Colectia mea, Camelia by FLOREA CAMELIA (37 mesaje), la 26-04-2009 Datorita voua am reusit sa micsorez imaginile si acum, asa cum v-am promis, postez ceea ce am lucrat pana acum.
Montana
Replica: Vis exotic by FLOREA CAMELIA (37 mesaje), la 26-04-2009
Replica: Iubire by FLOREA CAMELIA (37 mesaje), la 26-04-2009
Replica: Ikebana cu panselute by FLOREA CAMELIA (37 mesaje), la 26-04-2009
Replica: Vreau by FLOREA CAMELIA (37 mesaje), la 26-04-2009 sa va spun ca am avut mult mai multe modele, dar le-am vandut. Acum m-am hotarat sa lucrez ceva si pentru casa mea.
Replica: Sunt foarte frumoase. by Mona J (193 mesaje), la 26-04-2009 Se vede ca iti plac mult icoanele. Ikebanele sunt o surpriza placuta pentru mine.
Felicitari pentru toate tablourile tale.
Replica: Si by Olariu Ioana (125 mesaje), la 26-04-2009 poate ne povestesti putin cum ai vandut goblenele si ce ai simtit cand te-ai "despartit" de ele.
Replica: Le-am dat by FLOREA CAMELIA (37 mesaje), la 26-04-2009 surorii mele care lucreaza de mai multi ani in Italia si mi le-a vandut ea. M-am despartit greu de ele si ma durea sufletul cand le impachetam si i le puneam in geamantan, dar si banii care i-am luat pe ele m-au ajutat mult. Acum am depasit situatia grea de atunci si multumesc lui Dumnezeu ca suntem toti bine (eu, sotul si fetita mea). Am un serviciu la una din firmele mari din oras, iar sotul meu este ambulantier la o firma privata de ambulanta. Banii m-au ajutat sa ne platim cursurile de specializare pe care le faceam atunci. Este o poveste veche peste care am trecut cu bine si pe care am depasit-o. A contat mult faptul ca ne intelegem foarte bine si ne iubim la fel ca atunci cand ne-am cunoscut, desi au trecut peste noi 14 ani de casnicie pe care ii aniversam pe 21 mai.
Replica: CamiFlor, by Gargarita din Nori (2275 mesaje), la 26-04-2009 ai niste lucrari frumoase, ma bucur ca ai reusit sa micsorezi imaginile. Asa ,ne-ai incantat ochii cu minunatiile tale.
Replica: CamiFlor, by Frunza Nicoleta (3000 mesaje), la 26-04-2009 mi-am clatit ochii cu minunile tale. Am admirat gingasia ikebanelor si minunatele icoane. Mult spor in continuare.
Replica: CamiFlor, by Maria Nistor (4788 mesaje), la 02-05-2009 felicitari pentru colectia ta deosebita.
Replica: Felicitari pentru colectie! by Racovita Adriana (3841 mesaje), la 03-05-2009 Sa se mareasca cat mai repede.
Replica: Felicitari! by tanasa clementina (952 mesaje), la 04-05-2009 Ai o colectie foarte frumoasa.
Replica: CamiFlor, by Ileana Miroiu (777 mesaje), la 05-05-2009 care mai de care mai frumoase. Eu rezonez in mod special cu
Montana. Poate pentru faptul ca mi-ar placea sa locuiesc intr-o astfel de zona?
La cat mai multe bijuterii in colectia ta!