|
Acum este 15 Apr 2026, 20:31
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Iulia Leonte - Gargarita Iulie Scris: 14 Ian 2010, 22:00 |
|
|
|
Inca o data felicitari, Iulia.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Iulia Leonte - Gargarita Iulie Scris: 14 Ian 2010, 22:17 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Multumesc Nico. Mi-a luat ceva vreme pana am ajuns la finalul lui. Am gasit pe un colt de plansa data cand l-am inceput. Mai am obiceiul asta, de a nota data cand pun prima ata pe panza. Scrie acolo 27.04.2007. Eram inca in concediul de crestere al copilului, pentru Stefanel, pe atunci. Mult mi-a mai trebuit pana sa-l termin, dar asta pentru ca ultimii ani au fost mai "zbuciumati". Oricum, ma bucur ca este gata. Sper sa-l si pot inrama in curand, desi bugetul este cam in declin, dar mai vedem.
Ninsoare de pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Iulia Leonte - Gargarita Iulie Scris: 14 Ian 2010, 23:11 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Iulia, ai o colectie foarte frumoasa si foarte bogata. Esti un exemplu de harnicie.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Iulia Leonte - Gargarita Iulie Scris: 14 Ian 2010, 23:22 |
|
|
|
Multumesc, Dina.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Iulia Leonte - Gargarita Iulie Scris: 15 Ian 2010, 08:58 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Are niste culori superbe. Felicitari!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Iulia Leonte - Gargarita Iulie Scris: 15 Ian 2010, 14:49 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Felicitari, Iulia! Imi place tare mult. Sper ca in curand sa il pot incepe si eu, deoarece este in asteptare mai ales ca este unul din favoritele sotului. Pupici dulci.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ella B
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Iulia Leonte - Gargarita Iulie Scris: 15 Ian 2010, 19:12 |
|
|
|
Iulia, este de-a dreptul superb! Mai ai vreun goblen cu aceeasi tema sau il vei aseza singur, pe un perete?
_________________ Gargarita-Puf-de-Papadie
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Iulia Leonte - Gargarita Iulie Scris: 15 Ian 2010, 21:18 |
|
|
|
Alexa, trebuie neaparat sa-l cosi. E fascinant sa vezi cum se imbina pe panza toate acele nuante de mov. Eu, cand am ajuns aproape de final, parca nu mai aveam rabdare pana sa-l vad gata.
Ella, mai am in colectie Cai in galop. Ce zici, fac pereche buna cu Chemarea?
Ninsoare de pupici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Iulia Leonte - Gargarita Iulie Scris: 15 Ian 2010, 21:27 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Iulia stii cum ma manaca degetele sa il incep, dar mai am putina rabdare. Mai ales ca albastrul si movul sunt nuantele mele de suflet. Cat despre pereche le-am asezat eu unul langa altul si stau tare bine( Caii in galop si Chemarea strabunilor). Iti promit ca peste o luna voi incepe un serial din gama lunga de caluti pe care o am.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
DEHELEAN CARMEN
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Iulia Leonte - Gargarita Iulie Scris: 25 Ian 2010, 09:52 |
|
Membru din: 31 Mar 2005, 19:52 Mesaje: 198 Locatie: ZALAU Nume forum:1
|
|
Felicitari, Iulia pentru colectia ta. Unde vinzi din tablouri? Am si eu cateva gata si as vrea sa le vand deoarece am nevoie da ceva bani. Le-am postat pe sit,e dar nu m-a sunat nimeni.
_________________ Prietenul sigur il cunosti in imprejurari nesigure.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|