Se poate sa vad modele de CD personalizate? by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 31-03-2006 Mi-ar placea sa vad cateva modele ca sa-mi fac o idee. Stiu ca ati trimis si prin e-mail, dar le-am cautat si nu le mai am. Se poate?
Replica: CD-uri personalizate by Admin TTT (4020 mesaje), la 31-03-2006 Adela, nu iti pot trimite ce am realizat pentru clientii nostri pentru ca nu ar fi fair-play: chipurile lor si imagini dragi lor, apar pe aceste CD-uri si nu este normal sa le incalcam dreptul la intimitate.
Iti trimiti insa cateva exemple de CD-uri personalizate, facute in firme pentru noi.
Replica: CD - eticheta pentru St. Valentine by Admin TTT (4020 mesaje), la 31-03-2006 Cea mai mare cerere la acest produs o avem in perioada de dinaintea acestei sarbatori.
Replica: Fetele, by Admin TTT (4020 mesaje), la 31-03-2006 mai delicate si mai putin directe au ales o eticheta cu mesaj evaziv. Acasa, si-au inregistrat melodiile preferate pe CD si, recunosc si ele, au scapat usor.
Replica: Alte fete by Admin TTT (4020 mesaje), la 31-03-2006 au ales sa inscrie un mesaj direct pe eticheta CD-ului, neomitand sa adauge si ceva amuzant.
Replica: Cheia de la inima mea by Admin TTT (4020 mesaje), la 31-03-2006 este ce a ales unul dintre colegii nostri sa ii ofere iubite de St. Valentine.