Colectia mea, Olivia Parvu, by Olivia Parvu (87 mesaje), la 11-04-2008 Toamna de basm Pentru noi, toata familia, chiar este de basm. Pana si bebe-ul meu, pune mana pe goblen si spune
mai-mai, mai-mai (adica in traducere:
frumos). Nu l-am postat aici ca sa ma laudati ci, pentru a va arata si voua cum arata acest goblen lucrat. Cu spatele nu ma laud, dar ma laud ca am comandat deja
Poarta spre primavara. Ce parere aveti? Va fi o pereche frumoasa?
Replica: Bebe-ul by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 11-04-2008 tau are dreptate. Este
mai-mai, adica extraordinar de frumos. Culorile sunt minunate si va face o pereche frumoasa cu
Poarta spre primavara. Abia astepta sa vad cum iese si
Poarta.
Felicitari si spor la lucru!
Replica: Da, by Doruletz Mic (984 mesaje), la 11-04-2008 Olivia este un basm si iti multumesc ca l-ai impartit si cu mine. Nu stiu daca mi-ar placea sa locuiesc in acea casa - este cam mare pentru mine, dar, sigur as vrea sa ma plimb pe aleea aceea ce duce spre... aici este fiecare deschis sa spuna unde. Pentru mine duce spre un vis.
Micuta mea prietena pe care am botezat-o
Fur Elise pentru ca acum ma viziteaza in fiecare seara si pentru ea deschid pianul, atunci cand am intrebat-o unde duce aleea din
Toamna de basm, mi-a raspuns scurt si fara ezitare:
spre Rai.
Intr-o seara o sa-i arat si
Poarta care, da, si eu cred ca face o pereche potrivita.
Am deschis un topic ca sa aflam parerile si celorlalte fete referitor la intrebarea pusa de tine.
Bebe-ul tau cred ca este mare, dar nu-ti face griji. Curand o sa-l vezi cat Mihai al Ioanei.
Nu pot sa nu te felicit pentru ca este un model greu.
Replica: Este superb! by Maria Nistor (4767 mesaje), la 12-04-2008 Felicitari pentru alegere! Este un model de nota 20. Iti multumesc pentru ca l-ai postat. Impreuna cu perechea aleasa o sa fie o minunatie. Felicitari si cate o lauda nu strica. Spor la munca in continuare.
Replica: Superb! by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 12-04-2008 Este unul din goblenurile la care m-am uitat multa vreme, admirandu-l si chiar ma intrebam cum arata lucrat. Iar ce am vazut intrece toate asteptarile. Felicitari pentru asemenea frumusete.
Pentru Doruletz Mic, Mihaita al meu face maine 1 an si 2 luni. Si el este la faza cu
mai-mai, deci eu cred ca are cam aceeasi varsta cu bebele Oliviei.
Sa ai spor in continuare, Olivia si in special sa te lase bebele sa lucrezi goblen.
Replica: Olivia, by Floare de colt (144 mesaje), la 12-04-2008 poate ar fi bine sa fotografiezi goblenul tau, undeva unde este mai multa lumina. Eu l-am vazut lucrat si este mult mai luminos si banuiesc ca si la tine este la fel. Da, cred ca este perechea ideala pentru Poarta.
Sa iti traiasca bebe-ul! Si pentru tine, Ioana - aceleasi urari pentru flacaul tau.
Replica: Multumesc by Parvu Irina (61 mesaje), la 12-04-2008 si eu ca mi-ati certificat ca este o alegere buna
Poarta.
Olivia, felicitari pentru realizare si pentru bebe. La fel si la tine, Ioana. Sa va traiasca! Alexandru al meu are 1 an si aproape doua luni si nu este inca asa de indraznet ca sa-si pupe finutele.
Replica: Rusine sa-mi fie by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 12-04-2008 ca nu am stiut ce varsta are bebele meu si l-am facut mai mare cu o luna (scrisesem 1 an si 3 luni, dar am corectat). Inseamna ca Alexandru al tau (frumos nume) este de aceeasi varsta cu Mihaita al meu. Poate ne facem un topic separat sa mai impartasim din experientele de mama. Multumesc pentru urari, sa ne traiasca tuturor copiii si nepotii.
Astept sa vad si
Poarta spre primavara lucrata care sigur va fi la fel de frumoasa ca si
Toamna de basm.
Pupici pentru cei mici.
Replica: Am gasit la, by Doi na (532 mesaje), la 13-04-2008 S-a inramat la Rogoblen,
Toamna de basm inramata. Ti-am postat-o aici, ca idee.
