|
Acum este 09 Aug 2026, 01:24
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Aura Adela Scris: 05 Noi 2009, 16:04 |
|
|
|
Eram convinsa ca am scris in topicul tau Adela, dar s-ar parea ca m-am inselat. A iesit foarte frumos goblenul tau si sper sa mai aduci si alte bijuterii la colectie.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Adela Aura Vlad
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Aura Adela Scris: 05 Noi 2009, 23:00 |
|
|
|
Multumesc, gargarite neobosite ca ati trecut si prin topicul meu si ati vrut sa-mi dati aripi. Numai ca eu le am cam frante de tot, de cand cu ora de iarna. Ma culc foarte tarziu si efectiv nu mai am vlaga. Nico, asa cum am scris si mai devreme, eu sper ca intr-o zi o sa-mi iau avant. Cate un pupic pentru fiecare de la mine.
_________________ Adela - Gargarita-Vis-de-floare
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Aura Adela Scris: 06 Noi 2009, 04:26 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Adela, si aripile frante pot fi reparate. Daca imi dai voie pot sa vin eu din cand in cand sa-ti dau cate un 'branci', sa-ti iei zborul. Acum fac primul pas: Adela scoate goblenurile de unde le tii, ia aparatul sau telefonul, fotografiaza-le si adauga-le la colectie sa le admiram si noi. Spor la treaba!
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Adela Aura Vlad
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Aura Adela Scris: 06 Noi 2009, 08:15 |
|
|
|
Rodica, am un servici aiurea, de uneori plec si la 8 seara spre casa. Mai fac doua ore pana ajung acasa. Daca am intrat in casa, incepe caruselul: mancare, spalat, ordine, curatenie. La computer nu am loc decat daca este vreun meci la televizor sau altceva de interes pentru jumatatea mea. Apoi televizorul ma acompaniaza si in dormitor, unde, fiindca sotul meu se uita pana la ore tarzii si eu nu pot dormi in zgomot si lumina, imi iau si eu goblenul si mai fac cateva puncte. De cand s-a trecut la ora de iarna, ma culc nepermis de tarziu si dimineata, ma izbesc de pereti. Cred ca, inainte de orice alta actiune, ar trebui sa-mi recuperez si reglez somnul ca nu mai sunt buna de nimic la servici. De aici iti scriu acum, dar inchei ca a venit si seful. Multumesc de grija. Esti ca intotdeauna tare atenta cu fiecare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Aura Adela Scris: 06 Noi 2009, 08:23 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Adela, sanatatea inainte de toate. Te pup si iti doresc cat mai multa odihna. Doar asa poti sa-ti recapeti fortele. Celelalte vor veni de la sine. O zi buna si ai grija cu seful. Mai pandeste si tu cand pleaca si da fuguta pe aici.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Aura Adela Scris: 06 Noi 2009, 10:43 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Adela, ai grija de tine. Odihna poate face uneori minuni. Cand suntem slabite, obosite si fara spor in ceea ce facem, un somn bun poate fi un medicament miraculos. Daca acesta este insotit inainte si de o atisoara, doua, trei la modelul pe care-l avem in lucru, asta este cu atat mai bine.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Aura Adela Scris: 06 Noi 2009, 15:33 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Ai grija de tine. Si trebuie neaparat sa recuperezi cu somnul. Pupici.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Adela Scris: 07 Ian 2011, 18:35 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
Draga Adela, sper ca te simti mai bine.
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Adela Aura Vlad
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Adela Scris: 07 Ian 2011, 20:13 |
|
|
|
Rodica, as avea nevoie de mai multe branciuri (oare exista un astfel de plural?!). De sef imi este frica. Nu vreau sa-mi pierd seviciul. Cristina, nu mai retin de cand nu m-am mai odihnit. Asa cum am mai scris si in alta parte, eu sunt fosila in firma in care lucrez si de aceea trebuie sa ma instruiesc si sa tin pasul, tot timpul. Adriana, am dezvoltat un soi de insomnie de nu trece decat cu doze de medicamente pentru elefant. Ovidia esti o dulce si imi esti tare draga. Multumesc.
Eu va trimit multe imbratisari ca sa simtiti bucuria ce mi-ati facut-o ca ati trecut prin topicul meu.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ionela Agache
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Adela Scris: 09 Ian 2011, 17:23 |
|
|
|
Dupa cum ai observat, toata lumea este alaturi de tine si te incurajam cum stim mai bine fiecare. Pentru nimeni nu este usor in zilele noastre, dar este pacat sa mai renuntam si la lucrurile marunte care ne bucura sufletul. Eu am un spor la cusut mai mare cand sunt nervoasa, suparata, asa imi canalizez energia pe cusut si ii dau inainte bolborosind si tocindu-mi nervii. Cand vad ce minunatii ies la final pe panza, imi si apare zambetul pe buze. Tu, singura, trebuie sa-ti faci ordine in lucruri si sa-ti stabilesti prioritatile, dar sa nu uiti ca noi, gargaritele, printre care si eu, desi sunt mai noua pe forum, suntem alaturi de tine si o sa gasesti intotdeauna la noi o vorba buna, cand ai nevoie. Pupici si curaj.
_________________ Un prieten este un frate, un frate pe care-l alegi singur.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|