Idei pentru felicitari goblen, imprimate - Variante by Silaghi Liana (19 mesaje), la 10-02-2006
Am comandat felicitari si sunt curioasa cum sunt.
In ceea ce priveste felicitarile: da, stiu ca sunt doar in varianta imprimata. Tocmai am facut comanda si saptamana viitoare trebuie sa le primesc (de-abia astept). Ramane sa mai discutam despre marime si alte detalii.
Replica: Altfel de felicitari. by Admin TTT (4020 mesaje), la 10-02-2006 Am realizat in cadrul sectorului
Personalizari cateva felicitari prin broderie digitala. Aceastea sunt mai scumpe. Dar, am facut si felicitari imprimate pe material panzat, la comanda. Cel mai mult mi-au placut sunt tot cele brodate. Unele au fost pe atlas alb, cu feston argintiu, iar in mijloc era Madona cu pruncul in brate, realizata tot cu fir argintiu. Aceasta realizare a fost asezata intre doua cartoane cretate roz-stins pe care erau inscrise urarile cerute de client. Mie mi-au placut. Au fost realizate pentru Marii, de ziua lor (Sfanta Maria).
Replica: Felicitari. by Silaghi Liana (19 mesaje), la 21-02-2006 Am primit felicitarile (cele 3 modele pentru Paste). De-abia astept sa le lucrez (dupa ce termin "Simfonie cu flori de camp"). As avea o observatie: cred ca ar iesi mai bine in evidenta goblenul, daca felicitarea propriu-zisa (cartonul) ar fi intr-o singura culoare si scris ,,Paste fericit!". Asa este prea incarcat si goblenul se pierde. Goblenul mi se pare destul de mare, dar suportul de hartie mi-ar placea sa fie putin mai mare. Nu cred ca deranjeaza pe cineva observatiile mele, le fac cu tot interesul.
Replica: Felicitari modificate. by Admin TTT (4020 mesaje), la 22-02-2006 Draga Liana, felicitarile actuale, raman asa, dar ideea ta nu este rea deloc. La urmatoarele felicitari ar fi interesant de realizat asa cum propui tu: felicitarea capata o anumita eleganta daca este asezata pe un carton uni, fara desene suplimentare, iar daca este mai mare cartonul, apare si un aer de ,,prestanta." Ideile de bun simt nu ne pot deranja - nu iti face griji, inutil!
O zi buna in fiecare zi,
Monica

Replica: Aprecieri critice. by Silaghi Liana (19 mesaje), la 22-02-2006
Imi place modelul trimis. Coltisorii de pe margine sunt de efect. Ma gandesc la tine Monica, cred ca esti o fire rabdatoare si foarte toleranta. Mai rar asa ceva la casa omului, dar cea mai potrivita pentru ceea ce faci.
Replica: Coltisorii de pe margine by Admin TTT (4020 mesaje), la 22-02-2006 sunt brodati cu ata verde. Aceasta este felicitarea cu care o sa-mi bucur prietenele (am numai cateva, dar bune) de 1 Martie. Este o panza brodata pe margine; in fata are un carton verde decupat pe mijloc, iar ghiocelul este facut manual, din resturi. Cartonul verde este un dreptunghi ce este pliat in doua. Pe el voi scrie mesajul.
Referitor la toleranta - cred ca ar fi nevoie de mai multa intre oameni pentru ca, in fond, ce avem de impartit intr-o viata atat de scurta.