Replica: Olivia, by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 13-04-2008 vrei sa stii ce incantati sunt americanii de Th. Kinkade? Au facut o pasiune. La Bristo, langa job, unde luam noi pauza de pranz, pe pereti sunt numai copii dupa Kinkade. Si in casele americanilor am vazut Kinkade. Se poarta acum un soi de tablou tridimensional. Daca il privesti atent ai impresia ca poti intra in tablou.
Imi place Toamna ta de basm si iti urez sa ai succese la lucru, la urmatoarele. Iti mai doresc ca bebelusul sa iti acorde timpul necesar pentru lucru.
Irina si Ioana, si pentru voi, aceleasi urari pentru bebelusii vostri.
Replica: Felicitari, Olivia!,by COZEA RODICA-MARIA (573 mesaje), la 13-04-2008 Este absolut minunat!
Replica: Olivia, by Bica Nistor (1173 mesaje), la 13-04-2008 oricum eu te laud pentru ai lucrat un goblen complex si care, mie personal chiar imi place cum imi plac cele mai multe din tablourile acestui pictor. M-ati facut sa zambesc cu
mai-mai. Si fetita mea la fel facea cand trebuia sa arate ca ceva este frumos. Imi amintesc cat a durat pana a reusit sa gangureasa si ea, aceste cuvinte. Ma intreb adesea cat constientizeaza bebelusii la varsta aceasta din ceea ce ii invatam noi?
Ati trecut in alta etapa acum cu bebele vostru si nu este usor pentru ca aceasta este o perioada in care va solicita mult asa ca sunteti toate de admirat ca reusiti sa mai lucrati si goblen.
Chiar ar merita sa va adunati intrun topic pentru in curand trebuie sa invat si eu de la voi.
Replica: Cel by Olivia Parvu (87 mesaje), la 13-04-2008 mai mult ma bucura urarile voastre pentru bebeul meu si ca suntem atatea mamici ce lucreaza goblen.
Nico, iti multumesc ca esti de acord cu bebeul meu, Bogdanel.
Doruletz, este intradevar un basm - acesta este si sentimentul nostru. Sa stii ca am mers pe net sa ascult si eu ce ii place prietenei tale cele mici sa asculte. Este o melodie tare deconectanta. Si sa stii ca nu m-am gandit niciodata ce este la orizont, in acest tablou. Multumesc pentru topicul deschis. Am citit si parerile celorlalte fete.
Maria, m-a magulit nota 20 de la tine, tu care lucrezi
Luceafarul.
Floare de Colt sa stii ca am sa iti urmez sfatul si am sa refotografiez Toamna pentru ca ai dreptate: este cam stearsa fotografia postata.
Ioana, Irina, Bica sunt de acord cu un mini club:
Cum lucrezi goblen cand ai un bebe de 1 an si 3 luni (atat are si bebeul meu).
Doina, multumesc pentru idee de cum sa-mi inramez Toamna. Il vazusem si eu mai demult la
S-a inramat... Amalia din America (nu vreau sa te incurc cu Amalia Agache) - iti multumesc. Nu credeam ca americanii care sunt atat de pragmatici, pot fi atat de... romantici.
Bica, multumesc. Sa stii ca nu este un model usor, intradevar.
Replica: O by Adela Aura Vlad (376 mesaje), la 19-04-2008 incantare, Olivia. Esti o pasionata daca ai lucrat basmul acesta de toamna si te gandesti deja sa intri pe poarta primaverii. Sa va traiasca micutii si sa va bucurati de ei in timp ce coaseti goblen.
Dorueltz, nu uita sa ne scrii ce zice Fur Elise despre orizontul din Poarta.
Replica: Cred by Tender Rose (248 mesaje), la 25-05-2008 ca ne place Kinkade pentru ca exista in noi nevoia de basm si de feerie. Cred ca si tu ai simtit aceasta nevoie cand l-ai lucrat.
Sa stii ca merita deschis un topic cu
Cum lucrezi goblen cand ai un bebe de 1 an si 3 luni.
Banuiesc ca nu ai deschis
Poarta spre primavara ca altfel ni-l aratai.
Felicitari pentru
Toamna de Basm.
Replica: Da, by Olivia Parvu (87 mesaje), la 09-06-2008 Adela sunt o pasionata, dar un bebe-mic isi cere drepturile asa ca goblenul a ajuns pe planul doi.
Tender Rose, am deschis poarta, adica am desfacut kitul de goblen, doar atat. L-am asezat si pe gherghef, dar de aici si pana la primele puncte...
Replica: Ai by Niculescu Greta (49 mesaje), la 18-06-2008 inceput Poarta?