Martie? by angela draganoiu (438 mesaje), la 20-04-2006 Draga administrator,
As vrea sa va atrag atentia supra unui aspect, si anume, - pe fata site-ului inca mai este luna martie. Oare n-ar trebui modificat? Poate cu sarbarotile de Paste care bat la usa? Sper sa nu fi suparat pe nimeni, dar martie a trecut cam de mult.
O zi buna, tuturor.
Replica: Flori pentru Inviere! by Admin TTT (3944 mesaje), la 20-04-2006 In primul rand multumim pentru atentionare. Dupa cum vezi, am si modificat!
In plus, am pregatit si o surpriza pentru Paste, intitulata
Florala Marina.
Mai intai, o explicatie referitoare la titlu: nemtisorii se numesc in latina Delphinum, iar scoicile, stralucirea cenusie a vazei, nuantele de albastru din fundal ne-au dus cu gandul la o lume marina. Cum era vorba despre flori, am facut corectia de rigoare si, asa s-a nascut titlul acestei compozitii delicate.
Dedicam aceste flori sarbatorilor pascale!
Floricelele sunt un putin cam reci (cromatic vorbind), dar si noi avem sufletul cam amarat cand vedem cum isi vor petrece romanii de la Dunare, Pastele!

Replica: Florala Marina by Victoria Popa (34 mesaje), la 20-04-2006 Este deja preferata mea. Cand am primit atentionarea prin mail pentru acest nou model credeam ca o sa ma uit la el si atat pentru ca, din pacate, din lipsa banilor, mi-am propus sa ma opresc un timp din a cumpara goblenuri. Cele gata isi asteapta randul la inramare asa ca... Insa nu va fi asa. Modelul cel nou "Florala marina" este de departe preferatul meu, in momentul acesta. Asta, dupa ce "Venetia, primavara" a stat in topul preferintelor mele cam o luna. Credeam ca nu-i va lua locul un alt goblen prea curand, insa tentatia este prea mare. Noul model este MI-NU-NAT! Felicitari! Voi incerca sa-l achizitionez cat mai curand.
Si daca intr-adevar culorile florilor sunt un pic cam reci (dar pe gustul meu), iar aranjamentul este marin, atunci am sa-l lucrez si am sa vars mereu o lacrima pentru romanii necajiti in Pastele anului 2006 si dupa ce-l voi inrama si-l voi privi, imi voi aminti mereu de acestia!
Replica: Intr-adevar by angela draganoiu (438 mesaje), la 21-04-2006 modelul propus este deosebit de frumos. Va felicit pentru alegere. Aveti dreptate in privinta culorilor, - par putin sobre, le-as spune eu, insa tocmai aceasta ii confera o frumusete aparte, o lumina speciala.
Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi dvs., iar lumina Pascala sa va aduca in suflete bucurie si pace.
Replica: Florala marina by adriana ciobanu (2 mesaje), la 23-04-2006 Mie, sincer imi place foarte mult modelul propus si chiar nu mi se par niste culori reci, ba chiar as putea spune ca sunt delicate. As fi curioasa daca deja se gaseste in magazin pentru a fi cumparat? Cat costa?
Replica: Cristos a inviat!by angela draganoiu (438 mesaje), la 25-04-2006 Il gasiti la sectiunea "Modele noi", la dimensiunile 300 x 400 mm, daca imi aduc aminte bine.
Replica: Cochiliile... by Bica Nistor (1313 mesaje), la 29-05-2006 De mica mi-au placut cochiliile de scoici!