Multumiri pentru Top Terra Trade, by Razvan Teuca (2 mesaje), la 07-02-2008 Buna ziua,
Am primit coletul de la dvs. impreuna cu produsele comandate. Eu si colegii mei suntem foarte multumiti de ceea ce ati realizat, precum si de modul in care a fost onorata comanda (calitate si rapiditate). Va multumim pentru promptitudinea cu care ati raspuns tuturor solicitarilor noastre.
O zi cat mai buna si cat mai multi clienti, care cu siguranta vor fi foarte multumiti.
Razvan Teuca
Replica: Bun venit, by Marian Topala (541 mesaje), la 07-02-2008 Razvane in lumea ciudata de la Top Terra! Locul unde gasesti alaturi de la goblenuri, vitralii, toate tacanelile de personalizate si acest forum, unde-i musai, asa zic fetele de pe aici, sa uram Bun venit noilor veniti!
Am o nedumerire: la ce produse te referi: goblene, cumva? (!)
Replica: Bine ai venit, by stoicescu steluta (321 mesaje), la 10-02-2008 Razvan alaturi de noi pe acest forum si sper sa te simti bine in compania noastra.
Replica: Bine by Razvan Teuca (2 mesaje), la 14-11-2008
v-am regasit!
Cu scuzele de rigoare pentru intarzierea cu care va raspund, - este vorba de cateva produse personalizate: lumanare, puzzle si perna.
Numai bine!
Razvan