Fetelor, nu ştiu cum pică propunerea mea, poate nici nu am postat unde trebuie, însă de mult vreau să fac propunerea asta: în dreptul semnăturii, sau lângă avatarul fiecărei gărgăriţe, să apară scris şi apelativul folosit pe forum. Suntem deja multe, foarte multe (şi mă bucur că numărul gărgăriţelor creşte aşa repede), cu nume mai mult sau mai puţin apropiate. Recunosc că nu stau foarte bine cu asocierea numelor cu apelativele folosite. De cele mai multe ori, când răspund cuiva pe forum, folosesc numele complet, iar mai apoi, Adminica trebuie să corecteze, îmi cer scuze, pentru munca la care o supun, însă, dacă ar fi scris undeva apelativul, nu ar mai fi o problemă. Voi, fetelor, ce părere aveţi? Dacă apare cumva, pe undeva, luminaţi-mă şi pe mine, vă rog, (nu mă refer la topicele cu listele în care apărem toate ci în momentul în care se postează un mesaj, langă avatar, cum apare numele complet). Sper că m-am făcut înţeleasă şi că nu am venit cu o propunere deplasată.
Lena, am trimis propunerea ta celor ce se ocupa de froum. Cel mai probabil, luni vom primi un raspuns.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|