, fugarit si mi-au facut plimbarea un iad. Am vazut oameni care nu aveau cum sa isi plimbe linistiti catelul pentru ca au fost atacati de maidanezi, am vazut copil de 8 ani tremurand ca varga in parc si incercand sa fie luat in brate de mama lui pentru ca s-a apropiat un caine de el. Te gandesti ca sunt oameni muscati si socati pe viata de aceste animale? Dragostea de animale nu inseamna obsesie sau fanatism, inseamna si responsabilitate. Ar trebui sa stii asta, mai ales ca ai fost cadru didactic. Este revoltator cum acesti caini sunt o sursa de spalare de bani, dar sa duci o campanie atat de stupida ca sa fie lasati in teritoriu mi se pare pur si simplu strigator la cer. Stii cati oameni stau cu inima cat un purice cand sunt intr-o statie de autobuz, cand merg pe langa un gard spart sau pe langa zona unei institutii publice unde cainii fac legea?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Va invitam marti, 18 octombrie la Parlament pentru vot
MesajScris: 20 Oct 2011, 13:05 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Doina, regret, exista o dubla banare.
https://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=25
Citat:
Este interzisa orice discutie despre politica (nici macar sub forma de bancuri politice). Mesajele cu tenta politica vor fi sterse, iar cei ce le-au postat moderati sau banati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: