Propunere de model nou - Copii cu chilotei in vine by Admin TTT (3923 mesaje), la 04-05-2008
Propun by Grigorita Carmen Laura Tereza la 04-05-2008 un nou model de goblen. Exista o pereche de copii foarte simpatica, care stau cu spatele - baietelul are pantalonii in vine, iar fetita chiloteii.
Poate stie cineva aceste imagini si le poate posta aici. Eu am gasit doar baietelul, poate gasiti voi fetita.
Propuneti voi dimensiunile.
Replica: Ii by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 04-05-2008 stiu, Tereza. Cand eram mica, mama lipise pe usa de la baie pe cei copilasi. Sunt dulci si mie, personal imi creeaza nostalgii. Este nostalgia dupa epoca
Piff (revista frantuzeasca pentru copii) pe care nici la inceputul anilor 90 nu reuseai sa o gasesti pe piata. Acolo i-am vazut prima oara.
Dupa plecarea fratelui meu o sa-mi fac timp sa cercetez.
Replica: Pentru o by Zoica Maniu (230 mesaje), la 04-05-2008 camera de copil sunt extraordinar de frumosi.
Replica: Cred by Camelia Jura (193 mesaje), la 06-05-2008 ca pe site-urile frantuzesti ii gasesti.
Replica: Cred ca by Maria Nistor (4961 mesaje), la 06-05-2008 nu o sa fie usor de gasit perechea.
Replica: Baietelul by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 06-05-2008 
Replica: Autorul, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 06-05-2008 este Michel Thomas.
In ceea ce priveste fetita nu stiu ce sa spun. Aceasta este?

Replica: Nu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 06-05-2008 este aceasta perechea de copii. Este o alta pereche, asemanatoare.
Replica: Ii by Patruleasa Jeni (185 mesaje), la 06-05-2008 stiu, dar nu-i gasesc. Amandoi cu chiloteii in mana...
Replica: Nu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 07-05-2008 au chiloteii in vine, nu in mana. Nu cunosc autorul, din pacate.
Replica: Ce by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 07-05-2008 m-ai amuzat, Tereza cu completarea facuta de tine!
Citat:
au chiloteii in vine, nu in mana
Ii stiu, doar i-am avut intre paginile unei reviste pana acum cativa ani, cand la marea epurare a propriei locuinte am dat tot.
Ani de zile am fost incapabila sa ma despart de anumite lucruri, inclusiv de cei doi copilasi, o imagine pe o bucata de carton. Te legi de lucruri si ades devii dependent. Se pare insa ca sunt momente cand hotararile noastre se clatina si intr-o clipa renunti de a te mai lasa dominat de... lucruri pe care le asimilezi cu amintirile.
Niciodata nu as fi conceput sa cedez un goblen lucrat de mine, altcuiva. Si, totusi, in decurs de numai cateva ore, hotarea era luata.
Oare ce ne schimba viata? Si, oare ce ne recreaza amintiri?
Tereza am scris cele de mai sus pentru ca vroiam sa ajung la intrebarea: de ce vrei sa lucrezi cei doi copilasi adorabili ai copilariei noastre, adorabile?
Replica: Cand by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 21-05-2008 ceva ti se lipeste de suflet, nu-l mai poti dezlipi. Asa si eu cu unele tablouri (pentru ca sunt mai multe).
Replica: Nu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 01-06-2008
a gasit nimeni perechea baietelului?
Replica: Priviti! by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 13-06-2008 Am gasit!

Replica: Tereza, by Maria Zanfir (564 mesaje), la 23-07-2008 sa stii ca am cautat peste tot, dar nu am gasit. Imi pare rau. Poate au fetele mai mult succes decat noi. Spun noi pentru ca noi suntem trei fete ce scriem pe acelasi cont (Maria Zanfir).
Replica: Nu a gasit nimeni by Silvia Agache (137 mesaje), la 11-10-2008 pozele mari de la aceste doua dorinte ale Terezei? Sunt tare dragalasi. Si eu i-as lucra.
Pupici!
Replica: Pozele by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 17-10-2008 mari se pot face. De fapt nu pozele, ci diagramele. Eu as putea sa-mi fac diagramele, dar nu vreau. Le-as avea doar pentru mine si ar fi pacat. De ce sa nu se bucure si altii de aceste minunate tablouri?
Replica: Vai, by Popescu Crina (160 mesaje), la 18-10-2008 de cati ani caut eu cei doi copilasi!
Inainte (cu doi ani in urma), a cumparat o prietena cei doi copilasi, dar erau imprimate.
Replica: Inainte by Doi na (575 mesaje), la 18-10-2008 de `90 le vedeai cam prin toate casele, imprimate pe carton.
Replica: Acasa, by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 17-01-2009 prin podul buncii, probabil mai exista aceste doua litografii.